Treceți la conținutul principal

Lidl time! :)

   Hey, hey! Parca m-am hotarat cu Sadie sa facem posturi despre Lidl. Ieri am fost si eu pe acolo si cand am ajuns acasa am facut repede poze, cu intentia sa postez astazi. Parca atunci cand e frig si urat afara nevoie de dulce devine mai ascutita. Pentru ca merg des, niciodata nu cumpar cantitati impresionante, insa am observat ca am incercat lucruri despre care inca nu s-a scris pe bloguri :) Asa ca, inarmata cu bonul, hai sa va arat ce mi-am cumparat si cat costa fiecare!

-bomboane de fructe. Eu nu sunt fana de bomboane, nu prea am rabdare sa le mananc, dar acestea sunt grozave. Au aroma de caise, portocale, mar si zmeura. Preferatele mele sunt cele cu mar si le caut pe toate din punga :)) Invelisul este dur, dar inauntru au un miez mai moale. O punga, care mi se pare foarte mare (300 de grame), costa doar 4,99 lei, iar consumand 3 bomboane nu ingeram decat putin peste 50 de calorii. In plus, au un gust foarte intens si care mie mi se pare foarte aproape de cel natural.

-banuti de ciocolata :) Ei, pe astia i-am luat din nostalgie, dar inca nu i-am gustat. Costa 5,99 lei si mi se par foarte draguti si simpatici. Gramajul e de 150 de grame si pe ei scrie ca sunt banuti din ciocolata. Odinioara tipul acesta de banuti erau de caramele si inca suspin dupa ei.

-baton de musli cu banane si ciocolata. Dupa musli nu ma dau in vant, dar combinatia asta e delicioasa. Imi place mult si varianta cu portocale, e si ea foarte gustoasa. Pretul? Doar 0,79 lei (30 de grame) :)

-batoane Coco Loco, pe care le recomand tuturor. Sunt mai bune decat Bounty si pretul e mult mai convenabil 0,89 pentru batonelul de 30 de grame.

-turta dulce cu gem si glazura de ciocolata. Eu sunt fana turta dulce! Clar! Initial nu am vrut s-o iau ca mi se parea prea ieftina :)) Dar bine ca am pus-o in cos, de atunci cred ca am luat vreo 5-6 pachete. Pentru 200 de grame am platit doar 2,59 lei! Nici acuma nu-mi vine sa cred.

-napolitane Tastino cu frisca. Delicioase!! Crocante, gust bun de frisca, dulci fara a fi gretoase. Iar pretul e de 1,89 lei pentru 180 de grame!



Cand eram mica (pana pe la 9 ani) am avut privilegiul sa mananc dulciuri nemtesti de la "mama lor". O prietena de familie ne trimitea din cand in cand pachete si astfel am avut ocazia sa realizez inca de la o varsta frageda ca nemtii fac dulciuri extraordinar de bune. Asa ca, atunci cand am auzit de Lidl, am fost printre primii interesati. Vad ca, intre timp, fenomenul a luat amploare, si m-am bucurat foarte mult ieri, cand am vazut magazinul foarte plin si oameni incantati de achizitii. Nu va fie frica de preturile mici, produsele chiar sunt de calitate!


Pentru viitor as dori sa stiu si daca v-ar interesa alte produse din Lidl? Gen gustari, bauturi, poate si ceva hainute, am vazut cateva de calitate! Am nevoie de feedbackul vostru, ca sa gasiti posturile care va intereseaza la fix! :)



Kissez!


P.S. Ce mi-a placut sa fac postul de azi!!! :)

Comentarii

  1. Super,pe mine ma intereseaza astfel de postari:D
    Si la mine in oras se va deschide in curand Lidl si stau cu sufletul la gura pana atunci:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. da, mie imi plac astfel de postari si mi-ar placea sa vad si alte produse

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac postarile de genul asta.Dupa ce am vazut una la Aurora T. am mers si eu in Lidl si mi-am cumparat diverse dulciuri despre care vb. ea.
    Acum mi-ai facut si tu pofta.
    Am vazut si eu turta dulce, dar credeam ca nu e buna. Acum, clar o sa o incerc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :( Ce pofta mi-ai facut de dulciuri!
    Pofta mare ;)) M-as duce si eu in lidl dar e asa departe de mine....

    RăspundețiȘtergere
  5. iiii!!!

    Lidl asta e o incantare pentru mine.
    Cel mai mult imi place ciocolata lor amaruie.Arata si foarte bine si e si delicioasa :D
    Gasim produse ieftine si bune, dar si unele de proasta calitate, spre ex. salata la punga:).
    Sa mai faci postari de genul asta, ca sa ne dai idei:P
    Roxanici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu vreau tot! Adica vreau sa stiu despre tot ce ti s-a parut interesant! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai incercat napolitanele FLAVORINI cu cacao?Sunt pentru vegetarieni,dar sunt senzationale :X:X.Au si cu vanilie,dar eu le ador pe cele de cacao.Si imi mai iau de acolo Tastino cu nuca de cocos,cu frisca nu am mancat,nu imi place frisca,dar o sa le incerc sa vad cum sunt:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,


    Vai , multe bunatati....multe bunatati!
    Si pe mine m-a tentat turta dulce, dar cand am vazut-o asa ieftina, am zis sa mai astept. Acum sigur o cumpar!!!

    Napolitanele Tastino sunt nemaipomenite: cu ciocolata, frisca, invelite in cioco amaruiesau cu lapte....extraordinar de fragede si gustoase!


    Data viitoare te rog sa incerci chipsurile cu striatii, cu sare sau smantana. Costa 2 lei si ceva punga uriasa de 150 grame si sunt mai bune ca Chio!


    Sa mai faci asemenea postari:D
    Te pup, draga fana Lidl!

    RăspundețiȘtergere
  9. descude, mai bine mai tarziu decat niciodata! bine ca se deschide si ca o sa ai de unde cumpara :)si sa postezi si tu impresiile, bineinteles!

    cristina, atunci vei mai intalni pe blogul meu astfel de postari.

    alinagav, ia o prietena si du-te in plimbare, nu-i vremea chiar atat de urata.

    dorina, gusturile de multe ori difera, insa nu pierzi prea mult daca incerci.

    roxanici, mie nu-mi place ciocolata amaruie, e singura pe care n-o mananc, dar voi cumpara pentru altii.

    sadie, daca tu vrei, o sa scriu:))deja am idei!

    preciousboutique, nu le-am incercat inca, doar tastino de cocos si sunt bune!

    aurora, am mancat si tastino si intr-adevar chipsurile sunt wow! sunt net superioare celor chio sau similare. doar ca au multe calorii:))te pup si eu!:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie nu mi-a placut turta dulce. ma asteptam sa fie mai aromata (la pret nu m-am uitat, ca sa ma gandesc ca ar fi prea ieftina si s-o ocolesc).
    :)

    RăspundețiȘtergere
  11. nu poate sa placa la toata lumea, dar pentru mine a fost o surpriza placuta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla