Treceți la conținutul principal

Alina + lipbalm = ?

   Salut! Am vazut ca preview- ul de ieri v-a atras curiozitatea. :))  Nu prea ati ghicit despre ce o sa povestim azi. Doar o fata a fost cat de cat aproape spunand ca sunt balsamurile pe care le-am terminat. De fapt, astazi o sa-mi amintesc de relatia love-hate pe care o am cu acest tip de produs.
    Ceea ce ati vazut in poza sunt balsamurile pe care le-am folosit in decurs de un an si jumatate. Si, sa fiu sincera, lipseste cutiuta cu minuni de la Oriflame pe care am folosit-o in acelasi scop si care are 15 ml.
   Din nastere posed niste buze destul de groase si care m-ar multumi daca nu as fi trecut prin un milion de cojite, rani si aspect uscat. Uneori am buzele pur si simplu distruse si cam orice le fac nu are efect. Ma hidratez-beau cel putin 2 l de apa, nu prea umblu prin frig si totusi sunt domnisoara Buza Uscata. Normal ca am fost tentata sa car un lipbalm dupa mine peste tot. Daca la inceput foloseam unul pe iarna sau cel mult cate doua, am ajuns sa folosesc unul de 4-5 grame in doua saptamani, Ce sa mai vorbesc de Elf pe care l-am terminat in 4 zile sau cel subtire de la Oriflame- terminat in 17 ore dintre care 8 am dormit!! Mai trebuie sa continui? Asa ca am devenit dependenta de balsamurile de buze! Si nu dependenta in sensul ca "vai,ce-mi plac" ci in cel care nu puteam literalmente sta fara el. Daca nu-l foloseam, toata buza de jos era aproape o rana, arata ca tumefiata si din 15 in 15 minute trebuia sa dau cu un nou strat de strugurel. Cred ca si in somn ma dadeam cu el, asa imi intrase in rutina. Dupa cateva luni pur si simplu n-am mai suportat situatia- tot ce mancam avea gust de lipbalm, toate paharele le manjeam, perna( de fapt toate hainele de pat), ba chiar imi mai ungeam parul cu lipbalm! Iar buzele imi aratau mai rau ca inainte cu exceptia primelor minute dupa aplicare.Simteam ca nu este bine ce mi se intampla si intr-o buna zi am decis in mod spontan sa nu ma mai dau decat o data sau maximum de doua ori pe zi. Bineinteles ca la inceput a fost teroare, nici nu puteam sa zambesc, dar incetul cu incetul, in alte cateva luni am reusit sa le aduc la starea initiala. De la inceputul anului am folosit doar unul intreg si acum sunt la al doilea, care inca mai are suficient produs pentru cateva saptamani. Ma dau rar, cand ma dor buzele si daca cumva il folosesc mai des imediat am aceleasi simptome de uscaciune puternica. Folosirea in exces a dus la o adevarata situatie de criza in cazul meu si probabil mai sunt si alte fete cu problema asta. E adevarat ca nu am buze " de revista" tot timpul, dar prefer asa.
        Am sentimentul ca vor fi persoane cam suparate ca postarea asta nu a fost chiar ce s-a crezut a fi, insa este purul adevar pe care l-am trait pe pielea mea si care m-a costat ceva durere.
        Totusi, pot sa va spun care mi s-au parut cele mai bune lipbalm-uri. Eu am folosit cu placere gama cu fructe de la Color trends-Avon, din pacate nu mai exista de mult. Asa ca nu are rost sa dezvolt.
-Garnier mi se par foarte bune, parca cel rosu imi place mai mult.
-Nivea cam sucks, inafara de cel albastru. Cel cu grapefruit imi usca mai rau boticul:)) dar mirosea demential.
-Yves Rocher sunt ok, mi-au placut mult cele stick(am mai avut si altele inafara de cel din poza), cel plaisir nature nu e cine stie ce, lasa buzele foarte albicioase.
-De la Balea mi-a placut cel rosu, cel galben producea piscaturi, cel albastru e apa de ploaie.
-Oriflame au produse bune, merita pretul
-Elf a fost peste medie, mi-a placut, l-am avut pe cel cu portocale, dar e cam micut
-Avon cateodata are produse bune(cel cu zmeura a fost super) si alta data numai hidratante nu le poti numi(cum ar fi cele colorate si cu sclipici)
-Tis nu m-a convins, desi multe fete il lauda
-Vichy- foarte slab si foarte scump avand in vedere ca am dat banii degeaba


 Cred ca am scris despre toate, nu? Sfatul meu prietenesc ar fi sa folositi lipbalm cu moderatie! Sper ca a fost util post-ul meu si va promit ca va arat unicul meu balsam intr-o alta postare, peste ceva timp, chiar daca produsul nu se mai poate cumpara din cate-am vazut.(Am observat ca mi se intampla foarte des sa cumpar produse care dispar imediat dupa:)) Oare de ce?)


Kissez!

Comentarii

  1. Am rasuflat usurata cand am vazut ca nu folosesti atatea in mod frecvent.
    Am citit undeva despre balsamurile de buze de la nivea ca ar contine un ingredient care provoaca dependenta. Si cred ca am experimentat-o pe pielea mea pt ca acum cativa ani foloseam doar nivea si era prapad cand nu mi se termina(se uscau extrem de tare, desi eu nu am buzele uscate).
    Poate ca e mai bine ca ai rarit aplicarea...poti incerca si cateva remedii naturiste gen mierea, unt de shea...

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu ajunsesem dependenta de balsam de buze la un moment dat... am inceput sa imi exfoliez buzele cu zahar si miere si dupa sa folosesc crema de galbenele. a mea, cel putin, avea un mios destul de neplacut si am renuntat si la ea. in prezent folosesc de 2-3 ori pe zi gloss sau balsam si totul pare ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. hey!si eu am buzele uscate , dar nu excesiv.cand simt ca ar avea nevoie de hedratare folosesc o crema hidratanta pt buze de la avon care este super, dar din pacate au tinut-o in catalog doar 2 campanii si asta s-a intamplat acum 1 an- 1an si jum....habar nu am de ce pt ca este super buna!dar mai exista si cazul in care nu-mi gasesc crema si atunci folosesc ulei de masline sau floarea soarelui. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Alina- Ma bucur ca te-s lisitit postarea:)) Cu mierea nu prea merge, pentru ca imediat o mananc.


    @pulberedediamant- Este bine ca ai scapat de dependenta. De 2-3 ori pe zi e ok.


    @ Kitty- Mie deobicei imi plac balsamurile lipicioase rau:) In alta ordine de idei, nu m-am gandit sa-mi pun ulei..

    RăspundețiȘtergere
  5. ;)) pai si eu mananc imediat mierea, dar o aplic iar si iar....si iar.

    RăspundețiȘtergere
  6. wow, asta da colectie :)) doamnee, eu am 3-4 maxim

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne cate ai...nu poate sa te intreaca nimeni :)) nu mi-a venit sa cred cand le-am vazut..

    Mie imi place mult cel de la Nivea. CU cirese am...hidrateaza super bine si imi lasasi buzele usor rosii :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Fetelor, am avut! Am scapat de dependenta.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Alina- asta inseamna ca mananc borcanul de miere in 2 zile:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Sweetie, iti recomand din cel mai mare suflet balsamul de buze Himalaya. E DE NOTA UN MILIARD. Avon a avut la un moment dat "crema de buze cu unt de shea" de trebuia sa o storci din tub cu o presa de asfalt, insa GENIALA.

    Cel de la Himalaya lasa o pelicula deloc suparatoare de "ceva soft" si iti mentine buzele hidratate MULT timp. E pana in 10 lei, dar isi merita fiecare leu. Incearca si spune-mi cum ti-a mers!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai cand mi se termina cel pe care-l am acum, poate ca-l caut. Problema nu este daca e sau nu bun, ca am mai avut balsamuri bune, ci sa nu dea dependenta.
    Imi aduc aminte cum am trecut prin februarie pe langa un chiosc de ziare unde era o revista Avantaje cu balsamul de care zici tu. Si desi era o raritate sa-l gasesti pentru ca era chiar inainte sa apara numarul nou al revistei, am trecut ca o desteapta ce sunt, spunandu-mi ca am balsam:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Haha, bun, deci nu sunt singura care colectioneaza balsamuri :))
    Trebuie sa fac si eu o postare de genul asta... Doar ca la mine o sa fie muuuuuuuuult mai lunga :-s

    RăspundețiȘtergere
  13. De abia astept s-o vad!:)
    Eu insa nu cred ca o sa mai tin ambalajele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ah, astea sunt toate terminate? :)) Eu am vreo 30 care sunt maxim pe jumatate consumate :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, sunt terminate in aproximativ un an si jumatate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna,Alina!
    Am aceeasi problema ca si tine,am folosit foarte multe balsamuri de buze,dar cel care m-a ajutat a fost de la TIS farmaceutic.Mi s-a parut grozav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut!
      :) pai nu-l vezi in poza? si am scris ca nu m-a convins :).

      Ștergere
  17. Mie imi plac Nivea,nu-mi dau dependenta.Cred ca le am pe toate din gama,plus alte 25 cred,in fine,am mai multe ca tine (dar la geluri de dus nu te pot intrece :))) )
    Exista Nivea cu grapefruit?Nu l-am vazut,il voi cumpara.Iti recomand cu caldura gama Pure&Natural de la Nivea,mai ales pe cel cu musetel si galbenele.Face buzele catifelate si matasoase,cel putin la mine.
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu l-am luat la inceputul lui 2009, nu stiu daca mai exista, mirosea delicios, dar buzele mele erau total uscate. ma cam feresc de nivea. oricum am 5 balsamuri plus doua cutiute de crema de galbenele, nu mai cumpar momentan.

      Ștergere
  18. Eu,din pacate,sunt dependenta de balsam..Buzele mele arata oribil daca nu il folosesc.:( Insa nu am niciodata mai mult de 5 desfacute. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai incercat crema de galbenele? are efect mai indelungat.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla