Treceți la conținutul principal

Crema de noapte Feet Up - review

   Hey! Cred ca am aceasta poza din noiembrie si n-am folosit-o, asa ca astazi vorbim despre crema de noapte pentru picioare Feet Up de la Oriflame. Puteti gasi acest produs in brosuri, uneori avand gramajul de 75 de ml si alteori varianta XL de 150 de ml. Prima are pretul standard de 12 lei, iar a doua de 21, dar puteti gasi oferte avantajoase. Textura este destul de groasa, usor lipicioasa.

    Crema are in compozitie extracte de aloe vera si avocado, ce promit o hidratare intensa, netezirea si indepartarea pielii rugoase de pe calcaie. Se aplica pe timp de noapte, ca un tratament si se recomanda si purtarea unor sosete de bumbac pe durata noptii. Zis si facut, mai ales ca eu nu am probleme mari in ceea ce priveste starea talpilor mele. Am aplicat un strat destul de gros, am masat pana aproape de absorbtia completa, am pus sosetele si m-am culcat. Dimineata ma asteptam la niste picioare fine si netede, dar n-am avut parte de asa ceva. Micile probleme erau tot cum le-am lasat, sosetele erau imbibate de produs, iar cand am vrut sa fac dus am alunecat in cel mai frumos stil prin cada :)) Si unde mai pui ca am luat doua tuburi de 150 de ml... In plus, ma asteptam sa fie si putin odorizanta, mai ales ca are un miros usor mentolat. Nu m-a impresionat nici din acest punct de vedere. Ambalajul, desi destul de atragator la prima vedere, mi-a creat probleme pentru ca orificiul este atat de mic, iar crema densa, astfel incat trebuie sa apas cu toata puterea si de abia iese un firicel de produs. Da, v-ati prins, nu este produsul meu preferat, desi Oriflame are cateva produse bune in acest sector. Asta e, data viitoare cand vreau sa experimentez o sa comand numai cate-un produs. Nota mea e un 4 uratel si garantat nu o voi recumpara.





Kissez!





Comentarii

  1. din experienta personala pot spune ca produsele pentru picioare de la Oriflame sunt mediocre; in schimb cele de la Avon sunt bune. Bine, eu momentan am trecut pe unt de cacao, dar in trecut cumparam in mod constant de la Avon - eram multumita si eu, si mama de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu spunexact invers :)) avon iau mai mult pentru miros si pentru ambalaje dragalase, imi plac mult scruburile lor, insa la creme dpmdv nu stau bine deloc. De la Oriflame mi-a placut mult crema micuta cu menta, sprayul, editiile limitate, mai ales cea cu grapefruit e super. Doar aceasta crema nu m-a incantat pana acum.

      Ștergere
  2. Eiii, ce noroc cu review-ul tau. Imi facea cu ochiul crema aceasta si ma tot gandeam daca merita sau nu ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, sper ca am avea aceeasi parere, nu sa ajung sa te fac sa nu-ti iei un produs care ti-ar placea :)

      Ștergere
  3. Interesanta crema, cand mai prind un catalog oriflame am sa ma uit cu atentie ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu am avut o experienta prea placuta cu astfel de creme.Un sfarsit de saptamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Alina,
    Parerea mea este ca niciun produs nu face minuni imediat dupa prima utilizare. Poate vei avea alta impresie dupa utilizarea sistematica a cremei o perioada de timp.
    Toate cele bune iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello! Intr-adevar, am uitat sa mentionez ca am tot folosit-o, nu degeaba am spus si in titlu "review". Am folosit-o in diferite cantitati, seri la rand, cu pauze intre, oricum mi-a trecut prin cap. Tot degeaba... Momentan sunt aproape de jumatatea celui de-al doilea tub si o folosesc ca sa n-o arunc, dar clar nu m-a impresionat.

      Toate bune si tie ;)

      Ștergere
  6. Salut! Si eu am din intamplare aceasta crema si pot spune ca am incercat destul de multe creme pt picioare, sunt "pasiunea" mea. Eu sunt multumita de ea, nu mi se pare ca este cu mult mai diferita fata de alte creme. Mirosul este discret intr-adevar , dar tot ramane pe maini. Oricum, parfumul produselor cosmetice este iritant pt piele. Si la capitolul hidratare mi s-a parut ok, pielea de pe calcaie nu va fi niciodata la fel de catifelata ca cea de pe maini, ca doar e o piele mult mai groasa. Nu este de dorit sa aplici un strat gros de produs pt ca risti ca pielea sa nu.l absoarba. Daca gasesti vreo crema faina pt picioare, sa ne povestesti ca eu sunt mare amatoare. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat prea multe creme de picioare, mai ales de la Oriflame, ca sa-mi faca cea de fata o impresie buna. E pielea de pe calcaie mai tare, logic, insa dupa un scrub facut ca la carte, ma astept ca orice fel de crema sa-si faca efectul. Au fost nenumarate lotiuni de corp care mi-au hidratat mai bine calcaiele decat aceasta crema. Crema f buna de la Oriflame a fost cea cu pin, am si scris despre ea,problema este ca nu se mai fabrica.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla