Treceți la conținutul principal

Moment de bonheur Yves Rocher - review

  Buna! Pentru mine, decembrie e luna miresmelor, nu exista alta perioada mai propice de descoperit si folosit cat mai multe arome decat in preajma Craciunului. De aceea, voi incerca sa prezint mai multe parfumuri aici, pe blog.
   Astazi m-am oprit asupra unui parfum de la Yves Rocher. Moment de bonheur nu mi-a captat atentia la inceput. Nu-mi place mirosul de trandafiri, il percep ca fiind foarte puternic, iar uneori vulgar. Probabil impresia aceasta mi-a ramas de pe vremea esentelor bulgaresti pe care le miroseam cand eram mica si care cred ca puteau sa asfixieze un nas mai sensibil.
   Cand l-am mirosit am avut o surpriza: aroma este extrem de placuta, persistenta, insa fina. Nu am intalnit pana acum vreun parfum de trandafiri care sa nu fie violent. Ei bine, Moment de bonheur imi aduce aminte de trandafirii agatatori, aceia care au viata scurta, insa un parfum dulce, delicios. Cu toate ca acesti trandafiri sunt specifici primaverii, parfumul acesta mi se pare extrem de potrivit pentru lunile de toamne, caldute si linistite. Cu siguranta aceasta aroma imi induce o stare de bine, ma simt invaluita de ceva pufos si linistitor.
    Daca ma dau cu el dimineata, desi aerisesc constant, mirosul ramane in camera si cate 48 de ore. Este de departe unul dintre cele mai persistente parfumuri intalnite de mine pana acum. Eu il recomand, insa nu l-as cumpara la pretul intreg de 185 de lei pentru 50 de ml (apa de parfum). Mult mai accesibil e setul de trei mini-parfumuri, printre care se afla si varianta de 5 ml a lui Moment de bonheur, toate la pretul de 29 de lei. Asa este mult mai necostisitor de incercat. Eu am avut trei miniaturi si mai am doar una intreaga :) E clar ca m-a cucerit, nu? Unde mai pui ca are si o culoare perfecta, un roz diafan. Eu ii dau nota 8,5 (e mare pentru mine) si il recomand pasionatelor de trandafiri, pentru ca, pana la urma, nu disting in acest parfum decat o infinita combinatie de trandafiri si nimic altceva!



Kissez!

Comentarii

  1. Alina, m-ai nimerit la fix :)
    Eu am primit o mostra de la ei si mi-a placut extrem de mult parfumul.
    Cred ca la urmatoarea comanda il voi lua si eu, este ..altceva!
    sa-l folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am aceasta mostra,intr-adevar predomina mirosul de trandafiri,insa nu pot sa zic ca este pe gustul meu,dar bineinteles gustul parfumurilor nu se discuta:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imiplace mult, dar sora mea e OBSEDATA dupa el! Asadar am interzis la acest parfum, pentru ca noi nu ne cumparam decat rareori aceleasi parfumuri, ca sa nu le incurcam :D.Asadar eu voi ramane la Rose absolue si ii cedez ei privilegiul de a se bucura de Moment de Bonheur, care este un parfum trandafiros mai calm, care ma duce cu gandul la florile de maces, fragile si repede trecatoare (intocmai trandafirilor agatatori de care povesteti :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Meg, mai bine astepti o oferta, ceva. Mersi!

    Descude, da, la parfumuri e cel mai greu sa stabilesti gusturi comune

    Aurora, I knooow! :)) Asa sunt eu cu maica-mea (deh, daca n-am avut sora),nu ne luam la fel aproape niciodata.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla