Treceți la conținutul principal

Emulsie cu laptisor de matca Doina - review

   Hey! Am ales sa vorbesc din doua motive despre acest produs: pentru ca am vazut in termenii de cautare de pe blog persoane interesate si pentru ca acum 2 veri era singurul pe care-l puteam folosi.

  Dar mai intai, informatiile generale: poate fi gasit in supermarketuri, farmacii si diverse magazine. Eu l-am luat din Profi la un pret de 4-5 lei. Are 125 de ml, cantitate care-mi ajunge pentru aproximativ doua saptamani. Contine cativa parabeni, iar mirosul mi se pare puternic, cu toate ca parfumul este ultimul pe lista ingredientelor.

  L-am cumparat acum doi ani in lipsa de altceva, aveam neaparata nevoie de un produs pentru ten, iar alegerea era limitata, asa ca m-am decis sa-l cumpar. Imediat dupa, am avut o perioada in care nu suportam nici crema pe fata, era foarte cald si utilizam emulsia de doua ori pe zi, fara niciun fel de probleme. Va spun din start ca n-am folosit-o si pentru ochi, insa nici nu recomand, mai ales daca aveti ochii sensibili.

  Textura este destul de lichida si ambalajul (desi nu-mi displace, sunt o fiinta nostalgica careia ii plac ambalajele vechi) nu prea e potrivit. Produsul nu prea vrea sa curga, iar cand se decide, curge prea mult, asa ca trebuie sa fiu foarte atenta ori de cate ori il folosesc. Uneori chiar trebuie sa scutur puternic sticla.

  Imi place ca nu usuca pielea, chiar deloc! Tenul ramane neted, hidratat, chiar avand o stralucire sanatoasa. Partea urata este ca nu demachiaza. Chiar daca se specifica pe eticheta ca este un produs pentru ingrijire si demachiere, la al doilea punct nu exceleaza, insa ma asteptam la acest aspect. Si tot aici mai intampin o problema: am incercat sa las putin mai mult emulsia pe fata, ca sa indeparteze fondul de ten, insa desi tot nu l-a indepartat, pielea a inceput sa ma usture, semn ca am trecut de limita admisa. Asa ca, folosindu-l doar pentru ingrijire in zilele in care nu am make-up, este cel mai bine si probabil il voi recumpara din cand in cand. Nota mea e 7.




Kissez!

Comentarii

  1. Mie imi e cam frica de act produs...nu stiu de ce, dar am impresia ca mai mult mi-ar dauna decat m-ar ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am fost destul de reticenta, dar uite ca acum nu-mi pare rau :))

      Ștergere
  2. Cunosc acest produs de cand ma stiu :))
    Nu stiu de ce, dar nu m-a tentat niciodata, hmmm cine stie, poate pe viitor :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu l-as fi luat daca aveam de ales, insa e mai ok decat mi-am inchipuit.

      Ștergere
  3. mie imi placea cel in ambalaj alb :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt doua in ambalaj alb :) unul mai cremos, si lotiunea pe baza de castraveti. Nu stiu de ce, dar banuiesc ca zici de primul :)

      Ștergere
    2. ala "vechi de cand lumea", alb, pe care scrie Doina cu mov (cred) :)

      Ștergere
    3. cred ca te referi la cel in sticluta lunga :) l-am avut si pe ala la viata mea, dar parca nu mi-a placut asa de tare, ar trebui sa-l recumpar totusi :)

      Ștergere
  4. Doamne...cred ca nu am mai avut produsul asta in casa de mai bine de 5 ani.dar imi aduc aminte ca are un miros frumos,cel putin mie imi place;iar lichidul e racoros!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-am avut niciodata pana in 2010, cand am cumparat vreo 4-5, iar apoi m-am axat pe altele. Acum l-am luat mai mult pentru review, ca demachiante am, slava domnului :)

      Ștergere
  5. mie imi place foarte mult si pentru un machiaj de zi este bun

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla