Treceți la conținutul principal

Am gustat si...

   Hey! Nu stiu ce am, dar de la o vreme imi tot vin idei pentru blogul asta! Se vede ca imi place sa scriu aici, pentru ca o fac zilnic si simt ca devine o parte importanta din viata mea! Ma gandeam sa incep o noua rubrica, in care sa vorbim despre noutati sau ce descoperiri am mai facut in domeniul dulciurilor (si nu numai)! Eu nu sunt o gurmanda(desi restul familiei mele este:)), dar dulciurile sunt placerea mea vinovata. In rest, nu am vicii: nu beau, nu fumez, nici macar nu injur, nici chiar cand sunt fff nervoasa! Asa ca nu cred ca fac un mare rau, mai ales ca fac sport. In plus, am lipsa de magneziu si organismul imi cere dulce, mai ales ciocolata.

   Asa... Acum, ca mi-am facut profilul si stiti cu cine aveti de-a face, sa trecem la obiectul postarii! :) Ieri am gustat pentru prima data Crispy Snax de la Milka, varianta cu cornflakes si stafide. Au aparut ele ceva mai demult, dar eu nu am apucat sa le cumpar. Pretul e in jur de 4 lei, iar pentru acesti bani primim o punguta de 60 de grame. Eu sunt fana de stafide trase in ciocolata individual. Acestea sunt mici "bombite" cu diametrul apropiat de o moneda de 50 de bani. In total, in punguta, sunt vreo 7-8 bucati. Nu mi s-a parut ca rumeg ca o vaca :)) , desi e destul de greu de mestecat combinatia lipicioasa si bine inchegata intre fulgi, stafide si ciocolata. Cel mai mult predomina gustul de ciocolata, apoi fulgii, si abia apoi stafidele. Daca va plac produsele Milka, probabil o sa va placa si snax-urile acestea. Gustul de ciocolata Milka nu se dezminte! Acest produs este destinat oamenilor activi si, intr-adevar, poate constitui o gustare energizanta si rapida. Valoarea calorica este de 470/100 g, ceea ce este destul de putin pentru Milka, ei sunt cunoscuti pentru sortimentele lor bogate in calorii.

  Cu siguranta o sa mai cumpar, insa nu prea des, tot mai bune sunt cele din Lidl :)). Nota mea e 8, pentru ca mi se pare ca au un pret cam mare pentru ceea ce reprezinta.


   Va las cu reclama, in caz ca n-ati vazut-o sau va e dor de ea (varianta nemteasca)!

   Si in final cateva intrebari :)

   Ati gustat Milka Snax? Va plac?

  Vreti sa mai vedeti astfel de postari pe blogul meu? Aurora m-a inspirat, recunosc, cand a spus ca vrea sa vada postari despre dulciurile din Lidl. Dupa ce am analizat ideea ei, m-am gandit sa largesc aria si sa dedic acest tip de post tuturor dulciurilor :)


Kissez!

Comentarii

  1. hhmm..nu am gustat dar mi-ai facut pofta:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mancat si eu chiar azi:))Hm...nu stiu,nu pot sa zic ca am fost asa uimita.Mi se par prea tari ca si consistenta.Eu le-as descrie precum niste stafide in ciocolata mai scumpe:D

    Raman tot la cappuccino Jacobs cu bucatele de ciocolata:x:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac cele cu caramel ft mult...ma tot dau la ele cam o data pe saptamana inca din vara :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie mi se par foarte scumpe. Eu am luat punga mare la 10 lei....bine, mare e prea mult spus....avea in jur de 100 si ceva de grame.

    Cu banii acestia ne putem lua lucruri mai bune si ieftine din Lidl, cumai spus si tu!Dar ca si gust sunt ok...adica nu au ramas nemancate :))


    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. pai varianta mai mare e 8 lei si e mai mult decat dublu produsului. Mie imi plac muuult. am o slabiciune pentru vacuta Milka si incerc tot ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina, trebuie sa le incerci, macar de curiozitate

    Cupcake, asa tare te-a apucat? Sorry:(( As fi vrut sa le pot trimite pe net.

    Lollipop, dina celea inca n-am luat, poate osa le incerc

    Aurora, noi suntem econome:))) te pup si eu!

    Miu Miu, si mie imi plac produsele Milka, dar nu pot sa spun ca-s chiar preferatele mele. Am abuzat cam mult intr-o perioada si acum nu ma mai satisfac :))

    RăspundețiȘtergere
  7. leya, nici pe mine nu m-au dat pe spate, insa se simte ca sunt de calitate

    RăspundețiȘtergere
  8. Am luat si eu in varianta mare - cred -, insa nu mi-au placut. nu am regasit gustul de cioco milka.. si parca erau prea dulci..

    RăspundețiȘtergere
  9. mie mi se pare ca tot ce tine de Milka e foarte dulce..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla