Treceți la conținutul principal

Inceput de toamna- Spuma de corp cu zmeura Balea (limited edition)


    In ultimii ani am simtit intotdeauna o usoara melancolie la sfarsitul verii, insa anul acesta am de-a face cu sentimente mult mai puternice, de-a dreptul bulversante mai bine zis. Desi imi place foarte mult toamna, anul acesta nu am niciun chef de ea. Mi-e dor de mare, canicula, de senzatia aia ca mai ai putin si te topesti. Si ca sa nu mai fiu atat de suparata si sa nu fac o trecere brusca intre vara si toamna, voi continua sa folosesc anumite produse pe care le-am experimentat in ultimele luni.
     Unul dintre aceste produse este Spuma de corp cu zmeura Balea (limited edition). Acum cateva saptamani am facut o mica vizita pana la dm, unde stiu clar ca intotdeauna dracusorul cel mic din capul meu imi sopteste sa mai cumpar cate ceva. Dupa ce am adunat de pe rafturi vreo 4 geluri de dus si am rezistat eroic in fata celui de -al cincilea am ajuns in fata standului cu lotiuni. Dupa ce-am mirosit vreo doua am dat sa plec mai departe cand EVENIMENT!! vad 3 borcanase dragute, roz si mai ales,limited edition! Ce sa mai vorbim ca aveau miros de zmeura. Mmmm, un deliciu. Desi n-aveau tester am aruncat unul in cos peste acei 1,2 l gel de dus despre care v-am spus mai sus si dupa ce am mai adunat inca vreo 10 lucruri(despre care o sa vorbesc altadata), am reusit sa ma desprind de dm.
      Sper ca nu mai trebuie sa explic ca de multe ori imi plac lucrurile frumos ambalate.Silly me!
      Chiar daca am fost foarte entuziasmata de ce mi-am cumparat, prinsa in febra pregatirilor la mare n-am apucat sa folosesc spuma. Cand m-am intors, primul lucru a fost sa sar sub dus si apoi sa ma cremuiesc! Deschid frumos capacul, rup usor folia ca sa prelungesc evenimentul (zici ca eram la extragerea loto) si pac!! ma izbeste un miros de rosie! Pe cuvant! Miros de pulpa de rosie( aromata,ce-i drept) cu un iz vag de doua seminte de zmeura. Totusi, am folosit-o pentru ca nu-mi place sa irosesc aiurea produse.
       Per ansamblu:
-miros de tomata
-consistenta  usoara, dar ramane la suprafata pielii cam mult timp
-hidratare destul de ok(eu posed piele cam uscata si deshidratata), dar pentru un numar limitat de ore
-mirosul nu persista, dupa aproximativ 10 minute se simte mirosul gelului de dus, care razbate
-cantitatea e de 200 ml
      Cine se asteapta sa plonjeze intr-un paradis al fructelor va fi cam deziluzionat. Eu ii dau nota 8!


   Kissez!

Comentarii

  1. Hmmm...ma asteptam sa-i dai 6, la ce dezamagire a fost pt tine. Btw, am rezistat si eu eroic in DM cand am vazut-o...ma bucur foarte tare acum. :))
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu i-am dat asa de putin pentru ca, totusi, e o spuma de corp. Dezamagirea mea a venit mai mult din cauza mirosului, dar nu asta defineste un produs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos blogul tau, nu stiu cum de nu l-am descoperit pana acum, te urmaresc in continuare...
    pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ciudat :) Asta dovedeste clar ca efetul unui produs difera enorm de la o persoana la alta. Eu mi.am achizitionat aceasta spuma de vreo saptamana si o folosesc non stop de atunci. Miroase delicios a zmeura (nici vorba de iz.ul de tomate descoperit de tine :)) ) si hidrateaza foarte bine. In plus mirosul persista mult timp. Eu l.am simtit seara pe blugii pe care i.am imbracat dimineata dupa ce m.am cremuit:) Imi pare rau ca tu ai avut o experienta asa neplacuta cu un produs care mie personal mi se pare foarte bun :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate erau din loturi diferite, de acolo diferenţa...

      Ștergere
    2. Sau poate a diferit perceptia :)

      Ștergere
    3. Sau da... :) Clar că fiecare percepe în felul lui, dar mie mi-a zburat gândul imediat la loturi pentru că am păţit-o pe pielea mea, să cumpăr acelaşi produs din loturi diferite şi să fie diferenţă între ele.

      Ștergere
    4. si asta se poate, am patit-o cu rimeluri :)

      Ștergere
  5. din pacate (sau din fericire) gusturile sunt foarte variate :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla