Treceți la conținutul principal

Mascara Lash plumping Yves Rocher - review

    Hey! In sfarsit reusesc sa fac si aceasta postare si in primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru intarziere, insa mereu a intervenit cate ceva, chiar si bateriile de la aparat m-au tradat de 2 ori, exact cand faceam poze periutei.

    Acest rimel poate fi gasit in magazinele Yves Rocher, in ofertele prin posta/telefon si pe site-ul lor. Pretul lui intreg este de 60 de lei, insa deseori este oferit drept cadou. Cantitatea este de 9 ml si promite mult volum.

    Acum vreo 4 ani, am primit un alt rimel de la Yves Rocher, si, desi mie nu mi-a placut, am vazut foarte multe pareri pozitive despre el. Va spun acest lucru ca sa intelegeti ca am fost sceptica si cand am vazut puzderia de review-uri pozitive pentru rimelul despre care scriu astazi. M-am hotarat sa-l incerc, mai ales ca m-a atras ambalajul feminin :).

    Nu m-a impresionat si il consider un rimel cel mult mediocru. E cam uscat (asa cum a fost si primul), nu are o nuanta intensa, genele arata ca piciorusele de paianjen si, in plus, mai raman si bobite de produs lipite pe gene. Cateodata am norocul si sa se scuture si sa ma trezesc cu ele sub ochi :)) Periuta lipeste genele intre ele, nu-mi place deloc. Il mai folosesc cateodata, ca sa nu-l arunc chiar plin si de obicei il aleg cand port ochelari de soare (bine, eu port mai tot timpul ochelari de soare, sunt nebuna dupa ei), dar aici ma refer ca-l folosesc cand plec la vreo plimbare si exista sanse minime sa-mi dau ochelarii jos :)). De demachiat se demachiaza usor, nu am intampinat probleme. Nota 5!







Kissez!




 

Comentarii

  1. Good to know :D
    Nu-l cumparam ;))
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate tie ti-ar placea si te impiedic de la descoperirea lui :))

      Ștergere
  2. Mie imi place, dar sora mea are exact aceeasi parere ca si tine si mi l-a dat mie si pe al ei. I se pare ca lipeste genele si le face picioruse de musca/paianjen, cum ai zis si tu. Avand in vedere pretul, nici eu nu l-as cumpara pentru ca pot cumpara ceva mai bun cu bani mai putini.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca nu ai pus o poza sa vedem cum arata pe genele tale. Il are o colega de-a mea si e multumita, arata super la ea. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma ajuta aparatul si nici lumina din camera, se vede si din celelalte poze :(

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca n-am testat acest romel, dar cine stie poate in curand imi voi cumpara unul ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai bine il iei la vreo oferta cadou, daca tot vrei sa-l incerci.

      Ștergere
  6. nu am testat acest rimel ,am facut o mini comanda la ei dar rimelu nu ma convins sa-l cumpar .multumim pentru sincera ta parere si cum pretul lui nui asa mic- conteaza o parere cu adevar sincera .

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place la nebunie acest rimel, nu am deloc probleme cu el :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. daca ar fi fost la fel de bun precum arata ambalajul bine era! :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla