Treceți la conținutul principal

Spray mineral Bourjois - review

     Salut! Asa cum va promiteam, de acum inainte veti gasi pe blogul meu o serie de review-uri  la deodorantele pe care le folosesc momentan. Nu voi face acelasi tip de postare zilnic, ci le voi  strecura printre alte articole.
     Astazi va povestesc despre spray- ul mineral Bourjois, varianta +beaute (sau beauty, cum preferati). Spray-ul mineral se poate gasi in trei variante: roz+beaute, verde+respect si albastru+fraicheur. Eu le-am avut pe toate si sunt asemanatoare ca efect, doar mirosul este diferit.
    Deodorantul se prezinta intr-un recipient de 150 de ml (mai putin cu 50 de ml ca cele din gama standard), la pulverizare este uscat si inca un aspect care mie-mi place este faptul ca puterea de pulverizare este una puternica si astfel acopar toata zona-problema in 2 secunde. Mirosul nu este chiar pe placul meu. E o aroma pudrata, cred ca multora le place, dar uneori mi se pare prea tare pentru un deodorant. Din gama minerala, daca e sa aleg dupa miros il aleg imediat si fara sa stau pe ganduri pe cel +respect. Pretul e in jur de 10-11 lei in Real, mi se pare foarte convenabil, pentru ca tine destul de mult.Se mai spune ca este imbogatit cu sidef natural,care infrumuseteaza si catifeleaza pielea, atenuand imperfectiunile- eu nu am observat asa ceva pana acum.
   Protectie? DA!  Fara indoiala! Tuturor deodorantelor le fac testul de 24 de ore! Mai mult nici nu concep sa rezist, chiar si asa mi-este greu, dar cate-o zi la fiecare deodorant trebuie sa ma sacrific. Iata cum fac eu testul : dupa dus aplic deodorantul si astept 23 de ore (in casa bineinteles) iar intre ora 23-24 fac aproximativ 20 de minute de sport! (sportul tot acasa il fac, stati linistite:)). Daca totul e ok, deodorantul primeste nota mare si eu fug fericita la dus!
   Nota finala 9! Scad putin pentru mirosul cam incompatibil cu gusturile mele si in plus astept sa descopar un deodorant si mai bun!

  Kissez!

Comentarii

  1. am si eu unul de la Bourjois care imi place de mor, dar o sa renunt la el pt ca are alcool:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Cele din colectia minerala nu contin nici alcool, nici parabeni;)

    RăspundețiȘtergere
  3. a ce bine, o sa dau si eu o raita data viitoare sa imi cumpar. alina tu esti in grupul de beauty de pe facebook?

    RăspundețiȘtergere
  4. ok. daca iti faci cont cauta-ma si adauga-ma ca prietena ca sa te bag in grup, unde o sa iti fie mai usor sa iti promovezi blogul (Alexandra Rotaru)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok, poate ca am sa-mi fac, dar nu promit nimic pentru ca de abia am avut timp sa csriu pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. L-am avut si eu...mda,nu m-a dat pe spate,nici protectia (hmm,cred ca la mine mai mult de 10 ore n-a durat) si nici mirosul(cel albastru).
    Raman la prea iubitul meu Dove <3 -protectie 24 ore,puternica,si o gama larga de mirosuri(eu il prefer pe cel cu grapefruit si lemongrass)-loveeee
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel mai bine miroase cel verde dupa gusturile mele si mi s-a parut si cel mai eficient de la Bourjois.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla