Treceți la conținutul principal

Lotiune de corp cu cocos Balea - review

   Hey! Astazi va povestesc despre un produs care imi place mult. Anul acesta am avut noroc sa primesc si sa cumpar lotiuni care mi-au facut bine si de care o sa-mi amintesc cu drag.

  Am ochit-o de multa vreme in DM, dar, pentru ca aveam multe produse, am amanat sa o achizitionez. In primavara, insa, i-a venit randul. Are 200 de ml, un pret de doar 7 lei si o gasiti in magazinele DM. Ambalajul mi se pare practic si rezistent. Mirosul la inceput mi s-a parut putin sintetic, insa de fapt mie-mi aduce aminte mai mult de orezul cu lapte, decat de cocos. Oricum, imi place mult, doar ca e putin prea greoi pentru zilele caniculare. Textura este putin mai densa, si are acea atingere specifica cremelor pe baza de glicerina. Intra foarte repede in piele, o lasa neteda, catifelata si perfect hidratata. Nu e necesara o catitate prea mare de lotiune, dar, daca pun din greseala mai mult, intra in piele, nu lasa acea pelicula super enervanta.
   Am observat ca, atunci cand fac review la un produs care-mi place, postarea este mai scurta decat daca am de comentat tot felul :)). Nota mea e 9 si va pot spune ca raportul pret-cantitate-calitate este imbatabil. Nu stiu daca o voi recumpara in curand pentru simplul fapt ca mai am foarte multe produse Balea de descoperit, insa am ochit deja crema la borcan de 500 de ml tot cu cocos. Banuiesc ca sunt asemanatoare :)


  In alta ordine de idei, in ultima vreme, in real life, sunt intrebata de ce nu-mi fac blog de beauty :)) Nu stiu ce e cu intrebarea asta pe care o tot aud, m-a descoperit oare cineva in aceste randuri? :)) Pentru cine nu stie, va anunt ca doar doua persoane stiu ca am un blog, dar nici acelea nu au citit nimic de pe el, pentru ca nu le-am spus sub ce nume ma ascund :)).



Kissez!

Comentarii

  1. :))) Nu esti singura care se ascunde in spatele unui blog!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii de ce am ales deocamdata asa? In primul rand ca nu vreau sa ma vada cunoscutii, nu mi-e rusine Doamne-fereste! dar atunci ma vor citi doar din curiozitate bolnavicioasa. In al doile arand, am postat niste poze cu mine pe un forum unde activam destul de mult si am patit de nu stiu cate ori sa se holbeze fetele la mine pe strada :))))))))))))))) era aiurea, mai ales cand am fost in excursie in Grecia, erau doua fete in autocar care se tot intorceau la mine :)) Si eu ma bronzasem cu urma ochelarilor de soare :)))))))))))))))))))

      Ștergere
    2. vai=))) aiurea. Pentru faza cu ,cunoscutii sunt la fel,nu stiu,deocamdata prefer sa fiu anonima,mi se pare mai bine:D,poate pe viitor se va schimba si poate ne cunoastem si noi 2 anonimele:))
      te.am pupat:*

      Ștergere
    3. totodata inteleg ca fetele doresc sa-ti asocieze blogul cu o mutra, mai ales daca te citesc de mult :)) asa ca, imi dau seama ca e chestiune de timp pana ma arat :))

      Ștergere
  2. Si eu am avut lotiunea si mi-a placut foarte mult. Am vazut acum una cu kiwi si o spuma cu zmeura la care salivez, tot de la Balea. Insa am deja prea multe creme de corp asa ca incerc sa ma mai abtin. Sa vad cat reusesc:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre spuma am scris chiar la inceputul blogului, primul articol-review :)

      Ștergere
  3. Si eu am pus ochii pe crema de 500 ml Balea cu cocos. Numai sa termin ce am si garantat mi-o iau! Am si spray-ul cu cocos, care miroase placut, ce-i drept, dar il folosesc mai rar pt ca mi se pare gretos cateodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu am mai luat si spray ca e clar ca ma apuca cu ameteli, la propriu :))

      Ștergere
  4. Tocmai ce am vrut sa cumpar lotiunea azi dar m-am razgandit pentru ca eu vreau un unt de corp.
    Nici eu nu am spus ca am un blog decat la 2-3 persoanesi asta nu stiu de ce :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cel putin, daca as sti ca ma citesc cunoscutii n-as mai fi eu :))

      Ștergere
  5. Yumm, yumm si mie imi place tare mult cocosul. Inca nu am achizitionat-o, dar am remarcat-o si acum o voi lua cu siguranta pentru ca imi plac mult cremele mai dense. Oricum, orice vizita la DM este ca o vizita a unui copil in fata unui stand de bomboane :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. ah a, la crema aia de corp de 500 ml mi-a ramas si mie gandul :(( of si o vreau tare si mai am vreo 15 lotiuni...dar tot trb sa o am... :)
    si mie mi-a placut lotiunea asta si ambalajul (tin minte ca era foarte usor de impins lotiunea pentru ca recipientul era suficient de moale)
    ;)

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu te citesc cu drag si nu simt deloc nevoia sa-ti asociez blogul cu mutrisoara :). M-am tot invartit si eu in jurul lotiunii, dar n-o iau, m-am facut cumpatata, am de terminat un garnier, 2 uleiuri si niste unt de cacao. Dupa ce termin 3 produse mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca nu ma iubesti, daca nu vrei sa ma vezi :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      si eu mai am si altele, dar cred ca acum am folosit-o cel mai des :))

      Ștergere
    2. :))))))))))))))))) Nu m-am exprimat in cel mai fericit mod, dar ai prins tu ideea - daca vrei sa te arati bine, daca nu iar bine :)

      Ștergere
  8. Si eu te citesc cu muult drag, imi aduci aminte de o prietena foarte buna si super om. Cel putin la cum te exprimi. Esti la fav in chrome-ul meu drag.
    Am avut si eu crema asta delicioasa, dar am folosit`o o singura data, mi s`a facut rau, era muult prea dulce pentru gusturile mele. Am dat`o verisoarei mele. Acum am o crema tot de la Balea, cu mango si nu mai stiu ce, e in baie, lenea e mare sa ma duc sa vad de care e si inca una, Summer something, cu sclipici mic si fin, gen pudra Luminance de la ELF.Nu miroase foarte mult, dar efectul de glow este superb.
    Te pup :*
    new stuff - http://emeraldlilac.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa tare iti place de mine?? Ma bucur mult sa aud asta :)

      Eu nu sunt fana sclipiciului pe corp, pentru ca e cam comedogen si ma feresc de asa ceva :(

      Kiss!

      Ștergere
  9. Ah, uite ca nu stiam, dar nu am avut probleme pana acum, e foarte fin si nu'mi dau decat pe maini si picioare (de la genunchi in jos).
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Fiecare face ce vreau cu viata lui....daca vrea sa pastreze misterul e bine daca nu ....si asa e bine. Mi-ar placea sa ma infing si eu in produsele din DM dar din pacate sunt prea departe de mine:(((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca tot gasesti tu un DM vara asta si va fi exact cand vei avea mai multi banuti :))

      Ștergere
  11. Ah, si eu voiam sa-mi iau lotiunea aceasta si m-am razgandit, chiar eram curioasa cum este si fix la tine m-am gandit prima data cand am vazit-o, nu stiu ai prezentat-o cumva inainte?
    Data viitoare sigur o cumpar si eu! :)

    Iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai scris la inscrierea pentru giveaway, nici nu stii cat m-am emotionat cand am citi randurile tale. Mi se pare fascinant felul in care ma percepi tu si evident ca eu nu m-as fi gandit nici intr-o mie de ani cum si cu ce ma asociezi...chiar mi se pare fascinant, ma repet acum... :P
    Cat despre partea cu sustinutul (desi nu prea simt eu ca o fac), ideea este ca imi place sa ajut (nu a fost cazul tau) fetele noi care apar in blogosfera, eu consider ca e loc pentru toata lumea. La inceput eu m-am promovat foarte greu, le-am cerut ajutorul catorva blogerite cunoscute pentru a ma adauga in lista lor de bloguri si nici macar nu mi-au raspuns la mail-uri si atunci mi-am promis ca daca voi continua sa postez si voi ajunge sa fiu citita(asta pentru ca la inceput nu ma citea aproape nimeni) voi sustine atat cat voi putea eu si fetele noi...nu stiu in ce masura am reusit, dar daca cineva imi cere ajutorul si pot sa i-l ofer o fac cu mare drag... :)
    Te pup, draga mea si bafta la giveaway!
    Sa stii ca mi-ai facut seara tare frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Am avut-o la giveaway, desi eu n-o folosisem :)

    Si eu aceeasi conceptie fata de fetele noi:)Stiu cum e sa fii debusolat si sa te bucuri pt un comentariu, pentru o adaugare in blogroll. Raspund la orice cerere, atata timp cat e formulata politicos.

    Ma bucur ca ti-a placut mesajul meu, am scris doar adevarul. Eu am o imaginatie foarte bogata si fac intotdeauna asocieri, atat in viata reala, cat si in blogosfera :)

    RăspundețiȘtergere
  13. am vazut-o si eu, dar m-a atras mai mult cea cu pepene galben. nu stiu daca am facut o alegere buna, caci n-am termen de comparatie pe cea cu cocos sau cu kiwi, dar cea cu pepene este light, nu foarte hidratanta si cam lipicioasa,dar miroase frumos :) n-o s-o recumpar, totusi. in ciuda acestei experiente, DM-ul ramane un punct pe itinerariul meu saptamanal, fara gres :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu inca n-am vazut-o pe cea cu pepene galben, nu stiu daca o sa ma pot abtine :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla