Treceți la conținutul principal

Ceai verde cu coaja de grapefruit Sir Edward Tea

    Hey! Astazi  scriu despre un ceai cumparat din Lidl, pe care l-am cautat cu infrigurare vreo 5-6 saptamani. Citisem nu mai stiu pe unde ca e un ceai grozav de bun, plus ca mie-mi place grepefruitul, asa ca eram convinsa ca-l vreau.

   Costa doar 2,5 lei, are 40 de pliculete de dimensiunea dischetelor demachiante. Mi-a placut ca, pe langa faptul ca are folie protectoare pe cutie, inauntru am gasit pliculetele intr-o punguta sigilata. Mirosul m-a izbit si era foarte placut, asa ca, imediat dupa ce l-am desfacut am fugit literalmente in bucatarie sa incalzesc niste apa. N-a mai contat nici ca ma feresc in general de ceaiul verde.





   La instructiuni scrie ca pliculetul trebuie lasat 1-3 minute in cana. L-am gustat dupa 1 minut, apoi dupa 2, apoi dupa 3, apoi m-am riscat si l-am lasat mai mult. Acelasi efect. Ma asteptam la un gust amarui (doar e coaja de citrice), dar parfumat, asa cum era aroma. Cum mi s-a parut? INGROZITOR, ORIBIL, SCARBOS! Are gust de coaja, dar intr-o anumita stare. Sa va explic la ce mai refer. Stiti cum miroase sau are gust o portocala/mandarina/grapefruit care a fost lovita, apoi lovitura aia devine moale si miroase neplacut, iar apoi face mucegai? Na, exact asa are gust ceaiul acesta! Nu stiu ce o sa ma fac cu toata cutia, dar eu pur si simplu nu pot bea ceai cu aroma de coaja stricata. Mi-a fost rau toata dupa-masa si a inceput sa ma doara si gatul, cred ca de la crisparea cu care am inghitit "licoarea". :)) Clar nu-l mai iau si mi-e teama sa incerc si alte sortimente de la ei.







Kissez!

Comentarii

  1. Ufff nasoala experienta. E bine de stiut, nu-l vrem, nu-l luam ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare rău pentru tine... :) Poate dacă îl amesteci cu un ceai care îţi place mult să fie mai acceptabil gustul... Dacă nu, pentru 2,5 lei, mai bine îl arunci decât să-l bei în silă.
    E marcă proprie Lidl? Eu n-am încercat niciodată ceaiurile lor, de altfel am fost doar de vreo 2 ori în Lidl, nu-mi place.
    E super faptul că are punguliţă şi în interior, în schimb forma pliculeţelor, ca dischetele demachiante, mi se pare disturbing, nu-mi place.
    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca n-am suferit chiar o trauma, doar pe aproape :))

      La prima vedere, n-am vazut sa scrie ca ar fi marca Lidl. Nu-ti plac nici dulciurile lor? Mie mi se par super si sunt si foarte ieftine.

      Ștergere
    2. N-am încercat dulciurile lor. Iertată-mi fie ignoranţa! :D

      Ștergere
    3. Nici pe Blanchette nu scrie Kaufland, ca marcă. Scrie că e făcut de/pentru Kaufland.

      Ștergere
    4. Te iert numai daca incerci :))

      Pai conteaza acea mentiune, la ceaiul acesta nu exista niciun fel de mentiune pe el. Acuma Dumnezeu stie, eu ma indoiesc ca voi mai cumpara.

      Ștergere
    5. După cum spuneam, merg foarte rar în Lidl, poate de 2 ori pe an. Însă promit că data viitoare încerc măcar o ciocolată, ceva... :P

      Ștergere
    6. Pana ajungi, te poti inspira din postarile mele, poate vezi ceva ce-ti place :)

      Ștergere
    7. am o prietena care cand il bea il amesteca si cu un pliculet de ceai de fructe de padure si cu scortisoara:)

      Ștergere
    8. nu pot sa ma gandesc la nicio combinatie cu ceaiul acesta :)).

      Ștergere
  3. oh, atunci te sfatuiesc sa uiti de cel cu 'lemongrass'',.desi sunt sigura ca este mai putin ''ingrozitor'' :))
    Urata experienta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Funny :)
    Incearca sa cumperi din Auchan ceai rosu e buuun tare :) sau vezi ca tot prin Auchan e un magazin de ceaiuri cu ceainarie si de acolo poti cumpara diverse ceaiuri din toate colturile lumii.
    Stiu ca nu e frumos sa razi de necazul altuia ,dar e foarte funny experienta ta.
    Eu inainte sa cumpar ceva miros si cercetez bine produsul.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai eu intotdeauna o dau pe comic cand povestesc cate-o experienta nasoala :)) Sunt maestra la "ras cu plans" :)) E mai usor sa treci peste necazuti, in general, daca le iei in ras. Si ma bucur cand va amuz, inseamna ca am darul povestirii :))

      Nu am Auchan prin preajma :( Am fost doar de vreo 3-4 ori, intr-un alt oras.

      Ștergere
  5. Cel de zmeura e tare bun, sa stii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crede-ma ca ma tem sa mai experimentez, mai ales ca sunt 40 de pliculete in cutie...

      Ștergere
  6. Bine ca nu mi-am cumparat,ca ma tenta si pe mine:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Poate il percep eu aiurea si te opresc din testarea lui. Stii ca gusturile sunt diferite, eu doar am prezentat parerea mea :))

      Ștergere
  7. ceaiul de zmeura de la sir edward e super, e a 3-4 a oara cand il cumparam

    RăspundețiȘtergere
  8. Hei, Alina.
    Este din nou disponibila aplicatia My Dress Up de la Miniprix, pe Facebook:
    https://apps.facebook.com/style-up/

    Este explicat pas cu pas ce trebuie sa faci! Multi pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmm,pare rau pentru experienta ta.Mie mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite,sunt foarte curioasa cum il percepi tu, cum ti se pare ca e gustul :)

      Ștergere
  10. mie nu imi place deloc grapefruit-ul,asa ca nu vreau sa il incerc.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. mi-am luat de la firma asta ceai de portocale rosii si e ataaat de bun..si ceaiul lor de menta e super ok, cand am deschis cutia m-a izbit un miros puternic, ceeea ce la ceaiurile romanesti de menta nu mi s-a intamplat niciodata.asa ca eu te sfatuiesc sa mai incerci si alte arome, poate cine stie...:D

    RăspundețiȘtergere
  12. se mai intampla...candva mi-am luat un ceai cu aroma de mere verzi si totusi nu avea gustul potrivit...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce ai descris tu pare sa fie gustul tipic al ceaiului verde, adica amar, usor astringent. Nu ne-ai spus, l-ai indulcit sau l-ai baut regular ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vrei sa ma convingi ca gustul ceaiului verde este asemanator cu mucegaiul? :)
      eu beau toate ceaiurile indulcite, am mai spus asta prin alte postari.

      Ștergere
  14. acum beau ceai negru black african ...nu mi place da n am altceva sa beau :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Este vorba de obisnuinta si de gasireai unui produs care sa satisfaca asteptarile. In urma cu ani buni , ceaiul verde, mi se parea groaznic si abia puteam sa-l beau indulcit, dar acum este unul dintre preferate si il beau neindulcit. Am incercat ceai verde de la mai multe firme, dar cel mai mult mi-a placut cel de la lidl. Am incercat si simplu si cu lemongrass. Varianta simpla imi place si obisnuiesc sa beau aproape zilnic. Varianta cu lemongrass nu prea mi-a placut, dar mamei mele i-a placut. Varianta cu grapefruit nu am vazut, dar am sa caut si am sa incerc. Dupa parerea mea, SirEdward, este o marca buna si il recomand. Am incercat si peppermint, musetel, tei, sunatoare, mellisa, earl grey care este ceai negru cu bergamota, black african, ceai verde, ceai verde cu lemongrass si am de gand sa cumpar si alte sortimente deoarece sunt multumita. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, eu il iau pe cel verde cu alge,este f placut la gust, chiar il recomand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi pt recomandare, dar incerc sa ma tin departe de ceaiul verde si negru :).

      Ștergere
  17. Azi am luat din lidl doua ceaiuri de la sir edward. Unul relax si unul shape. Sunt f f faine. Arome deosebit de placute . Eu sunt mama ceaiurilor si am fost placut impresionata de cele doua. Mai au alte doua sortimente pe care le voi incerca ca de curand.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla