Treceți la conținutul principal

Cadoul meu de la Simona :) Din categoria "surprize de milioane"

    Hey! Nu, nu-i ziua mea, nu-i nici vreo sarbatoare, insa eu primesc cadouri! :)) Mi s-a facut din nou o surpriza de care o sa-mi amintesc si peste ani, dar hai sa va zic ce mi s-a intamplat :)


    Dupa cum stiti,Simona a facut zilele trecute un giveaway la care unul dintre produse era samponul uscat de la Balea. Bineinteles ca n-am rezistat tentatiei si m-am inscris, mai ales ca doream de mult sa incerc acest produs si nu-l gaseam sub nicio forma! Pentru ca am avut o atitudine aproape isterica :)) (parerea mea) si am strigat in gura mare cat imi doresc eu samponul uscat, Simo s-a gandit sa ma faca fericita si s-a hotarat sa-mi trimita si mie un unul. De la inceput, totul a fost cu peripetii, incepand cu faptul ca am dat adresa si am uitat sa-mi scriu numele, atat de emotionata am fost :)) Dar, pana la urma am ajuns la posta sa-l ridic. Trecem din nou cu viteza luminii peste faptul ca am dat de aceeasi persoana cu prune in gura, ca au fost 4 persoane in fata mea si am asteptat pana ne-am plictisit pentru ca cei 3 angajati fugeau haotic pe acolo, ca tipa din fata mea era cu parul nespalat si cu o tona de matreata, dar avea o atitudine tafnoasa si plina de autosuficienta(mai ca-mi venea sa-i spun sa ma astepte sa deschid pachetul si s-o pulverizez cu putin Balea), de tipul din spatele meu, care probabil mancase de curand si, ca tot omul, trebuia sa scape de gaze tocmai in ceafa mea, si ajungem la momentul culminant, in care imi primesc eu pachetul. Pachetul era de fapt un plic mare si cam greu pentru a contine un sampon. Iar am fost tentata sa-l deschid in strada, dar, pentru ca se apropia o furtuna, am luat repede autobuzul si am venit acasa. Cum am ajuns, m-am apucat sa despachetez cu entuziasm :D si bineinteles ca am gasit o punga plina!!!

   Simona, draga de ea, se vede ca-mi citeste blogul cu atentie, pentru ca toate lucrurile se potrivesc la fix! O sa le iau pe toate la rand, asa cum i-am scris si ei in mail-ul cu multumiri, nu de alta, dar acel mail l-am scris sub influenta imediata a primirii coletului si mi se pare ca mi-a surprins bine sentimentele :)) Bineinteles, mai modificam pe ici, pe colo, pentru ca l-am scris in mare graba :)

   In punguta albastra am primit:

-oja Flormar, prima mea oja Flormar, brand dupa care suspin puternic de vreun an si de care nu am dat in niciun magazin. De abia astept s-o testez, mai ales ca este albastra, culoarea fata de care am o adevarata slabiciune cand vine vorba de unghii :)

-oja Farmasi, luata la fix, numarul 33, adica nuanta pe care am purtat-o obsesiv in vara lui 2010 si pe care am vrut s-o recumpar, dar am confundat-o cu 35, pe care ati vazut-o la mine pe blog. Cat de bine ma stie fata asta!!!

-scrub de picioare Montagne Jeunesse, cu menta si pepene rosu. Cand l-am vazut, am inceput sa rad, nu de alta, dar cred ca am puteri paranormale. Exact luni am laudat aici scrubul meu favorit, iar in comentarii Simona mi-a scris ca banuia ca-mi plac scruburile de picioare :)) Am simtit ca un alt produs este in drum spre mine :))

-buretelul e chiar foarte util, ca tot folosesc la masti, dar sa-mi iau buretel nu mi-a trecut prin cap :))

-bratarica e super simpatica si deja ma duce cu gandul la vara ;) Deja am uitat de vremea ploioasa si urata de afara.

-cartea insa cred ca a fost cea mai placuta surpriza, pentru simplu fapt ca ea are cele mai mari sanse sa ramana cu mine de-a lungul vietii. Se vede ca mi-a rasfoit bine blogul si ma bucur enorm ca nu am cartea asta in biblioteca. S-ar putea s-o tin pentru vreo vacanta! ;) Asta daca ma pot abtine sa n-o citesc pana atunci.

-trecem la produsul-momeala, samponul uscat de la Balea :)) Sper sa fie bun pentru mine, pentru ca eu am cateva probleme legate de par si bineinteles ca, la un moment dat, voi impartasi impresiile cu voi.

-pachetelul a fost prins cu o insigna super comica, pe are am s-o prind pe o geanta, sa ma invidieze toti copiii cand trec pe langa ei :)) Ce sa fac daca-mi place?? :))

-scrisorica de la Simona, pe care v-o arat si voua, dupa ce, in prealabil, am cerut permisiunea sa o fac publica. Este foarte placut sa primesti ceva personalizat si mie-mi plac fff mult scrisorile :)

-bombonica buclucasa!!! Pentru bombonica trebuie sa-i multumesc lui Andrei, prietenul Simonei :)), care a fost curios si s-a uitat prin cadoul pentru mine, iar apoi, cand le-a pus la loc mi-a adaugat din greseala si o bombonica de-a Simonei, care era pe masa :)) Bineinteles ca s-a lasat iar cu rasete, mai ales ca Simo habar n-avea de ce bombonica vorbesc eu :)) Oricum, trebuie sa-i multumesc lui Andrei si pentru ca a scris avizele la posta si astfel a avut o contributie importanta la expedierea coletului :)



   Una peste alta, a fost o experienta foarte simpatica, mai ales ca am ras pe saturate de mai multe ori, am descoperit lucruri noi una despre cealalta, m-a facut s-o cunosc si mai bine, drag de ea mi-e tot asa, ca mi-era draga de la inceput :)


  Iti multumesc pentru surpriza foarte frumoasa si cadoul mai mult decat nimerit! Ma bucur ca acest blog m-a ajutat sa cunosc persoane de care ma simt apropiata si pe care le simt mai prietene decat multe alte persoane din viata reala :)


   Iar pe voi, va invit sa mergeti pe blogul Simonei, daca inca n-ati facut-o si sa descoperiti blogul ei!!!





Kissez!










P.S. Ati observat ca n-am scris nimic de genul "nu trebuia", pentru ca am observat ca n-am niciun spor cu Simo, este foarte hotarata in ceea ce face :))

Comentarii

  1. Vai ce dragutzzzz :D Oja Flomarrrr <3
    Sa le folosesti/porti/consumi/citesti cu placere pe toate. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. f dragut din partea Simonei!poop sa le folosesti cu placere!xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuia ca in loc de alinutza sa scrie brumarica! :)))
    super cadoul,sa te bucuri de el! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A avut o mica scapare cu brumarica :)) Oricum, are drept de autor la noua mea porecla :))

      mersi!

      Ștergere
  4. Foarte dragut din partea ei.Ma bucur sa vad cum se creaza relatii de prietenie intre posesoarele blogurilor de beauty:)Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur, mai ales ca deseori mi se parea cam superficiala comunitatea de blogerite...

      mersi!

      Ștergere
  5. eu am colectie de bratari.imi plac foarte mult.aproape nu e zi sa nu imi cumpar cate una (ma rog...iubitul meu imi cumpara).foarte frumoasa si bratarica primita de la Simona!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona este o persoana minunata,o "mica" zana!
    Si pe mine m-au bucurat extrem de tare produsele primite de la ea si a fost o adevarata surpriza,le folosesc pe toate cu mult drag,si mereu imi amintesc de ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma duc sa fac si eu pe isterica pe blogul ei ;)). Sa te bucuri de surpriza! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu merge decat daca isteria e sincera si fara sa urmaresti ceva :)))

      mersi :)

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu placere!Simona este o draguta!Am avut si eu parte de o astfel de surpriza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos gestul, iti inteleg entuziasmul, nu-i asa ca e super la noi in blogosfera? :D

    Iti urez spor la carte, eu nu am reusit sa o termin, este singura ramansa neterminata :P O sa-mi fac curaj sa ma reapuc de ea vara asta :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e frumos de cele mai multe ori :)

      de ce? m-ai pus pe ganduri...sa vedem daca mie-mi place.

      Ștergere
  10. Foarte frumos din partea Simonei :X Sa le folosesti cu placere ! Are un scris foarte frumos <3 Am citit acea carte si este foarte frumoasa <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Tu spui ca e frumoasa, mai sus am o parere opusa, acum chiar sunt curioasa :)

      Ștergere
  11. sa le folosesti cu placere,sunt cadouri de a dreptul minunate unele se regasesc prin wishlistul meu...ce numar are oja de la flormar deoarece eu sunt innebunita dupa oje albastre :x...te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  12. sa le folosesti cu placere,sunt cadouri de a dreptul minunate unele se regasesc prin wishlistul meu...ce numar are oja de la flormar deoarece eu sunt innebunita dupa oje albastre :x...te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  13. asa fac!intre noi doi este o relatie serioasa!te pup
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  14. ce frumos:X.sa le fol cu placere.samponul uscat e foarte bun.eu am ajuns la al2leA:D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla