Treceți la conținutul principal

Noiembrie

      Hey! Incepem o noua luna, cu vreme frumoasa si linistita. Noiembrie e una dintre preferatele mele, mi-e benefica, am facut multe lucruri importante in noiembrie, imi place si vremea fie ca e vorba de soare caldut, ori de ploaie rece si continua. Pentru zilele care urmeaza promit sa fac postul restant cu Dracula, pe care a trebuit sa-l aman din lipsa de timp si in plus urmeaza pareri despre:

- cuburile de baie Sephora

-crema de picioare cu pin Oriflame

-crema antivergeturi Gerovital Plant

-parfumul Midsummer

   Bineinteles ca mai tin secret alte postari, dar veti descoperi pe parcurs despre ce e vorba. Daca la inceputul blogului mi-era teama ca n-o sa mai stiu despre ce sa scriu, acum as scrie despre atat de multe incat nu mi-ar ajunge timpul.


   Si daca tot vorbim de noiembrie, vreme mai rece, stat in casa la gura sobei sau prin preajma caloriferului, va povestesc si despre un subiect care pana nu demult nu reprezenta niciun interes: ceaiul! Beam foarte rar, numai cand eram bolnava si numai din cel negru ori de menta. De cand am vazut atatea postari pe alte bloguri, plus ca o persoana apropiata mie e mare bautoare de ceai, m-am apucat si eu! (Si sa mai zicem ca omul nu se trage din maimuta:)) ). Fac ce fac si tot ceaiurile Lipton imi atrag atentia. Daca la inceput mi-am cumparat unul cu fructe de padure, ieri am descoperit in Kaufland unul alb cu rodie. E yummi, dulce, dar nu gretos si foarte aromat. Plus ca pliculetele sub forma de piramida mi se par a-do-ra-bi-le! In cutie sunt 20 si au un pret de 9 lei.

   Am citit si cateva lucruri despre ceaiul alb si am aflat ca provine din aceeasi planta ca si cel negru si verde, insa este cel mai putin procesat. Este antioxidant si combate stresul. In plus, este indicat in curele de slabire. Avand in vedere ca eu pun 3 lingurite cu varf de zahar in fiecare ceasca, m-as mira sa aibe vreun efect la mine, insa nu ma prea intereseaza, pentru ca oricum am pierdut cateva kilograme bune in ultimul an si jumatate.

    Voi beti ceaiuri sau preferati alte bauturi? :)


Kissez!

Comentarii

  1. eu sunt adepta ceaiului verde si am mai baut si negru..cel alb inca nu l-am incercat:)


    beautyglitzzz.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. :) eu beau ceai in fiecare dimineata:) nu am preferinte:) ceai sa fie:) hi hi:D:) Nu pot sa imi incep ziua fara el:D:)

    RăspundețiȘtergere
  3. alina, merita incercat si cel alb.


    clm, eu nu beau cand stiu ca trebuie sa plec de acasa. in primul rand nu-l pot savura, iar apoi mai intervin si alte probleme..

    RăspundețiȘtergere
  4. mie nu imi place ceaiul...dar daca l-as bea impreuna cu iubitul meu,atunci imi place!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, e foarte importanta compania :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Momentan sunt o mare fana a ceiurilor. Beau intre 1 si 4 litri de ceai pe zi. De obicei il fac din plante medicinale romanesti, pe care tatal meu mi se aduce de prin padure. Preferatul meu ramane ceaiul din flori de soc. Din pacate mai am foarte putin pentru ca am baut in vara asta pana am plesnit :))


    Arata foarte bine ceaiul alb cu rodie iar ambalajele piramida sunt foarte frumoase!


    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aurora, nu transpiri de la ceaiul de soc?
    E bine ca tu le bei chiar naturale, neprocesate, mai aveam si eu tot felul de plante prin casa anul trecut, dar nu prea am de unde sa mai iau.

    Eu beau apa pana plesnesc:))si multa lume se mira ca vara beau si 3 l de apa!ce sa fac, daca-mi cere organismul?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla