Treceți la conținutul principal

Lapte demachiant vitaminizant Cosmetic Plant - review

     Hey! M-am hotarat sa incep seria review-urilor pentru produsele Cosmetic Plant primite in campania Trender.  Banuiesc ce in zilele urmatoare vor aparea tot mai multe postari, dar va incurajez sa le cititi pe toate, ca sa va faceti o parere, iar apoi sa decideti daca le doriti si voi.
    Intai de toate, vreau sa va spun si cateva lucruri pe care le-am completat in chestionar. Cosmetic Plant este singura firma romaneasca de la care am recumparat un produs: lotiunea tonica cu macese. In plus, am folosit si laptele demachiant cu galbenele si cel cu macese, dar si crema de noapte, tot cu macese. Daca primele m-au multumit si mi-a facut placere sa le folosesc, crema de noapte mi-a facut ceva necazuri, niste eruptii, ten uscat si tern. Asa ca am plecat in aceasta campanie cu sperante de75%.
   
     Azi, cand m-am hotarat sa scriu, nu stiu de ce, mana mea a ales dintre cele 3 produse tocmai laptele demachiant vitaminizant. Este un produs potrivit tenului normal si mixt, are in componenta ulei de catina si de masline, vitaminele A si E si se prezinta intr-un recipient de 250 de ml. Culoarea sa este galben inchis, dar acest lucru se datoreaza catinei. Pretul este foarte convenabil, de aproximativ 10-12 lei. Il puteti gasi in magazinele DM, dar cel mai sigur este sa comandati de pe site-ul Cosmetic Plant, unde pretul e de 10,4 lei.
    Mie personal imi place ambalajul acestui produs. Desi e simplu, mi se pare superior altor firme romanesti. Pana la urma simplitatea are farmecul ei. In plus, cand demachiantul e pe terminate, il putem pune foarte usor in pozitie inversa, ca sa ne putem bucura cat mai mult si usor de produs. Trecand la demachiantul propriu-zis, va pot spune ca are in compozitie doar un singur paraben, iar parfumul este in coada listei de ingrediente. Asta nu inseamna ca nu are miros. Acesta exista si e placut, mi se pare specific de plante. Eu personal nu as fi denumit acest produs drept un lapte, pentru ca este foarte dens. In zilele in care l-am testat, l-am folosit la demachiatul fondului de ten, blush-ului, rujului, ba chiar l-am incercat si la ochi. L-am folosit si in zilele in care nu eram machiata, mai ales ca sunt racita si am evitat cleanser-ul. Asa ca pot sa afirm ca:
-demachiaza fara probleme
-nu usuca tenul
-nu imbacseste tenul, il lasa sa respire
-dupa ce-l clatesc cu apa simpla, nu simt nevoia de cleanser
-nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar : nu-mi irita ochii deloc(si asta mi se intampla foarte rar),inca nu-mi vine sa cred ca exista demachiat fara senzatie de usturime
-demachiaza si mascara
-este necesara o cantitate mica de produs - il folosesc de mai bine de 10 zile si nu am consumat decat vreo 1/6
-pretul extrem de avantajos
-ingrediente ok

   Mie chiar imi place. Dar trebuie sa recunosc ca daca nu ar fi fost aceasta campanie, nu mi-ar fi atras atentia aceasta gama. Mai mult ma atrageau cele cu Q10, galbenele sau musetel. Probabil cele cu catina si ulei de masline ar fi fost in coada listei. Dar iata ca mi-au facut o surpriza deosebit de placuta. Stiti ca eu nu recumpar prea des produse, insa presimt ca o sa ma mai intalnesc cu acest demachiant :) Inclin sa cred ca e produsul meu preferat din aceasta campanie.
   De la mine are 9,5 si o fatza fericita :)


  Voi ati folosit produse Cosmetic Plant? Va plac?


Kissez!

Comentarii

  1. Hmm...uite ca esti prima care a inceput cu review-urile. Cel putin pentru mine e primul review la aceste produse pe care il citesc. Si parerea mea despre demachiant este aceeasi. L-am incercat si eu in zona ochilor si m-a surprins intr-un mod placut.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am avut o crema de maini de la Cosmetic Plant,dar o foloseam mai mult seara pentru ca ziua ma spal foarte des pe maini si e si cam grasa dar sunt multumita de ea,am sa o mai folosesc si am sa imi cumpar si demachiantul!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  3. :d si eu am inceput seria review urilor la gama aceasta. Sunt de acord cu tot ce ai zis insa mie imi lasa senzatia de ten imbacsit dupa demachiere.. Si nici eu nu cred ca mi-ar fi atras privirea :* te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac produsele Cosmetic Plant , eu am trecut la demachierea cu ulei de cocos !

    RăspundețiȘtergere
  5. de muuult am folosit ceva de la ei, insa nu mi-a ramas in gand ca un produs pe care trebuie sa il mai cumpar. drept dovada, nici nu mai stiu ce era..

    RăspundețiȘtergere
  6. just_me, ma bucur ca ti-a placut si tie


    alina, o sa citesti si parerea despre crema de maini


    ladybird, voi trece zilele astea pe la tine pe blog sa-ti citesc parerile


    coco, si eu vroiam sa trec la un moment dat la demachierea cu ulei de masline, dar parca tot prefer sa folosesc demachiante.


    meg, daca nu tii minte, e clar ca nu te-a impresionat:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla