Treceți la conținutul principal

Masca Planet Spa cu lavanda si iasomie- review

    Hello! Iar e vineri, nici nu-mi dau seama unde a trecut ultima saptamana..  Astazi va atrag atentia tot cu un mic review. Se intelege deja ca-mi plac foarte mult mastile de fata. Cam acum un an le-am descoperit pe cele de la Planet Spa. Nu stiu de ce n-am avut incredere in ele inainte, dar cred ca pana la momentul de fata am avut vreo 7. Pacat ca gama nu este prea diversificata si a trebuit sa recumpar anumite sortimente. Cand a aparut varianta cu lavanda&iasomie m-am bucurat tare mult si cu prima ocazie rentabila am cumparat-o(chiar 26 de lei pe o masca Avon n-am sa dau niciodata). Tubul are 75 de ml ceea ce va ajunge pentru aproximativ 10-12 aplicari, apare cam in fiecare catalog Avon si pretul variaza intre 9 si 26 de lei. Cand am deschis-o si am simtit mirosul mi s-a parut destul de ok, nu sunt chiar pasionata de lavanda si de aceea poate sunt putin subiectiva. Totusi, mireasma este foarte relaxanta, are efect aromaterapeutic, pe mine chiar a reusit sa ma destinda, insa daca aveti anumite alergii sau nu va plac mirosurile puternice ar fi bine s-o evitati, pentru ca lavanda are un miros foarte puternic si iritant. Se prezinta sub forma de gel mov-transparent si este o masca peel-off. Pe ambalaj ni se indica sa o purtam 20 de minute, timp suficient pentru ca ea sa se usuce. Dupa ce minutele s-au scurs si ma simteam ca un fluturas intr-un camp de lavanda am fugit repede s-o dau jos. Efecte? Nu prea. Porii nu erau micsorati, fata nu era prea luminoasa, si pielea era foarte uscata. Dupa cateva ore au inceput sa-mi iasa tot felul de bubite si chiar m-am trezit cu niste furuncule oribile de care de abia am scapat. La inceput nu mi-am dat seama ce mi-a cauzat aceasta reactie si am fost tentata sa dau vina ba pe crema, ba pe demachiant, ba ca m-am atins din greseala cu altceva. Dar dupa ce am folosit-o de 3 ori si de fiecare data mi s-a intamplat fenomenul m-am lamurit. Asa ca pentru mine it's a no-no! Eu ii dau nota 5!

       Acum, daca tot vorbim despre masti peel-off (care mie-mi plac mult) vroiam sa spun ca am observat ca multe fete nu stiu sa le dea corect jos, rupand masca fasii-fasii de pe fata. Pentru un efect optim e bine sa apucati masca de colturile  dinspre barbie si sa o trageti pur simplu de pe fata de jos in sus, inspre frunte, astfel incat masca sa ramana intr-o singura bucata. Asta va ajuta la inlaturarea sebumului & stuff din pori. Bineinteles ca pentru asta produsul aplicat trebuie sa fie perfect uscat, asa ca aveti grija sa nu puneti prea mult.
   Sa  aveti un weekend frumos!

Kissez!
    

Comentarii

  1. Am si eu masca, dar la mine functioneaza foarte bine. Imi lasa fata curata si fina :) +mirosul care imi place la nebunie. Dar stii cum e, fiecare reactioneaza diferit la produsele cosmetice :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt dezamagita de mastile de la Avon .Am avut-o pe cea cu sake si orez si nu am fost multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mastile celor de la Avon au destul de multi iritanti in ele si, de multe ori, aflam despre reactii ca ale tale. Parfumul nu ajuta nici el.

    Insa iti recomand sa nu folosesti masti peel off atat de des. Nu numai ca nu ajuta cu sebumul decat pe moment, actiunea fizica de la "dezlipire" smulge firisoarele fine de par si radacinile lor raman expuse bacteriilor, punctele negre nu se vindeca ci se refac si lezezi epiderma degeaba.

    Au si cei de la Avon partea lor de produse bune, insa cele de ingrijire (pentru ten) nu prea sunt bunicele (doar mirosul e de ele)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ bambina- asa e, fiecare reactioneaza diferit.

    @ friday- mie celelalte imi plac, asta a fost dezamagitoare.

    @ Moony- nu folosesc atat de des exfoliante, le alternez si cu alt tip de masti. Crezi ca smulg firele de par? Eu n-am observat, dar am auzit de o masca de la Balea care poate fi utilizata pe post de banda de ceara:))
    Referitor la Avon, imi plac de mor mastile cu ceai alb si cea cu floare de lotus si-mi fac tare bine. De asta am fost asa "socata" sa nu-mi priasca cea cu lavanda. Acum stiu sa le cumpar numai pe celelalte. Nu mai fac experimente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum se numeste masca de la Balea care e ca ceara??
      Si sa stii ca mie mi-a priit aceasta masca de la Planet Spa atunci cand era disponibila in catalog (in fine avem si altfel de piele).La fel de buna,mai ales pentru ten uscat cum ai tu este masca cu alge marine.Nu mai este disponibila in catalog din cate am vazut dar este foarte buna,si pentru ten uscat dar si gras,cum am eu.O folosesc inainte de un eveniment special,energizeaza pielea,o tonifica si o pregateste de ore intregi cu machiaj (chiar daca nu e indicat sa te machiezi dupa masca),dar o si hidrateaza foarte bine.Daca reapare te sfatuiesc sa o cumperi. :)
      Simona.

      Ștergere
    2. e una cu miere, in pliculet galben. eu n-am apucat s-o incerc si nici nu cred ca vreau :)).
      probleme mea e deshidratarea, nu atat uscaciunea :(.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla