Treceți la conținutul principal

Noile produse Aslavital - scurta parere despre fiecare

    Hello! Dupa cum va promiteam, am revenit in cel mai scurt timp cu impresii despre noua gama Aslavital, ce au in componenta un complex unic arigila+goji si sunt special concepute pentru tenul sensibil.

    Inca de cand le-am primit, m-am pus pe testat si am ajuns la urmatoarele concluzii:


   Gel anticearcan - eu i-as spune apa anticearcan :)) Are o textura foarte fluida, este transparent si miroase cam urat. Nu intra prea repede in piele si mi-a lasat pielea in jurul ochilor de parca n-as fi folosit nimic. Nu hidrateaza deloc, dar ce ma mir la ce textura are? De fapt mint! Pielea arata mai rau decat daca nu folosesc nimic, parca era din hartie. Cearcanele au ramas la locul lor. In plus, dupa ce l-am aplicat am vazut cam in ceata, asa ca nu il voi cumpara in niciun caz. E no-no pentru mine!


    Crema antirid mineralizanta SPF 15 - Textura destul de densa, (non)culoare alba, miros suportabil, insa nu prea reusit. Mi se pare ca are ceva "de medicament". O mostra mi-a ajuns pentru aproximativ 4 aplicari pe fata si gat. Fiind mostra-pliculet a fost greu sa incerc sa dozez cantitatea optima. Cand am reusit, crema a intrat repede in piele si am simtit-o destul de catifelata, cand am scapat putin mai multa crema am dat liber la puncte negre si probabil stiti ca asta e problema mea no 1! Totusi, nu mi s-a parut prea hidratanta si nici nu mi s-a parut ca am chipul mai odihnit dupa ce am folosit-o. Nu as cumpara-o.

 
   Crema intens hidratanta SPF 15 - Din nou o textura destul de densa, tot alba si cam acelasi miros, care mie nu-mi place, dar l-am mai simtit la cremele Aslavital. Si aceasta mostra a ajuns pentru 4 aplicari pe fata si pe gat. Aceasta crema mi-a placut mai mult. Este hidratanta, insa nu chiar asa de intens hidratanta cum se lauda. Intra repede in piele si chiar daca nu are efect antirid, ma face sa par mai odihnita. Totodata, mi se pare o baza buna de machiaj. Aceasta a fost prima crema testata si am stat cu frica, mai ales ca aveam niste pseudo-bubite si mi-a fost teama sa nu ma trezesc cu furuncule. N-am avut niciun fel de problema, ba chiar, peste noapte s-au estompat. Nu stiu daca as cumpara-o, totusi as vrea putin mai multa hidratare, insa nu mi s-a parut un produs rau.


   Crema pentru curatarea fetei - Primul produs incercat si de fapt, cel care mi-a atras cel mai tare atentia. In primul rand, m-a tentat pentru ca nu are sapun in compozitie si, fiind destinat tenului sensibil si avand textura cremoasa, m-am gandit ca va fi bland cu tenul meu.  O mostra mi-a ajuns cu chiu cu vai pentru doua aplicari, in conditiile in care nu aveam urme de machiaj pe fata. Are mirosul cel mai placut din toate produsele incercate, insa tot nu-mi place foarte mult. Nu face spuma deloc, insa am simtit ca mi-a curatat tenul si, mai important, nu mi l-a uscat. Isi face treaba, dar nu stiu daca il voi cumpara, pentru ca recipientul are doar 100 de ml, din cate am vazut pe site-ul Farmec. Mi s-ar parea ca l-am terminat prea repede, insa ma voi mai gandi daca merita achizitionat.


    In alta ordine de idei, mi se pare laudabila campania celor de la Farmec si faptul ca au dat ocazia multor persoane sa le incerce produsele sigur le va aduce beneficii. Au nota 10 pentru organizare si initiativa si mi-a mai placut mult un lucru, care altora li se poate parea minor: mostrele sunt foarte usor de desfacut.

   Sper ca a fost util articolul meu si sunt foarte curioasa sa va aud parerile! Eu nu am dat note, pentru ca a fost vorba doar despre mostre.








Kissez!




Comentarii

  1. Si eu cu crema intens hidratanta m-am inteles cel mai bine.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie de la una dintre creme (nu mai stiu care, oricum sunt cam la fel) mi-au iesit cosuri. Nu spun ca nu e buna, insa nu e potrivita tenului meu mixt. Le voi face cadou si voi folosi doar mostrele de crema de curatare, care imi place, dar la fel ca si tine, nu cred ca merita cumparata. Intentionez sa o cumpar pe cea verde, anti-imperfectiuni parca. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. nu folosesc produsele de la ei insa masca de argila imi place mult:D pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu folosesc produsele lor, dar am zis sa testez :)

      Ștergere
  4. Cu gelul anticearcan nu am avut probleme iar crema pentru curatarea fetei imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asteptam si eu de 2 saptamani sa le primesc pentru a le testa insa acum dupa ce am citit postarea ta chiar nu le mai astept :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit pe blogul meu! Daca eu am patit asa, nu inseamna ca si tu vei avea aceeasi reactie. Da-le o sansa ;)

      Ștergere
  6. oh...ma dezamageste review-ul la gel anticearcan , eu imi astept coletul si sper sa fie okey :(...chiar vroiam sa il cumpar daca imi placea

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a placut postarea ta, foarte obiectiva. Eu nu am incercat mostrele acestea, insa am tot incercat de-a lungul timpului produse Aslavital, si poate par nebuna, insa unele produse imi cam scumpe pentru ceea ce contin si pentru un brand romanesc...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :). Nu stiu ce sa spun cu preturile, si mie mi s-au parut cam ridicate cand le-am descoperit.

      Ștergere
  8. eu acum am descoperit o lotiune de curatat tenul si o crema de fata foarte buna, am cumparat-o din farmacie,am mai putin de o luna de zile de cand o folosesc si deja tenul meu este mult mai luminos si fara nesuferitele cosuri pe el.se absoarbe foarte repede in piele,deci raman la tratamentul meu.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai alte delatii nu-mi dai? Ma tii in suspans? :) Spune-mi cum se numesc produsele.

      Ștergere
  9. sunt produse naturale de la firma Cosmetic Plant,maine revin cu mai multe detalii.promit!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  10. cum spuneam produsele sunt de la Cosmetic Plant.am lotiunea tonica fara alcool pentru ten normal si uscat.ce spune producatorul:indicata chiar si tenului uscat,lotiunea curata si tonifica epiderma stimuland functiile biologice ale pielii si activand circulatia sangelui.contine vitamina E,pantenol si extract de Aloe Vera bogat in aminoacizi,minerale,polizaharide,vitamine.se aplica zilnic,dimineata si seara,pe fata,gat si decolteu cu ajutorul unui disc demachiant.purifica,improspateaza si tonifica pielea,pregatind-o pentru aplicarea cremei preferate.

    http://www.cosmeticplant.com/aloe-vera/lotiune-tonica-fara-alcool-cu-aloe-vera~L0027.htm

    iar crema antiacnee pe care o folosesc din aceeasi gama contine ulei de salvie si sulf.iat-o:
    http://www.cosmeticplant.com/salvie/crema-antiacnee-cu-ulei-de-salvia-si-sulf~C0061.htm

    crema are un miros puternic,nu mi-a placut de la inceput, dar cand rezultatele au inceput sa apara dupa a doua aplicare,zic eu ca merita sa suport mirosul.chiar si urmele lasate de la un cos mai ''rebel''au disparut complet.nota mea pentru aceste produse,este cu usurinta 10!inainte de folosirea acestor produse am mai avut tot un gel de curatat tenul si o crema de aplicat dupa,din gama Oxyance.despre astea sunt vorba:http://www.oxyance.ro/index.php?section=6&country=romania&pag=4&cat=4&product=7&lang=ro si crema:http://www.oxyance.ro/index.php?section=6&country=romania&pag=4&cat=4&product=8&lang=ro .cert este ca le-am folosit de mai bine de doua luni,iar rezultatul a fost zero.cele de la Cosmetic Plant,au reusit sa faca in doar doua saptamani ce nu ar putea sa faca nici un alt produs in zece ani pentru tenul meu,parerea mea!nu mai am nevoie de fond de ten,pudra sau orice alt ceva sa ''maschez''imperfectiunile.pur si simplu aceste doua produse de la Cosmetic se potrivesc perfect tenului meu!eu zic ca merita incercat!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ai tenul gras, nu-i asa?

    Eu am incercat doar crema de noapte cu macese de la CP, si mi-a nenorocit fata. Ma uitam si eu dupa cea cu Q10, dar nu stiu daca mi s-ar potrivi si nu au mostre :(

    Ce bine ca ti-ai gasit combinatia perfecta si la un pret bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. uneori da,alteori nu.vorba ta,acum mi-am gasit combinatia perfecta.inainte aveam probleme mari de tot cu tenul,dar acum nu mai am nici-o problema cu sebumul si cosurile nesuferite.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte bine, acum esti linistita :)) Poate imi gasesc si eu combinatia perfecta :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Gelul anticearcan l-ai folosit asa cum scrie?
    "Efecte vizibile apar dupǎ 28 de zile de tratament, dar pentru tratarea cearcǎnelor şi a pungilor de sub ochi se foloseşte cel puţin 56 zile."

    Adica dupa 56 de zile nu ti-a tratat cearcanele? Sau sa se vada vreo ameliorare?

    Vreau si eu ceva pentru cearcane si nu stiu ce sa iau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu ai citit articolul asta inainte sa ma intrebi? :( sunt doar mostre, cum sa folosesc 28 de zile? sau 56?

      in al doilea rand, daca o crema/ un gel are efecte nasoale asupra mea, crezi ca il cumpar full size?


      nu pot sa fac recomandari si nu sunt nici in masura... eventual dai un search pe google si citesti cat mai multe pareri. dupa ce gasesti o fata care sa semene cu tine la ten si problemele pielii, de acolo te inspiri ;) succes!

      Ștergere
  15. Ma intreb de ce au sco NOUA FORMULA...crema hidratanta era foarte buna...cea noua nu o cumpara nimeni; mi-a parut ca are chiar un efect distructiv;ca usuca in loc sa hidrateze.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla