Treceți la conținutul principal

Beauty Blogger - momentul adevarului!

   Hey! Inainte de toate vreau sa urez un sincer "La multi ani!" tuturor fetelor si femeilor care-mi citesc blogul!

Astazi completez un tag care-mi place foarte mult si care mi-a fost "pasat" de catre AlexantzA si careia ii multumesc ca s-a gandit la mine :)


1. Care sunt postarile tale preferate?
 Postarile mele preferate sunt cele "favoritele lunii" sau cele cu noi achizitii.

2. Ce fel de bloguri citesti?
  Doar bloguri de beauty citesc constant. Mai arunc cate-o privire si pe cele culinare sau de fashion. 

3. Cum ai ales numele blogului?
  Stiu ca am mai vorbit despre acest subiect, insa nu mai stiu pe unde.  Ma batea gandul sa-mi fac blog de cateva luni, insa problema principala era gasirea unui nume care sa ma reprezinte. Tot incercam diferite variante (de care nici macar nu-mi mai aduc aminte), dar simteam ca sunt total nemultumita. La sfarsitul lui august, intr-o noapte cand nu-mi venea somnul, am patit ca artistii!:)) M-a palit inspiratia si am zis: Alina lui Brumarel. Mi s-a parut usor comic, simpatic si usor de retinut. Totusi, cateva persoane au intampinat dificultati in a-l retine, si m-am trezit cu cautari de genul  Aurora lui Brumarel sau Anca lui Brumarel :))

4. Ce alte bloguri te inspira?
  Normal ca ma inspira cam toate blogurile pe care le citesc, fara sa vrei esti inclinat sa preiei ceea ce-ti place. 

5. Numeste un truc pe care l-ai invatat de la o alta bloggarita
  Pe moment nu-mi vine nimic in minte, insa am invatat multe lucruri de la tot atat de multe fete. Intotdeauna mai e inca ceva de descoperit :)

6. De ce ti-ai dorit un blog?
   Ideea de blog mi-a venit cand am cautat pe google banalul lapte demachiant Doina si nu am gasit decat un singur review. Am vrut sa fac un blog cu produse mai putin discutate, chiar si low-end , produse de care ne lovim foarte des si totusi, nu scrie nimeni despre ele :) Vad ca ideea s-a bucurat de succes, pentru ca am primit comentarii si mailuri care imi sustin initiativa. Asta nu inseamna ca folosesc doar produse ieftine, dar tot ce e mai scump obisnuiesc sa cumpar cand ies din tara, consider ca pot sa-mi stapanesc poftele cosmetice si sa fac cele mai bune afaceri, fara a cadea in ridicolul zgarceniei. Am ajuns la aceasta stare de echilibru dupa o perioada zbuciumata, in care eram un cumparator haotic, care-si cheltuia si ultimii bani pe cosmetice si produse de ingrijire. A inceput sa-mi para rau de ce fac, cand am vazut muntii de produse din camera mea, care stateau majoritatea degeaba, iar eu nu aveam bani sa plec vara, in vacanta decat maxim 3 zile :)) Probabil a contat ca o pasiune s-a ciocnit cu alta: cosmeticele vs. excursii si cele din urma au castigat :) De acolo, am incercat sa fiu cat mai rationala si am ajuns la acest moment, in care sunt de cateva luni bune in project pan si nu cumpar decat ceea ce-mi este necesar sau mai am mici scapari, la chilipiruri :)  Uneori devine mai greu sa ma strunesc, dar nu e imposibil.

 7. Ai vreo postare scrisa de tine care iti place cel mai mult?
   Nu am stat sa ma gandesc la asta. Probabil sunt cateva de care as fi, insa nu ma intorc sa le recitesc. Imi pare rau ca nu am mai reusit de mult sa fac postari despre carti, desi am cateva idei in minte. Sper sa ma mobilizez in viitorul apropiat si chiar daca stiu ca voi avea 50% din vizualizarile obisnuite, ma gandesc ca merita sa fac efortul pentru cei/cele carora le place sa citeasca. Ma incurajeaza faptul ca vad ca am vizitatori care cauta anumite titluri despre care am scris :)

8. Numeste un lucru bun si un lucru rau in a fi bloggarita de beauty
  Un lucru bun e faptul ca am cunoscut fete deosebite, ca am inceput sa comentez pe cateva bloguri, ca m-am simtit apreciata de cativa oameni care ma citesc, ca am sentimentul ca fac ceva util, ca acesta e coltisorul meu unde fac ce vreau ;) , ca pot tine contabilitatea a ceea ce cumpar, ca pot sa impartasesc cu voi particele din viata mea :)
   Lucru rau? :)) hmm! Hai sa fiu sincera pana la capat: multa superficialitate, goana dupa cadouri. Oricui ii place sa primeasca lucruri frumoase, dar in momentul in care jumatate din viata ta se rezuma la a vana concursuri e clar ca exista o problema. Cat strict legat de comunitatea de beauty, am constatat intre colege de breasla multa invidie, certuri iscate doar de dragul de a avea o activitate, si altele. Nu-mi spal rufele in public, insa este o realitate si probabil e si oarecum normal cand se aduna zeci de fete la un loc. Si te miri de ce se zice ca fetele/femeile sunt rele :)) Nu am avut eu personal probleme de acest gen, in cazul in care va intrebati, insa sunt realmente dezgustata de cata rautate poate exista uneori in cate-o blogarita pe domeniul frumusete.

9. Ce sfat i-ai da unei persoane care se confrunta cu ura?
Adica ce i-as spune unui hater? Bite me! Sper ca nu va suparati, dar asta-mi vine in minte :))

10. Cat de mult timp iti ia conceperea unei postari?
 Uneori mult! Depinde de subiect. In general, am programate ideile pentru postari pentru cel putin 2-3 zile, asta ca sa nu ma confrunt ca vesnica dilema" despre ce scriu azi?" Sunt insa flexibila, asa ca astazi, cand am vazut tag-ul si l-am si completat. Incerc, pe cat pot sa raspund si feedback-ului vostru, asa ca cereti si vi se va da! :) Cand scriu postari lungi, ajung si la 2-3 ore, in care gandesc si scriu si iar gandesc! Cine nu are blog, ar trebui de curiozitate, inainte de a ne critica, sa se joace " de-a blogul" macar o saptamana. Eu il vad ca pe-un job, mai ales ca scriu zilnic, uneori ma mir de unde naiba mai am idei :))

11. Cu ce persoane te-ai imprietenit prin intermediul blogului?
  Imi plac multe fete, imi sunt dragi, insa am impresia ca nu am vorbit cu niciuna foarte mult :) Mai mult am postat comentarii si am facut mici schimburi de impresii. Dar clar am fete favorite, care sunt foarte dragute si saritoare si pe care le citesc tot timpul. Nu ma apuc sa le enumar, de teama ca uit pe cineva, insa va stiti voi, mai ales la cele la care tot comentez ;) sunt peste 10 oricum :))  Sunt deschisa spre prietenii, dupa cum se vede :)
12. De unde iti vin ideile pentru o postare?
  Din orice! Mi s-a intamplat sa aleg sa fac postari pe o anumita tema, doar din cauza vremii de afara :) 

13. Tagul merge catre:
   Iar mi-e teama ca am sa uit sa nominalizez pe cineva, asa ca spun doar urmatoarele : daca stiti ca v-am comentat cel putin o data, e clar ca va ofer tagul!










Kissez! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla