Treceți la conținutul principal

Roll-on Complete Care Blanchette - review

     Hello! Incepem o noua saptamana in forta, ne pregatim pentru cateva ture de ploaie si vant care sa ne duca pe sus ca pe Mary Poppins :).

    Astazi luam la intors pe toate fetele un deodorant. Mic, extrem de ieftin si care, sunt sigura, nu atrage atentia decat catorva persoane. Se gaseste in Kaufland, are pretul de 2,79 lei (da, da ati citit bine), are 50 de ml si este produs de marca proprie Kaufland, pe nume Blanchette. Se gaseste in trei variante, le-am avut pe toate, insa cel mai des cumpar deodorantul cu capac roz, "soft". Promite protectie timp de 24 de ore, are extract de bumbac si este fabricat in Polonia.


    Stiti deja ca nu ma prea feresc sa incerc tot felul de deodorante, indiferent de pret, doar-doar gasesc ceva care sa ma multumeasca total. Acum vreo 2 ani am ajuns intr-un Kaufland si am observat armata de roll-on- uri Blanchette. M-am uitat la pret, m-am socat, pe vremea aia era 2,3 lei, am plecat de acolo :)), m-am reintors si l-am luat pentru ca am simtit o atractie intre mine si acest produs, mai ales ca din sortimentul roz lipseau cateva bucati.

   L-am incercat in aceeasi seara, am fost placut surprinsa sa constat ca bila este foarte fina, nu zgarie pielea deloc. Mirosul este floral, chiar placut, desi se simte ca este un produs mai ieftinut.

  Textura este destul de lejera, nu-mi simt axilele lipicioase dupa ce-l folosesc, insa, bineinteles, astept intotdeauna sa se usuce complet, si abia apoi ma imbrac (logic!!). Capitolul protectie: surprinzator sau nu, acest deodorant chiar isi face treaba. Am facut si testul meu special 24 de ore +sport si l-a trecut cu brio! Functioneaza!

  Partea mai putin buna este ca lasa cateva dungi albe pe piele, dar adevarul e ca eu pun mai mult produs intotdeauna, sunt obsedata nu cumva sa las in jurul meu vreo urma de miros neplacut :)). A doua parte mai putin buna, si aici sunt subiectiva rau, este ca din toate deodorantele existente, tolerez cel mai rau roll-on-ul, sunt predispusa sa ma irit pe partea exterioara a subratului, insa, repet, aceasta este o problema pe care o intampin la orice roll, daca-l folosesc mai multe zile consecutiv. De aceea, alternez deodorantele in functie de stare.


    De cand l-am descoperit si pana acum, cred ca am avut vreo 8, si il mai cumpar ocazional. Mai mult ca sigur ca o sa-l mai iau, este chiar un produs super ok, mai ales la ce pret are. Nota mea e 7,5!


   Voi l-ati incercat vreodata, sau mai bine zis, l-ati OBSERVAT vreodata? :))



   La multi ani celor ce-si serbeaza astazi onomastica! :)

Kissez!



P.S. Sunt curioasa daca mai exista in blogosfera vreun review la el. :))

Comentarii

  1. Nu l-am incercat pentru ca ma cam feresc de deodorantele cu bila - nu am rabdare pana se usuca ;))
    La capitolul urme albe...inca nu am gasit un deodorant care sa nu lase urme asa ca...poate il voi incerca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in general, sprayurile lasa cele mai putine urme albe din cate am observat.

      eu am rabdare pentru simplul fapt ca ma dau inainte sa ma machiez si apoi, cat mesteresc la fata mea, se si usuca :))

      Ștergere
    2. Eu imi beau cafeaua in timp ce ma machiez ;))

      Ștergere
    3. eu nu beau cafea, norocul meu, ca nu stiu ce debandata as face, cred ca m-as da cu cafea pe fata si as bea fondul de ten :))

      Ștergere
  2. Nu ma impac cu roll-on-urile, dar o sa ma uit dupa el, poate gasesc varianta stick, daca va exista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stick chiar nu stiu sa existe, parca doar spray, dar nu sunt foarte sigura nici de asta :))

      Ștergere
  3. Eu nici nu l-am observat!:))
    la Cien ma tot uit eu in Lidl, dar parca n-am incredere. Folosesc Mitchum, ar fi cazul sa fac si eu un review.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mitchum stick a fost unul dintre cele mai proaste produse pt mine, si acum am cosmare cu el. Zero protectie for me :(

      Ștergere
    2. Nu am incercat deo roll-on, am mai citit ca cel stick nu e bun si desi mereu am preferat stickuri, am ales roll-on-ul si isi face treaba ok, desi a avut si scapari.

      Ștergere
    3. eu cred ca o sa-mi vad de treaba dupa trauma din iunie 2008 (inca stiu si luna si anul, deci m-a marcat) :))

      Ștergere
  4. De observat, l-am observat, insa nu am avut curaj sa il cumpar. Eu am nevoie de protectie puternica. Dar la urmatoarea vizita in Kaufland sigur voi lua unul, sa vad cum se comporta. Merci de pont :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca ai nevoie de protectie mai puternica ca mine :)) eu am fost cunoscuta gen "uite-o si pe aia cu petele ei ude la axila" :))

      Ștergere
    2. Pana acum, nimeni nu mi-a spus lucruri de genul asta, dar se intampla si la mine destul de des. Eu alternez foarte des deodorantele, fie ele stick, spay sau roll on. In momentul in care simt ca nu mai face fata si incep sa ma simt uda la axila il schimb. Si uite asa am o colectie bunicica acasa.

      Ștergere
    3. nici mie nu mi s-a spus in fata, dar am vazut multe priviri pe strada. De parca eu vroiam sa transpir atata :(
      si eu le alternez.

      Ștergere
  5. Nu l-am vazut niciodata, dar la mine sunt sanse sa nu fie...si lotiunea micelara doar saptamana trecuta am gasit-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de lotiunea micelara am uitat complet :( si acum nu mai am drum prin Kaufland, dar va veni vremea cand o voi avea :))

      Ștergere
  6. Nu l-am folosit deoarece nu ma impac prea bine cu deodorantele tip roll-on....le prefer pe cele tip spray.!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi plac doar deo roll-on.Nu am stiut de existenta celui prezentat de tine,merg f rar in Kaufland,dar daca zici ca-si face treaba,e bun de incercat.Eu am unul de la bioderma acum,care este ingrozitor!Si nu e ieftin.Se usuca f greu,e lipicios si daca afara sunt mai mult de 20 grade,e jale!Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in sfarsit cineva de partea roll-ului :))

      eu zic ca merita sa-l incerci, si daca nu e bun, macar n-ai dat o avere pe el :)

      Ștergere
  8. O sa il caut si eu in viitor. Eu aveam o obsesie cu deodorantele Nivea in trecut, doar ele ma protejau, indiferent sub ce forma le luam. Dar nu isi mai faceau efectul la mine, asa ca am incercat o multime de deodorante de la diferite firme (dove, avon, oriflame, balea, lady speed stick, fa, rexona...tot! :)) Si acum am o povestioara legata de un deodorant ieftin. Sotul meu e un om foarte "economicos", mereu vaneaza ofertele si in general, cauta ce e mai ieftin, atunci cand face el cumparaturile. Asa ca a ajuns intr-o zi acasa cu un deodorant spray, barbatesc, din gama MY proprie Billa. Ma gandeam eu "Ce bazaconie o mai fi luat?" (deodorant ieftin chiar u isi mai luase pana atunci). Intorc flaconul pe toate partile, citesc ingredientele: nu are parabeni, nu are aluminiu - mai sa fie! "Ia sa il incerc si eu", imi spun. M-am dus sa ma spal si apoi m-am dat cu el si pe cuvantul meu ca nu am transpirat toata ziua, desi nu am stat degeaba! Asa ca i-am spui scumpului sotior sa imi ia si mie deodorant MY, dar pentru femei. Al meu e roll-on, cu capac albastru si a costat in jur de 4 lei (nu mai stiu sigur daca putin sub 4 lei sau putin peste 4 lei). Are aluminiu, dar eu sincer nu ma stresez din pricina asta, insa protejeaza foarte bine. Asa ca de acum nu o sa ma mai feresc asa de deodorantele ieftine, si mai mult ca sigur, atunci cand trec prin Kaufland, il iau si pe cel de la Blanchette B. So, mersi de review ;) (scuze ca am scris un comentariu kilometric).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt cea mai fericita cand vad comentarii lungi la mine pe blog, inseamna ca aveti ceva de spus :)

      Eu cu Nivea nu ma inteleg sub nicio forma, dar nici dupa miros nu ma omor, asa ca nu-mi pare rau :)

      Legat de subiectul "economicos", am inceput sa incerc sa testez lucruri ieftine dupa ce am gasit cateva geluri de dus bunicele la preturi pitice. Si atunci m-am gandit ca poate si alte produse sunt ok si de cele mai multe ori sunt mai putin dezamagita de ele decat de produsele mai scumpe, dar care nu sunt eficiente deloc. De obicei ma axez pe marcile proprii, pentru ca acolo imi explic oarecum pretul mic.

      Spre exemplu, am avut un spray Yvesr Rocher, a costat in jur de 50 de lei si m-am dat din el de 9 ori!!! Iar la protectie nu era cu nimic special fata de altele.

      Ștergere
    2. Si eu am gasit putine produse ieftine care m-au dezamagit. Si cel putin, daca dau peste ceva care se dovedeste a nu fi bun, nu imi vine sa ma zgariu pe ochi fiindca am aruncat banii la gunoi!

      Ștergere
  9. din gama asta am avut doar cateva rujulete,daca nu ma insel.acum am un deodorant stick Fa NutriSkin;are un miros placut,dar se vede putin ca isi pierde efectul dupa cateva ore...din pacate.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si vreo 2 Nutriskin, sunt ok, doar ca lasa dungi albe si isi cam schim mirosul dupa o vreme.

      Ștergere
  10. Foarte folositor review-ul tau. Nu mai suport de la un timp mirosul deodorantului meu preferat - Garnier - si sunt in cautarea unui inlocuitor. Asa ca o sa-l incerc pe asta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am incercat asta vara spray-ul Blanchette, cel cu capac albastru, si am fost multumita de el, singurul minus este mirosul destul de inecacios. apoi l-am testat pe cel cu capac bleu-turcoaz si am fost dezamagita de el :( desi mirosul este mai placut nu protejeaza deloc, la modul ca incepeam in cateva ore sa miros a transpiratie (ewww). acum l-am cumparat din nou pe cel cu capac albastru, a costat ceva gen 3,5 lei :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai dintre ele, cel roz mi se pare ca miroase cel mai delicat, de aceea il recumpar. Trebuie sa cumpar si spray sa vedem daca imi place :)

      Ștergere
  12. eu am cumparat acest deodorant acum vreo 3 luni. am fost socata cand am vazut pretul. si eu transpir mult, dar deodorantul asta este foarte bun. foloseam doar lady's speed stick pt ca mi se parea mie ca-i cel mai bun deodorant de pe piata,dar e clar ca aveam o parere gresita. asta e mai bun decat lady's speed stick,dove,mitchum,etc...cel putin pt mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru mine e mai bun ca lady ss si mitchum, ca Dove nu prea..

      Ștergere
  13. L-am luat pe cel albastru(de Blanchette,este vorba)si sunt extrem de multumita de el.Rezistent,frumos mirositor si ieftin.
    Nota 10

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla