Treceți la conținutul principal

10 Little Secrets

   Hello! Am vazut acest tag la Camelia si mi-a placut mult, asa ca l-am preluat.

1. What is one product that makes you feel like a million dollars?/ Care este produsul care te face sa te simti extraordinar?
     In general, fondul de ten. Nu am un ten perfect nici macar in zilele lui bune, asa ca fdt imi ridica moralul intr-o secunda :).

2. What is your skincare secret? (A passed down skin care tip)/ Care este secretul tau de skincare? (Un secret primit de la altcineva)
    Cred ca aplicarea unei masti o data pe saptamana. Face minuni! (Nu mai vorbesc ca ma demachiez cu sfintenie si aplic de 2 ori pe zi crema)

3. Share your hair care secret?/ Impartaseste secretul tau de ingrijire a parului.
     Il spal ori de cate ori trebuie :)) Serios vorbind, nu folosesc decat foarte rar produse de styling.

4. What is your biggest diet rule?/Care este cea mai importanta regula a ta dpdv dieta?
     Moderatia! Mananc orice/oricand si cat imi cere organismul.

5. Share your workout tips?/ Impartaseste-ti secretele de miscare/sport.
    Ani de zile n-am facut sport, dar acum nu mai pot trai fara el. Nu fac foarte mult, dar fac destul de des. Acum cativa ani ma ocupam cu tae-bo, insa imi umfla prea tare muschii, acum am trecut la pilates. Cand ma simt fara vlaga, e clar ca trebuie sa fac putin sport :)

6. Which perfume is your secret weapon?/ Ce parfum este arma ta secreta?
   La intrebarea asta raspunsul se poate schimba si de 7 ori pe saptamana. Tine de stare :)

7. Show us a clothing item of yours which always turns heads/ Arata-ne un obiect de imbracaminte din garderoba ta care atrage mereu privirile.
   In viata de zi cu zi ma imbrac destul de simplu, chiar nu stiu ce sa raspund. Cred totusi ca cele mai multe priviri le atrage trench-coat-ul meu corai de la Orsay :)

8. What is your most treasured piece of jewelry?/ Care este bijuteria ta cea mai de pret?
   Din punct de vedere material sau spiritual? Va raspund la a doua varianta :)), inelul de argint pe care il port de multi ani pe degetul mare de la mana dreapta. L-am primit intr-o perioada fericita din viata mea :) Si initial trebuia sa fie purtat ca o verigheta, pe inelar. Pentru ca mi-a fost mare, l-am mutat pe alt deget :) 

9. Who is your style crush?/ Cine este style icon-ul tau?
    Nu am asa ceva. Port doar ce-mi place/cand imi place :)

10. Tell us something we don’t know about you/ Spune-ne ceva ce nu stim despre tine.
    Cam multe v-am spus despre mine :)). Acum ceva vreme am visat ca faceam un giveaway si ca aveam 501 urmaritori prin gfc [nu ma intrebati ce-i cu numarul acesta:))]. Pentru ca visul a fost foarte real, m-am hotarat ca urmatorul concurs sa-l fac cand ating acea suma de followers. Totusi, m-am gandit sa va anunt, ca poate sunt fete care ma citesc si nu ma urmaresc inca oficial. Cu cat se strang mai repede, cu atat e mai bine, insa bineinteles ca depinde numai si numai de voi. Poate sa se intample peste o luna sau peste 2 ani :). Am ales sa va anunt la aceasta postare, pentru ca tagurile nu sunt citite decat de persoanele care viziteaza constant :))  Bineinteles ca as vrea sa ofer un premiu foarte fain, insa nu pot promite nimic, pentru simplul fapt ca nu stiu cum o sa stau cu partea financiara la acel moment. Oricum, idei sunt, asa ca va astept! :)) La 501 ii dam drumul!!!




Kissez!

Comentarii

  1. Cred ca "fur" si eu tagul asta de la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pot spune decat...la cat mai multi followeri si ca voi prelua si eu tagul tau in curand, desi ma regasesc in foarte multe dintre raspunsurile tale ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi. pai daca semanam, asta nu inseamna ca nu trebuie sa raspunzi si tu :)

      Ștergere
  3. si eu ador fondul de ten! :))
    mai ai pana la 501...dar totusi nu mult! :)
    eu ma gandeam ca pana ajung la 100 o sa mai treaca cam un an jumate,doi... :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. primii 100 s-au adunat mai greu. am observat ca-mi creste numarul incet, dar constant, asa ca ma gandesc ca se vor strange 501 pana intr-un final :)) Si nu ma pot pune cu visul :)))

      Ștergere
  4. Eu te urmaresc prin Bloglovin, e mult mai simplu asa sa tin evidenta tuturor blogurilor pe care le citesc.Se pune? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. super tagul ;)) sper sa ajungi la acest nr de urmaritori :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. banuiesc ca o sa ajung daca nu ma las de blog :))
      oricum, pe mine ma bucura fiecare noua persoana care mi se alatura, dar prefer sa fie chiar oamenii care ma citesc, nu doar vanatorii de GA :)

      Ștergere
  6. folosesti masti naturale vreodata sau le folosesti doar pe cele din comert?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. comert, sunt plina de leen la capitolul asta :)) si am incercat cateva home-made in urma cu niste ani si n-am fost multumita, plus ca bucataria era dezastru :))

      Ștergere
  7. vreau si eu sa fac tagul asta,daca nu te superi.tare visul tau.eu mai visez cu farduri uneori:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de abia astept sa- faci :)
      oho!!! cate am visat eu legat de blog :))

      Ștergere
  8. la cat mai multi followeri ..te urmaresc foarte des si tot ceea ce postezi, imi place stilul tau..si nu tu ai fost primul follower de pe blogul meu..eu sper sa ajung pana la finele anului la 80 maxim ;)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi frumos!

      e mai greu cu primii 100, dupa ce treci de suma asta nimic nu ti se va parea imposibil :)

      Ștergere
  9. Imi plac raspunsurile. Sa atingi cat mai repede pragul de 501 followeri :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-a placut acest tag, cred ca am sa-l fac si eu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am trench corai de la Orsay :)) Te-am ajutat si eu pe drumul spre 501 followeri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi ca mi te-ai alaturat, dar sper ca o sa ma si citesti :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla