Treceți la conținutul principal

Lidl time!

     Hey! Pun pariu ca v-a fost dor de o asemenea postare ;). A durat ceva mai mult, pentru ca, desi am fost des in acest magazin, nu am mai cumparat decat lucruri pe care le-am postat deja. Sa trecem la... poze!

Napolitane Favorini - 6 lei pentru 10 bucati de 25 de grame. Seamana foarte bine cu mai cunoscutele Knoppers de care am fost "dependenta" intr-un timp. O napolitana crocanta, cu un strat de crema de lapte, ciocolata si alune de padure.





Ciocolata cu capsuni si iaurt Animation - 6 lei. Fiecare cutie contine 11 batoane de ciocolata cu crema, crema avand gust de iaurt si avand fulgi crocanti de capsuna. Este chiar racoritoare si ma mir cum de n-am cumparat-o pana acum. Totusi, este destul de calorica, un batonas avand putin peste 100 de kcal.


Batoane de musli, trase partial in ciocolata cu lapte - 0,79 lei. Imi aduc aminte ca am pozat la un moment dat unul dintre cele doua, insa din lipsa de timp n-am apucat sa verific pe care, asa ca aveti ocazia de a-l revedea. Desi exista mai multe sortimente, cel cu banane si cel cu portocale sunt preferatele mele. Bucatalele de fructe confiate, impreuna cu o multitudine de seminte, printre care si de floarea soarelui, plus ciocolata, le fac sa fie delicioase ;)


Baton de musli cu bucatele de caise - 0,79. Cam tot acelasi lucru ca cele de sus, doar ca este invelit intr-o glazura de iaurt, ce-l face perfect pentru zilele mai calde (cel putin pentru mine).



Batoane simple de musli- 0,59 lei. Acestea n-am nimic in plus, doar bucatelele de zmeura si respectiv mar!


Bomboane cu aroma de fructe - 1,69 lei. Dropsuri simple, fara niciun fel de umplutura, cu diverse arome de fructe gen portocale, capsuni, etc.

Cereale cu miere. Nu mai tin minte pretul exact, insa cred ca e sub 4 lei. 250 de grame de cereale cu miere, cu vitamine si fier. Apropo, eu mananc cerealele numai cu lapte rece, chiar si in toiul iernii.:)) Mai face cineva asa? ;)


Tava pentru briose - 20 lei. Initial n-am vrut s-o postez in cadrul acestui articol, insa m-am hotarat sa o arat, ca sa stiti ca urmeaza de acum sa incerc tot felul de retete!! ;) Dupa cum se vede, tava este pentru 12 bucati si pare rezistenta si dintr-un material ok. De abia astept s-o inaugurez!


Ca sa fim in ton cu sarbatorile ce bat la usa, va prezint si un saculet cu produse specifice de Paste. Costa aproximativ 10 lei si contine un iepuras maricel, 3 micuti si oua de ciocolata! Asta pentru copilul din mine, nu pot sa las sa treaca vreo sarbatoare fara figurine de ciocolata!


Si vedere din spate :)






Ne "auzim" maine!







Kissez!

Comentarii

  1. Yamiii. Voi trece si eu zilele acestea sa iau cateva dulciuri. :)
    Cereale cu lapte rece mananc si eu indiferent de anotimp sau ca sunt racita sau nu..nu pot sa le mananc cu lapte cald pentru ca le inmoaie si nu mai sunt crocante.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar in aceasta dimineata am fost la Lidl.Mi-am cumparat iaurtul la galetusa.Este atat de bun.....parca e smantana.Ai incercat ciocolata cu cocos (14/bucati in punga la 8 lei).Ma declar dependenta de ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am luat iaurt la galetusa.. inca. cele cu cocos nu sunt first nice?

      Ștergere
  3. Yummm, yummm, yummm.
    Asteptam si briosele ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa vina, numai sa treaca sarbatorile, ca acum am altele de facut ;)

      Ștergere
  4. Si eu mananc la fel cerealele, numai cu lapte rece. Trebuie neaparat sa incerc ciocolata cu capsuni! Maine sau sambata voi ajunge si eu in Lidl. Abia astept! Si de ciocolata cu menta imi e un dor!!!

    Foarte bine arata si setul cu iepurasi din ciocolata. :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum suntem trei: noi si gina, sa vedem cine se alatura mancatoarelor de cereale cu lapte rece:))

      Ștergere
    2. Si eu.......de cand am inceput regimul pentru colesterol mananc in fiecare dimineata cereale cu lapte rece.Pana acum nu suportam laptele.

      Ștergere
    3. ti-a fost indicat? nici eu nu ma omor dupa lapte, dar uneori simt nevoia sa beau.

      Ștergere
    4. Da!Am voie numai lapte cu o,1% grasime sau cu 1,5%.

      Ștergere
  5. mie mi-a placut mult ciocolata animation cu menta...super..o sa incerc si varianta cu capsuni data viitoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si aceea e buna, dar e mai buna After Eight, dupa gusturile mele :)

      Ștergere
  6. am luat si eu batoane din acelea, dar nu mi-au placut in nicio varianta si cred ca sunt numai bune de aruncat (se invechesc) cand ma intorc in Ro.
    am cateva retete de muffins pe blogul meu, poate iti face vreouna cu ochiul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, interesant, mie chiar imi plac.
      Iti dai seama ca dups Pasti dau iama in retete ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla