Treceți la conținutul principal

Servetele demachiante Nivea - review

    Hey! Ce mai faceti, fetelor? (si baietilor, daca e cazul). Astazi e o zi foarte frumoasa, dar rece si ma gandeam cat de importanta e protejarea tenului in perioada aceasta. De la ideea asta, mi-au zburat gandurile spre demachiere & stuff si mi-am adus aminte ca aveam deja in calculator poze despre servetelele demachiante Nivea. Asa ca m-am hotarat sa scriu despre ele, desi sunt restanta cu postul cu parfumurile Volare, cu rujul de la Yves Rocher, cu oja albastra, cu Dracula... Dar le fac eu pe toate pana la sfarsitul lunii. Promit!
   Acum hai sa ma concentrez pe postul de fata! Servetelele demachiante Nivea sunt special concepute pentru tenul mixt si normal, contin vitamine si extract de lotus si ne promit piele revigorata, perfect demachiata. In plus, se pot demachia si ochii si chiar inlatura produsele rezistente la apa. O multime de promisiuni. Pachetul are 25 de servetele, valabilitate de 6 luni de la deschiderea pachetului, pot fi gasite prin toate super/hipermarketurile, ba chiar si in farmacii si au un pret in jur de15-20 de lei, nu stiu exact pentru ca le-am primit cadou la achizitionarea unei creme.
  Dupa parerea mea, au un miros ok, specific produselor Nivea. Pe o parte au striatii, dar nu mi se pare ca ar avea un rost. Cand am deschis pachetul am ramas uimita ce uscate sunt servetelele (comparativ in primul rand cu Pom Pon), am ramas fara replica si ma gandeam ca fiind atat de uscate sigur nu vor sterge bine machiajul. Totusi, am incercat. Mi-am demachiat fata si gatul cu un singur servetel si desi l-am vazut murdar, aveam impresia ca nu sunt perfect demachiata. Am mai luat unul si am sters insa cand m-am uitat era perfect curat! Mentionez ca in prima zi nu am avut rimel. Dupa ce le-am folosit m-am spalat si cu gel de curatare si ma declaram multumita. Chiar radeam in sinea mea ca nu credeam ca vor fi bune de ceva.
   A doua zi m-am machiat si cu mascara, iar seara, evident, a urmat demachierea. Tot cu servetele, ca eram obosita. M-am spalat din nou cu gelul de curatare, insa eu nu-l aplic si in jurul ochilor, acolo clatesc doar cu apa. M-am culcat linstita si dimineata cand m-am uitat in oglinda, am crezut ca se uita un raton de acolo!! Eram toata manjita (alt cuvant mai bun nu gasesc) si ma usturau ochii rau de tot! De fapt ochii m-au usturat inca din timpul demachierii, dar cum m-am culcat imediat, nu am stat prea mult sa analizez situatia. De abia am reusit sa scot mascara din liniile fine de sub ochi (care, apropo, m-au usturat inca 3 zile de atunci). Asa ca am ajuns la concluzia ca demachiaza foarte prost, iar norocul meu era ca foloseam si cleanser, ca altfel cred ca eram numai cosuri & cosurele! Le-am mai folosit de atunci, dar destul de rar si niciodata la ochi. Degeaba sunt mai scumpe, nu mi se par bune deloc. Stau si ma gandesc ca se lauda ca indeparteaza machiajul waterproof.. Nu prea cred ca poate fi adevarat, in cazul in care nu se descurca cu un machiaj obisnuit. Le dau nota 5 si m-as mira sa le cumpar vreodata. Poate doar daca sunt la capat de lume, undeva unde exista un singur magazin, cu un singur tip de servetele!:))



Kissez!


p.s.  Sunt fericita ca am gasit in sfarsit cartea Rusoaica de Gib. I. Mihaescu. Am lasat-o sa-mi scape printre degete in februarie si apoi n am mai gasit-o. Pana astazi! :)

Comentarii

  1. Nu le-am incercat pana acum, dar decat sa ma trezesc ratonas, ami bine ma demachiez cu ulei de masline.

    Sa stii ca mereu m-a atras ambalajul lor, insa pretul m-a facut de fiecare data sa aleg 2-3 pachete de servetele mai ieftine si bune sau un pachet de servetele pentru bebelusi (pe care plateam maxim 7 lei).

    Multumesc pentru review. Acum voi sta departe de ele!

    RăspundețiȘtergere
  2. aurora, cu placere, cred ca incetul cu incetul o sa desfiintez aceasta firma, nu-mi prea place nimic de la ei. Intr-o vreme foloseam geluri de dus si lotiuni si mi se pareau bune, pana cand mi-am dat seama ca sunt comedogene!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit si eu niste servetele de la nivea pentru tenul sensibil si nu mi-au placut DELOC.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur ca nu sunt singura cu o parere proasta:)

    RăspundețiȘtergere
  5. La inceputul facultatii eram mare fan Nivea, apoi incet incet m-am indepartat cu totul de firma asta. Nu mai am absolut niciun produs de la ei (si obisnuiam sa cumpar geluri de dus, sapunuri, sampoane, balsamuri, masti de par, creme, servetele demachiante si altele) si nici nu ma mai atrag deloc.
    Cat despre servetele demachiante, ma feresc de ele in general pentru ca oricat de lene mi-ar fi sa ma demachiez la baie, si daca folosesc servetele tot acolo ajung ca trebuie sa-mi spal tenul inainte de crema.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu ma clatesc obligatoriu, dar parca tot dureaza mai putin. Oricum, eu le folosesc cel mult de 2 ori pe saptamana. Uneori deloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu m-am dedulcit la demachiantul Liz Earle si e asa de simplu, comod si eficient... Ah, de nu s-ar termina repede!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ma tenta, n-am voie sa cumpar prea multe:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu l-am primit spre testare, de-aia sper sa ma tina cat mai mult, ca-mi place si chiar as fi tentata sa-l mai cumpar!

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot eu eram... am apasat gresit pe aici. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu personal consider ca servetelele demachiante in general sunt cea mai proasta alegere pt demachiat.. Mereu am ochii rosii, ma ustura si imi dau o senzatie de iritare tare pregnanta. Nu mai spun de piele care se simte clar ca e agasata si iritata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sadie, daca iti place atata de mult poate ar fi bine sa ti-l cumperi

    Alexandra, eu spun ca niste servetele bune nu ar trebui sa irite nici pielea, nici ochii.Problema e ca cele mai multe sunt proaste si atunci trebuie sa apasam/frecam in plus si de aici vine senzatia de disconfort.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma gandesc serios sa il iau, insa parca imi vine greu sa dau aproape 14 lire pentru un demachiant, dupa ce m-am demachiat pana acum cu produse de 10-15 lei... Oricum, ma gandesc serios.

    RăspundețiȘtergere
  14. nu e chiar ieftin, insa nici nu se termina asa de repede ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Le-am incercat si eu.... nu mi-au prea placut... Am si scris aici despre ele:http://hadasareviewblog.blogspot.ro/2015/09/review-servetele-demachiante-nivea.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla