Treceți la conținutul principal

Fond de ten Cien - review

   Hello! Am incheiat experimentul asa ca vin cu impresii. Am spus ca am luat acest produs 99% pentru a scrie pe blog despre el, deoarece am vazut ca multe cautari prin care se ajunge la mine, sunt legate de noile produse cosmetice de la Lidl. Daca am facut bine sau nu, ramane sa descoperiti in urmatoarele randuri.

   Acest fond de ten se gaseste in toate magazinele Lidl, la un pret de doar 10 lei. Are 30 de ml, un ambalaj clasic (l-as fi preferat cu pompita), iar eu am ales nuanta 1 Natural. Dupa cum stiti, lumina nu este foarte buna in magazinele Lidl, neonul schimba perceptia asupra culorilor, asa ca, din pacate, desi am cumparat cea mai deschisa nuanta pe care am gasit-o la stand, nu mi se potriveste momentan. Am fost cam dezamagita cand mi-am dat seama de acest aspect, insa m-am hotarat sa-l testez in zilele cand stau acasa. Oricum, banuiesc ca dupa cateva ture de bronz voi putea sa-l folosesc si in lumea larga :)). Ce mi se pare foarte important de amintit, este faptul ca produsul are o tenta rosiatica, de bronz de munte.

   Textura este destul de densa, si mie mi se pare cam matifiant (lucru de care eu nu am nevoie, pentru ca posed un ten uscat). Se intinde putin mai greu, nu are o atingere catifelata. Pe un ten hidratat corespunzator s-a asezat destul de bine, nu au ramas dungi inestetice, dar zonele mai putin hidratate au iesit in evidenta prin cojite.
    Are un miros de plastic, insa am observat ca multe fonduri de ten au un impact olfactiv cam neplacut. Are un plus din partea mea pentru faptul ca toate produsele sunt sigilate, insa nu au tester la stand, ceea ce face aproape imposibila alegerea potrivita.

   Prima data l-am incercat fara BB cream si a rezistat destul de ok, nu s-a adunat pe fata. La partea cu oxidarea sincer nu stiu ce sa va spun, pentru ca are acea tenta rosiatica din start si nu pot sa-mi dau seama de modificari. Nu pot compara cu pielea gatului pentru ca aceea e mult mai alba.

  A doua oara l-am testat cu BB cream. Asta m-a ajutat sa deschid nuanta fondului de ten cu vreo doua tonuri. Produsul s-a asezat mai bine decat initial, a rezistat cateva ore bune, nu s-a strans pe fata. Mi s-a parut acceptabil, mai ales pentru pretul foarte modest pe care-l are. Oricum, are o acoperire medie, acopera micile imperfectiuni, dar daca aveti probleme grave ale tenului cu siguranta nu e potrivit.

  Una peste alta, este un produs ok. Nu grozav, dar ok!  In opinia mea face chiar mai mult decat costa si eu l-as pune in categoria Oriflame. Pentru o privire de ansamblu va pot spune ca mie imi prieste mult mai bine ca toate fondurile de ten de la L'oreal pe care le-am incercat si care arata ca niste masti pe fata mea. Asadar, ca intotdeauna, totul tine de ten si de gusturi :). Nu pot sa spun ca-mi pare rau ca l-am cumparat, desi initial am fost suparata ca n-am nimerit nuanta. Noroc ca vine vara si probabil atunci va fi potrivit. Nu o sa-l recumpar, deoarece inca sunt obsedata ca nu am incercat destule fonduri de ten, asa ca sunt deschisa la experimentat. Ii dau nota 6,5!





Kissez!

Comentarii

  1. Abia am asteptat review-ul acesta ;))
    Pare destul de ok, iar la pretul sau consider ca merita incercat. Dupa ce mai termin din "stocuri" si dupa ce imi iau si un BB Cream, il achizitionez si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-ai ales cea mai deschisa nuanta si totusi e inchis pentru tenul tau?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ca nu l-am cumparat!Si eu as fi ales nuanta cea mai deschisa.Un sfarsit de saptamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca ai scris despre el, ca la ce pret are sigur m-ar fi tentat. Asa clar nu o sa-l iau, din cauza nuantei (planuiesc sa stau alba vara asta), dar si din cauza ca am destule fdt incepute care trebuie consumate.
    Pe de alta parte, daca stau sa ma gandesc bine, la ce pret are merita luat si folosit pe corp - mie spre exemplu imi mai ies uneori bubite de la epilat, iar cand se intampla asta si trebuie sa arat impecabil, dau cu fdt sau fdt amestecat cu crema de corp (si asa consum si fdt care nu mi-au placut pt fata).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anul trecut nu stiu cum am reusit stau la soare, insa m-am bronzat pe fata si pe corp, dar gatul mi-a ramas alb :))) asa ca ce era sa fac?? am folosit fdt si pe gat :))

      Ștergere
  5. pentru 10 lei e ok,bine ca merge sa-l folosesti bronzata...inseamna ca persoanele cu ten de portelan nu-l vor cumpara! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu obisnuiesc sa folosesc fond de ten...dar apreciez postarea ta deoarece e foarte bine gandita!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi! poate ca, in timp, vei lua in calcul si folosirea unui fdt :)

      Ștergere
  7. Pacat ca are culoarea asa. Fata mea e palida, dar cu o tenta galbuie. Daca pun ceva rosiatic pe ea, fdt sau pudra (am mai nimerit si eu ca tine), arat portocalie!!! Daca ar fi fost altfel, as fi rugat-o pe mama sa mi-l ia can trecea pe la Lidl... off topic: ai scris mai demult despre rimelul Great Lenghts de la Avon. Formula a fost asa lichida multa vreme, sau s-a uscat destul de repede? L-am achizitionat si eu si l-am incercat azi, dar e asa lichid incat nu ma incanta deloc, desi periuta o iubesc. Tare as vrea sa se mai usuce in scurta vreme :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine nu a fost lichid nici macar la inceput. Tine-l deschis vreo 3 minute, apoi lasa-l cateva zile si ar trebui sa fie ok.

      Ștergere
  8. Faci si o poza la ingrediente? Sunt curioasa ce contine, la pretul pe care il are sigur are in compozitie numai chestii naspa. Cu L'oreal nu stiu ce sa zic, ai incercat vreodata accord parfait le teint?Se acorda cu tenul, mie nu imi da impresia de masca, ba chiar am primit complimente cand l-am purtat.Incearca maybelline affinitone MINERAL, maybelline dream satin liquid, sunt mai accesibile decat L'oreal si sunt bune. Un plus il are affinitone mineral pt ca are spf 18, fata de satin care nu are deloc spf.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa fac, dar nu promit exact cand, oricum weekend ul acesta, sper ca nu e problema :)
      n-are ingrediente ok, e drept...
      cele mai bune fdt pe care le-am avut au fost maybelline, mi se potrivesc foarte bine, chiar acum am unul.

      am incercat si accord parfait, nu mi-e bun sub nicio forma, plus ca e atat de nerezistent la tranfer.

      Ștergere
  9. Ah , eu nu pot sa mi-l iau :)) Tenul meu e nuanta "porcelain" sau in cel mai bun caz "ivory" :)) as arata foarte nenatural :))

    RăspundețiȘtergere
  10. :)))) cien are si fonduri de ten? nu pot sa cred...tare

    RăspundețiȘtergere
  11. chiar voiam sa-l cumpar si eu azi.dsr acm sustiu ce sa mai fac. Am doua intrebari: crezi ca nuanta 1Natural mi s-ar potrivi avand in vedere ca eu am unten putin mai rosiatic cateodata nu sunt alba rau la fata dar nu am nici un teninchis.;si alta intrebare ai testat cumva si rimelul de la ei? .tot Cien

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei bine, eu nu sunt experta intr-ale machiajului... Nu stiu cat te pot ajuta, insa incerc. Daca ai un ten ce pare bronzat usor spre mediu si cu tenta rosiatica, ti se potriveste.

      Rimel nu am incercat, as fi scris si despre el daca o faceam :)

      Ștergere
  12. Pare interesant, i-as da o sansa daca nu as avea atatea ffonduri de ten in colectie pe care vreau sa le termin :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla