Treceți la conținutul principal

Dizolvant Cien - review

   Hello! Un nou weekend, o noua ploaie si un nou articol :). Puteti gasi dizolvantul cu acetona Cien in magazinele Lidl, la pretul de 6 lei. Are 200 ml, si promite indepartarea eficienta a lacului de unghii. Totodata, produsul are un ambalaj interesant, care permite dozarea optima a lichidului.

  Am citit deja cateva pareri despre el si toate erau pozitive, dar sa va spun ce cred si eu. In primul rand, recipientul ma scoate din minti! Dupa ce deschidem capacul, gasim o mica suprafata rotunda, care trebuie apasata de mai multe ori cu o discheta demachianta. Prin fiecare apasare, discheta se imbiba cu dizolvant. Am observat pe la prietenele mele si la fetele de pe bloguri, ca tin acetona in camera si tot in camera o folosesc, iar legat de folosirea propriu-zisa, ca umezesc putin cate putin cate-o discheta, sterg o unghie, iar pun dizolvant si tot asa. Eu n-am rabdare la asa ceva. Intotdeauna folosesc acetona in baie, cu geamul deschis, torn bine pe discheta, pana aproape sa curga din ea, si ma sterg pe o mana, sau chiar pe amandoua, daca am un lac mai usor de indepartat. Sa stiti ca metoda mea e de 3 ori mai rapida, decat daca bibilesc fiecare unghie :)). La produsul Cien, trebuie sa apas pana ma plictisesc si, bineinteles, cand discheta se imbiba destul de tare, dar insuficient ca sa-mi placa mie, incepe sa sara in toate partile si sa curga pe sticla! Plus ca dispozitivul nu e prea performant, si aduna acetona in capacel. Trecand de problemele "tehnice", ajung la dizolvant. Este ok, insa nu e stralucit. Nu se compara cu Oversa sau Blanchette. Curata destul de bine, nu prea usuca unghiile, insa eu l-as pune in categoria medie. Mirosul de migdale cu care am fost imbiata pe ambalaj, nu se simte, sau poate nu-l percep eu. Clar nu-l mai cumpar, nu-mi place :(. Nota mea e 5!




Kissez!

Comentarii

  1. Hmmm, mie imi place ;))
    Dar avand in vedere si parerea ta, promit ca urmatoarea achizitie sa fie Blanchette.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am zis ca o sa.l incerc si eu:-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incearca-l, eu oricum fac parte din minoritate cu parerea mea :)

      Ștergere
    2. Multe lucruri bune se gasesc la Lidl , dar ce tine de dizolvant de unghii nu as cumpara.
      Pe acesta l-am mirosit si nu mi-a placut dupa miros si nu l-am luat.Eu folosesc un dizolvant de 3 lei din pasaj de la Obor ,care sterge orice fel de oja chiar si cea cu sclipici.
      Pupici.

      Ștergere
    3. De ce n-ai incerca? Eu eram curioasa cum e, desi ma asteptam sa nu ma inteleg cu pompita :))

      Ștergere
    4. iris,cum se numeste dizolvantul ala din pasaj de la obor?...ca eu am probleme cu oja cu sclipici...acum am varianta cien fara acetona si mie mi se pare destul de ok..

      Ștergere
  3. Eram tentata sa-l cumpar, insa Blanchette mi s-a parut mai tentant (raportul pret/cantitate) si se pare ca n-am dat gres. Oricum, daca as fi citit despre mirosul de migdale, nici nu l-as fi luat in calcul pentru ca-mi displace profund acest miros (ma duce cu gandul la cianura! :D). Mersi pentru review!
    P.S. si eu imi sterg unghiile ca si tine, si tot in baie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandesc la cianura, desi n-am mirosit asa ceva niciodata :))

      Ștergere
    2. nici eu n-am mirosit cianura (ar fi si culmea!), asa ca, in inchipui ca dezgustul de mirosul de migdale mi se trage de la romanele politiste ale Rodicai Ojog-Brasoveanu (vezi Cianura pentru un suras)

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Mirosul de migdale este asociat cu cel al benzaldehidei, nu cu cel al cianurii :-) .

      Ștergere
    5. miki, am citit aproape toate romanele scrise de Rodica Ojog-B :))

      Liliana, bine ca ne-ai lamurit tu :D

      Ștergere
    6. Aha, deci benzaldehida era! Phii, a dracu' chimie, cum asociam eu gresit mirosurile =))

      Ștergere
  4. Il am si eu, mie cel mai mult imi place pompita aia :). O sa-l incerc si pe cel Blanchette, daca zici ca e bun. Oversa mi s-a parut cel mai ok din cate am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie Oversa mi-a placut cel mai mult, iar apoi Blanchette :)

      Ștergere
  5. eu am o sticluta de dizolvant cu dispozitiv asemanator, numai ca din aceasta a mea nu curge si se ridica la suprafata destul de bine (acetona). O tot re-umplu si nu as renunta la ea.
    Nu este de la LIDL este de la o firma ceva turcesc...
    Nici nu incerc aceasta daca zici ca nu curata bine, pentru ca la pompita mea nu as renunta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am zis ca nu curata bine, am zis ca mi se pare ca nu curata la fel de bine ca Oversa si Blanchette :)

      Ștergere
  6. eu mi-am luat zilele acestea o acetona cu miros de capsuni de la Farmasi!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie Blanchette nu imi place deloc.. folosesc doar Oversa.. cand am trecut de la Blanchette la Oversa am zis ca nu mai renunt la el..

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu tocmai de asta il iubesc.. inainte cumparam acetona la fiecare doua saptamani pentru ca se pierdea foarte mult. Acum nu am mai cumparat alta acetona de vreo 2 luni. Nu-mi place sa umplu discheta de produs, si asa imi usuca unghiile si cuticulele prea tare.
    Ai grija ca eu de la acetona multa mi-am distrus unghiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine vad ca tot atata tine..

      nu folosesc acetona decat maxim de doua ori pe saptamana, nu cred ca fac abuz.

      Ștergere
  9. ala cu mere verzi imi doresc sa il incerc si eu!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla