Treceți la conținutul principal

Crema contur ochi cu ulei de catine si masline Cosmetic Plant- review

     Hola! Azi continuam seria review-urilor pentru produsele din campania Trender. Daca data trecuta am scris despre demachiant, azi ma ocup de crema contur de ochi. Aceasta crema este potrivita tenului gras si mixt. Contine ulei de catine, de masline, vitaminele A & E  si pantenol care fortifica epiderma si contribuie la reducerea progresiva a ridurilor si a liniilor fine. Peptidele purificate din soia si orez, oxidoreductaza si extractul de albastrele diminueaza cearcanele si pungile de sub ochi. Nu contine parfum si are doar un paraben, in capatul listei de ingrediente.
      Crema se poate gasi in DM, plafare, dar si pe site-ul Cosmetic Plant, unde are pretul de 10,80 lei pentru 30 de ml. Observ ca si pe site si in brosura pe care am primit-o cu produsele, se mentioneaza ca acest recipient are 50 de ml, insa nu e adevarat, contine doar 30, dar si asa e mai mult decat suficient. Durata de viata a produsului e de 12 luni de la deschiderea ambalajului.
       Acum urmeaza parerile mele : ambalajul este foarte dragut, cutiuta de carton avand inuntru un suport special pentru crema, astfel ea sta cuminte la locul ei. Borcanelul este adorabil, love it, doar ca trebuie sa recunosc, este nepotrivit pentru o crema de ochi. Cantitatea de produs este mare si tot deschizand capacul mi-e teama ca, in timp, calitatea se va altera. Crema se consuma greu, o folosesc de zile bune si n-am reusit sa termin nici macar ce se afla pe capacelul interior (plasticul acela alb, pus ca o bariera). Nu cred ca o singura persoana poate s-o termine intr-un an. Dar, privind problema din alt unghi, ma gandesc ca cei de la Cosmetic Plant au ales acest gramaj pentru ca oricum pretul e mic si un tub de 15 ml ar fi costat in jur de 5-6 lei. Iar majoritatea romanilor devin sceptici cand vad preturi dintr-o singura cifra.
      Culoarea este galben inchis, ca la demachiant, tot datorita catinei, iar parfumul este simplu si usor, de plante.
      Trecand la ingrediente, am priceput ce-i cu uleiul de catina si masline, cu vitaminele si albastrelele. Insa peptidele purificate din soia si orez si oxidoreductaza seamana a limbi straine necunoscute de mine. Am inteles ca ajuta la diminuarea ccearcanelor si sincera sa fiu i-am crezut pe cuvant :)) Oricum, daca exista prea multe informatii risc sa uit mai bine de 3/4.
      Am folosit zilnic si dimineata si seara, cu cateva mici exceptii. Cand am primit pachetelul a fost primul produs incercat si am inceput sa-l folosesc cu teama. V-am spus ca am ochii sensibili si e aproape imposibil sa ma pot da cu crema pe la ochi, si mai ales de doua ori pe zi. Ca o mica paranteza, mai adaug ca am folosit o crema de ochi romaneasca (review in curand) de la care ma dureau ochii foarte tare si care m-a facut sa-mi fie frica sa mai folosesc ceva in zona asta sensibila. Insa am riduri de expresie, ochii adanciti din structura osoasa, obsesia ridurilor neaparute si mi-am dat seama ca nu pot continua asa forever. O crema de ochi e ceva necesar ca apa!
      Asa ca am inceput timid testarea. La inceput am folosit foarte putin, apoi mai mult si mai des si nu am avut nicio senzatie neplacuta la ochi. Nu s-au inrosit, nu mi-au lacrimat, nu m-au usturat, nu am avut mancarimi. Nu-mi venea nici mie sa cred! Bineinteles ca pielea a inceput sa arate mai bine, nu incep sa fabulez si sa spun ca totul e roz, insa o imbunatatire s-a vazut. In sfarsit am reusit sa hidratez zona ochilor. Imi place ca intra foarte repede in piele, desi textura ei pare unsuroasa si groasa. De obicei imi dau seama de la prima utilizare daca suport o crema sau nu, asa ca nu cred sa mi se intample dupa 1-2 luni sa n-o mai suport. Chiar ar fi pacat. Despre liniile fine, ce sa zic? Nu cred ca le poate sterge cu buretele, mi se pare ciudat ca varsta mentionata pe ambalaj este de la 20-60 ani si mi se pare putin neverosimil. Cearcane am si nu prea. Mai mult am ochii adanciti. Mi se pare totusi ca pielea de sub ochi este putin mai luminoasa, dar nu e un efect foarte vizibil. Pungi nu posed, slava Domnului!!
    Pe ansamblu, trebuie sa recunosc ca ma bucur ca nu-mi face probleme si ca pot s-o utilizez. Numai din cauza asta de la mine primeste puncte in plus. Stiti ca nu dau note mari la creme. La cea de azi ii dau un 7,5 care uneori tinde spre 8, inca nu ma pot hotari.

  In final vreau sa spun atat cititoarelor mele dragi, cat si colegelor de la campania Trender ca nu voi citi niciun review de pe alte bloguri despre produsele acestea, pana vineri, cand voi posta si parerea dsepre crema de maini. Apoi o sa caut si celelalte articole, ca sa vad cu cine ma  "potrivesc". Nu vreau ca, involuntar, sa-mi modific cat de putin parerea. Asa mi se pare cel mai corect si fata de Cosmetic Plant, fata de cei care ma citesc si apoi, fata de mine, ca mi-am promis sa fiu corecta! Poate vi se pare ca iau lucrurile prea in serios, dar asa sunt eu. Nu-mi plac jumatatile de masura :)



Kissez!

Comentarii

  1. cam tot 6-7 lei costa si crema de maini de la Cosmetic Plant)!eu nu am folosit niciodata o crema pentru conturul ochilor..(am doar 17 ani peste o luna jumatate implinesc 18)si vreau sa stiu daca se poate folosii la orice varsta.nici crema de fata nu foloseam prea des,de curand mi-am cumparat o crema pentru ten de la Avon cu rodie si mango de Naturals,dar nu sunt prea multumita de ea..Alina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma refeream la pretul cremelor de ochi. Creme de maini se gasesc multe si bune sub 10 lei.
    Eu folosesc constant crema de fata de la 15 ani, este foarte important sa incepi sa-ti ingrijesti tenul din timp.
    In primul rand iti sugerez sa eviti cremele de uz general sau care nu au un target propriu zis, ca cele naturals de la avon sau essentials de la oriflame. Fiind pentru o paleta atat de variata de varste, mai mult ca sigur nu te va multumi. Intai de toate, trebuie sa-ti dai seama ce fel de ten ai si apoi sa cauti o crema adecvata. S-ar putea sa dureze mult pana s-o gasesti pe the one, eu n0am gasit o nici pana acum.
    In ceea ce priveste crema de ochi, pe ea scrie de la 20 in sus. Daca ai observat ca ai o piele deshidratata, linii de expresie, cearcane pronuntate sau piele terna, cred ca ai putea s-o folosesti. Daca nu, poti incerca cu ulei de migdale presat la rece. Si eu am de gand sa-l cumpar si costa in jur de 5-6 lei.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am tenul uscat,am incercat o crema de hidratare si rezultatele au fost vizibile.acum ma gandesc sa folosesc una cu apa de trandafiri si sa imi achizitionez apa termala pentru ten,am auzit ca este foarte buna,de altfel si apa de trandafiri!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  4. ai grija cu apa termala. acum 2 ani mi-a uscat tare pielea, chiar daca am folosit instructiunile si o stergeam de pe fata dupa cateva secunde.

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc pentru sfat,Alina dar poate difera reactiile in functie de ten!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este, insa eu te-am avertizat ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. din ce-ai incercat tu, mi-ai putea recomanda o crema de ochi buna care sa ma ajute cu cearcanele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cele mai bune rezultate le-am avut cu nutritic de la La roche posay. crema e pentru ten, dar am aplicat-o fara probleme si in jurul ochilor si mi-a fost foarte bine.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla