Treceți la conținutul principal

Lidl time again!

 Hey! Iar am fost ieri in Lidl... Si mi-am umplut cosul, bineinteles. Cum altfel? :))


- ciocolata amaruie 4,99
-ciocolata amaruie Nice 1,69
-batoane de ciocolata cu menta, 200 grame 6,49 (miamiiiii!!!)


-ciocolata cu lapte 2,29
-ciocolata amaruie 2,29
-ciocolata cu alune 2,29




-biscuite Carmelo (am mai cumparat o data, dupa ce am vazut tipul acesta de produs la Meg si Aurora). Pentru cine n-a vazut postarile lor, acest biscuite-waffa se pune deasupra unei cesti cu ceai, cafea, oricum ceva cald sa fie si dupa ce sta acolo 3 minute se inmoaie, devine delicios si are gust de caramel. Pretul este in jur de 1 leu.
-napolitane Tastino diferite sortimente : cu lapte, cu alune, cu ciocolata amaruie si cu cocos, fiecare la pretul de 0,69
-chipsuri ondulate, pret in jur de 2 lei, nu mai stiu exact. Nu prea mananc eu chipsuri, cel mult de cateva ori pe an, dar acesta a fost unul dintre produsele cumparate la prima vizita in Lidl, in vara, iar Aurora mi-a facut pofta acum cateva zile reamintindu-mi de el :)) Chipsurile sunt net superioare celor de la Chio si Star, dar adevarul ca tot rele pentru sanatate si silueta sunt... Asa ca, mai rarut, ca-i mai dragut!
Deoarece am vazut ca vreti sa va arat si produse din alte categorii, am pozat si crema tartinabila Toppo! Este absolut delicioasa. Se gaseste in trei sortimente: cea cu ton din poza, cea cu ou si ceapa verde si cea cu somon si arpagic. Cum mie imi place pestele, le-am cumparat de multe ori, dar nici pe cea cu ou n-am ocolit-o, desi este putin gretoasa. Pretul este de 2,99 pentru 80 de grame, cantitate care e suficienta pentru 3-4 felii de paine medii. Le trec definitiv la preferatele mele.



Si ca totul sa mearga ma usor pe gat, iata si o doza de suc :)) Costa 1,29 si spre deosebire de Fanta&co, mi se pare ca este mai acru si cu gust de pulpa de portocala. Nici sucuri nu prea mai beau, dar nah, din cand in cand, nu-i o crima, nu?



Cam atat pentru astazi! Inca mai sunt produse pe care vreau sa le mai postez pe blog, asa ca stay tuned! :))



Kissez!



P.s. Deoarece nu-mi place ciocolata amaruie (cele din poza nu sunt pentru mine) nu va pot da prea multe detalii, devin subiectiva pentru simplul fapt ca nu-mi place din start. Insa am primit asigurari ca e buna.

Comentarii

  1. tocmai am terminat o napolitana Roger :))

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau si eu carmelo!!am tot vazut ca fetele au postat de el si sunt atat de curioasa cum e!!

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand cu postarile de acest gen, am devenit dependenta de produsele din Lidl:))
    Saptamana trecuta am chiulit de la o ora ca sa ma duc sa-mi iau o punga de bomboane cu stafide(daca nu le-ai incercat,ti le recomand!Se topesc in gura<3) si o tableta cu 10 batoane ca cea de mai sus, numai ca eu am ales cu capsuni:X Sunt delicioase iar eu le-am gasit la 4,49 lei:">
    Bomboanele au fost 5 lei.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. de fiecare data cand se intorc parintii mei din Germania imi aduc produse din lidl.Chiar aseara am venit de la mama cu o sacosica plina cu ciocalate, nes,prajiturele....din pacate eu nu am lidl in oras...si stiu de la mama ca sunt ieftine si bune(mai ales ciocolata amaruie)

    RăspundețiȘtergere
  5. Alina, cate bunatati!!!!


    Ce pacat ca nu iti place ciocolata amaruie....te-ar fi incantat tare dulciurele amarui! Dar macar stiu ca se bucura cineva de ele :D.


    Imi e o pofta de chipsuri.....delicioase, delicioase!!!! Abia astept sa mananc urmatoarea punga! Si napolitanele, toate sunt super grozave.


    Te pup si iti urez pofta buna!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt super toate!
    iar biscuitelul cu caramel este preferatul meu de departe.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina, nu-s numai pentru mine :))

    Dragonfly, sa-ti fie de bine! :)

    Cupcake, nu gasesc intotdeauna, inseamna ca se cumpara. Sunt deosebebiti, sper ca ai sa gasesti si tu.

    Sunshine, chiar saptamana trecuta ziceam cat imi plac stafidele astea. Erau si pe vremea Plusului, doar ca acum au alt ambalaj. Nu mai chiuli, ca nu-i frumos:))

    Raluca, macar ai sansa sa le gusti. Mie-mi pare rau de fetele care n-au Lidl in oras :(

    Aurora, mersi frumos, Ieri, dupa ce am facut postarea, am gustat un coltisor din cioco amaruie (am facut o glazura) si intr-adevar e aromata si fina, dar tot nu as putea sa mananc in mod constant.

    Meg, daca nu erai tu, ce ne faceam?Poate nici nu descopeream ce bunatate sta in pachetelul ala mic :)

    RăspundețiȘtergere
  8. "deosebebiti" auzi la mine:)) Se vede ca mi-e somn!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca iti plac chips-urile, orienteaza-te catre cele neprajite. Si eu sunt mare fan de rontaieli si cand mi-e pofta imi iau Lay's Rumeniti in Cuptor. Sunt facuti din cartofi copti, nu prajiti :)

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-au placut mult intr-un timp, acum nu ma prea mai omor dupa ele. dar mersi pentru idee :)

    RăspundețiȘtergere
  11. chipsurile de la lidl sunt cele mai bune chipsuri ever!!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla