Treceți la conținutul principal

Lidl time (inclusiv cosmetice)

   Hey! Iar am fost in Lidl de cateva ori si s-au strans poze pentru o noua postare. De data aceasta o sa va spun cateva cuvinte si despre cosmetice si va voi arata ce am cumparat din acest domeniu. Dar, incepem cu dulciurile :))

- biscuiti Frisby - intre fursecuri si biscuiti, parerea mea, 2,49



- napolitane cu vanilie Favorini - 2,69, mi se par aromate si foarte convenabile.


- dropsuri in cutie de metal. Mi se pare un look vintage, asa ca a trebuit sa le iau. De gustat insa, nu le-am gustat, am avut de ales dintre mai multe feluri si initial am vrut sa iau varianta cu portocale si morcov ( daca nu ma insel), dar mai apoi am spus sa las experimentele pentru alta data. Costa 3,59



- Fruit cakes, un fel de Pim's, de care eram eu dependenta prin 2007 si mancam pana nu mai puteam :)). Din Lidl am ales varianta cu zmeura, desi mai erau si alte sortimente. Costa 2,49.


- biscuiti Sondey cu crema de vanilie - 4,49. Bomba calorica: unul are 129 de kcal!!! :))

- batonase de ciocolata cu diverse umpluturi: capsuni, cocos si rom. Poza am facut-o cand am cumparat primele sortimente, apoi am cumparat si cu rom, insa nu am mai avut timp sa pozez. Oricum, batonul cu rom este identic cu batonul Fagaras, iar celelalte variante au o umplutura de genul spuma si care este foarte dulce. 0,49/bucata.



 Trecand la urmatorul subiect, este a doua oara cand vizitez noul stand cu cosmetice. Am doua magazine Lidl in preajma mea, asa ca m-am dus sa cercetez in ambele :)). In primul rand, ma asteptam la un stand mai mare, dar acum, gandindu-ma la suprafata totala a magazinului am ajuns la concluzia ca e ok. Probabil eu doream sa ajung pe taramul cosmeticelor :))

 M-am uitat cam la toate produsele si am incercat sa-mi notez mintal preturi si alte informatii. Din pacate nu sunt testere, insa toate produsele sunt sigilate. M-am uitat cu atentie la blush-uri si mi s-a parut ca au nuante destul de frumoase si produsul in sine nu pare deloc prafos. Cred ca sunt superioare celor de la Elf, dupa prima vedere, insa stiti ca eu nu sunt experta :).

Mascara are un pret de 9,99 lei si am gasit doua variante: waterproof si pentru volum.

Lacurile de unghii vin in sticlute destul de generoase. Daca la primul Lidl am dat doar de culori piersicii, dar cam sterse, la al doilea, am dat de nuante frumoase de lila, rosu si caramiziu. Si ele, si top-coat-ul costa 6,99 lei.

Am vazut dischete demachiante imbibate de produs, in recipiente speciale, gata de folosire cu tot felul de arome, mi se par destul de interesante, insa demachiante am acum prea multe, si nu vreau sa fac excese.

Apropo de demachiante, a aparut unul nou (sau poate doar i-au schimbat numele), tot la 8 lei, bineinteles ca nu voi mai experimenta dupa neplacerile provocate de primul si despre care am scris pe blog. Si lotiunea tonica tot 8 lei costa.

Ce m-a tentat destul de tare a fost un gel de dus exfoliant, la 7 lei, daca nu ma insel si pe care mai mult ca sigur il voi cumpara la un moment dat.

Luciuri de buze! Culori destul de frumoase si care par intense in ambalaj, insa toate au sclipici. Din cauza ca nu exista testere, nu pot insa sa spun cum se vede acest sclipici pe buze :( Costa 10 lei.

Rujuri stiam ca exista, dar nu le-am vazut pe nicaieri.

Fonduri de ten - 10 lei, sigilate si fara tester. La prima vedere, imi amintesc de fdt Farmasi.

Unturi de corp. La primul Lidl am gasit vreo 4, la al doilea n-am mai gasit deloc. Pe mine ma tenteaza cel cu mango, costa 15 lei si ambalajul este solid, imi inspira incredere.

Parfumuri - 15 lei, merg pe ideea de replica. Sunt superioare Federico Mahora, Lady's si Refan din punctul meu de vedere, insa eu am avut acum ceva ani buni un parfum Suddenly, de la care am facut o alergie puternica, nu puteam sa-mi tin ochii deschisi, asa ca daca va stiti sensibile, va sfatuiesc sa-l ocoliti.

La farduri nu prea am apucat sa ma uit, lipseau destul de multe de acolo :)


In rest, gelurile de dus obisnuite, spuma de baie, alte lotiuni si creme, cam tot ce se gasea si inainte. Am mai vazut un ceai wellness, mai erau doar 3 cutii, dar am plecat repede de acolo :)



   Desi initial ziceam ca nu voi cumpara nimic si voi astepta sa testeze alte fete inainte mea [ devil :)) ], cand am vazut multitudinea de cautari de pe blog, legate de cosmeticele din Lidl, nu am rabdat si am zis sa-mi multumesc cat de cat cititoarele. Asa ca Alina lui Brumarel e cobai din nou. Nu am stiut ce sa aleg, m-au tentat mai degraba luciurile de buze, dar am destule produse. Ce-mi trebuia (si nu stringent) era un rimel si un fond de ten. L-am cumparat pe al doilea... Desi am luat cea mai deschisa nuanta care se gasea, are o tenta rosiatica. L-am luat abia ieri, dar zilele astea il testez cu si fara BB Cream si apoi vin cu un review. In plus, am mai luat si un top coat si o acetona la 6 lei. Mai aveam nevoie si de servetele umede si am descoperit un sortiment cu pepene galben. Stiind ca sunt multe fete incantate de aceasta aroma, m-am gandit sa va spun si voua. Inca nu le-am deschis, asa ca nu pot sa va spun cat de autentic pare mirosul. Costa doar 1 leu.







    As fi stat eu mai mult sa studiez, insa m-am dus sa fac cumparaturi alimentare destul de insemnate si nu am avut chiar tot timpul din lume :))


    Sper ca v-a placut postarea si astept sa-mi spuneti ce va tenteaza din gama lor de cosmetice :)




Kissez!

Comentarii

  1. Eu nu am vazut inca fardurile. Ma duc luni sa vad daca mai exista ceva, poate au bagat intre timp si sectiunea de make-up.
    Exfoliantul acela ma tenteazasi pe mine, dar si fixativul de la Issere.

    Abia te astept cu impresii despre fond de ten si rimel :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vazut pe nuante de olive.

      rimel cumpar numai daca ma multumeste fdt :)

      Ștergere
  2. Si eu mi-am luat servetele cu pepene de la ei vreo 3 pachete, imi plac ca nu usuca pielea si au un miros yahmmmy :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) dupa cate am vazut prin blogosfera cred ca mirosul de pepene galben e cel mai iubit.

      Ștergere
  3. Eu am luat untul de corp. Yeeey :)) A trebuit sa il vanez dar pana la urma l-am gasit, cel cu mango mi-a placut cel mai mult dar inca nu l-am incercat :)
    Cred ca voi incepe si eu postarile Lidl time pentru ca am inceput sa merg de 2 ori pe saptamana, creaza dependenta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey , din care Lidl ai cumparat cosmetica?
    Am vazut reclama peste tot cu cosmetice Lidl ,dar la magazinul meu din zona nu am gasit nimic. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. noroc ca nu am lidl prin zona,ca faceam ravagii pe la dulciuri... :)))
    ce bine ca sunt la dieta! nu am nimic dulce in casa! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu daca n-as avea nimic in casa, m-as gandi in continuu! asa, daca le am sub nas stiu ca gust putin si apoi imi trece obsesia :)

      Ștergere
    2. e,si eu ma gandesc,dar daca as avea in casa,nu m-as multumi cu gustatul... :)))

      Ștergere
    3. bine ca poti, la mine si mai acut cand n-am absolut nimic dulce in casa! atunci ma reped la borcanul cu dulceata :))

      Ștergere
  6. Eu inca nu am vazut la Lidl-ul de la mine din oras(Buzau) cosmetice :( am vazut doar produsele ptr protectie solara ...demachiantul si lotiunea tonica ..:) eu am testat parfumul Suddenly si mi-a placut :X si eu adooor pepenele galben ..dar nu am vazut servetelele :|..ador Lidl :X am unul f aproape de mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ori s-au cumparat deja, ori nu au aparut... nu stiu ce sa spun. Vezi ca nu sunt pozitionate la raionul "clasic", ci prin fundul magazinului.

      Ștergere
  7. Astept parerea despre fondul de ten:D

    RăspundețiȘtergere
  8. fetelor lidl are 3 zile de foc -reduceri

    RăspundețiȘtergere
  9. Napolitanele Favorini imi plac enorm, in toate aromele. Lidl-ul cel mai aproape de mine e de fapt destul de departe, asa ca imi fac cumparaturile de prin alte parti. Dar trebuie neaparat sa imi fac timp intr-o zi sa trec pe acolo. Vreau neaparat unt de corp cu cocos!!!...si exfoliant de corp, si oje...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il am aproae pe unul dintre ele, maxim 5 minute in pas sportiv :))

      Ștergere
    2. :)) cred ca deja il ai acum. enjoy using it!

      Ștergere
    3. :)) acum mi-am dat seama ce am scris :)) tu te refereai la Lidl, ca il ai aproape, iar eu am inteles ca urmeaza sa achizitionezi un produs si ca aproape il ai (adica ajungeai in maxim 5 minute la Lidl sa il achizitionezi).

      Ștergere
    4. :)) acum mi-am dat seama ce am scris :)) tu te refereai la Lidl, ca il ai aproape, iar eu am inteles ca urmeaza sa achizitionezi un produs si ca aproape il ai (adica ajungeai in maxim 5 minute la Lidl sa il achizitionezi).

      Ștergere
    5. acuma stai sa-ti zic varianta mea si probabil o sa razi si mai tare :)))

      vad comentariul tau, il citesc de vreo 5 ori si nu pricep despre ce e vorba :)) si-mi spun, lasa ca vin maine si-l recitesc ca poate-mi dau seama :)) si am uitat sa ma reintorc, ca de obicei raspund la toate comentariile :)))))))))

      bine ca am lamurit-o, despre magazin vorbeam :))

      Ștergere
    6. tare :)) a fost vina mea, eu sunt zapacita.

      Ștergere
    7. tare :)) a fost vina mea, eu sunt zapacita.

      Ștergere
    8. bine ca am ras :)) face bine la frumusete :))

      Ștergere
  10. am avut si eu, candva, servetele umede cu pepene galben.miroseau foarte bine!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Au bagat fdt la LIDL ? eu pe ce lume traiesc ? tre sa dau o fuga neaparat :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla