Treceți la conținutul principal

Shopping DM & Real

     Howdy! Postarea aceasta se putea chema si "Am plecat dupa o umbrela", pentru ca intr-adevar ieri am plecat sa caut o umbrela :)). Fac parte dintre oamenii care trebuie sa aiba in permanenta una in geanta, indiferent de vreme. Si pentru ca gentile mele nu sunt tot timpul enorme, am nevoie de o umbrela mica, care se pliaza si care sa nu ia foarte mult spatiu. In plus, trebuie sa fie uni si fara prea multi ciucurasi si ciucurei, pentru ca as arata penibil cu umbrela cu danteluta, iar eu sa fiu in bascheti :)) Nu prea imi place sa le schimb, ca sa nu cumva sa le uit pe acasa. Asa ca umbrela mea ideala, pe cat e de simpla, pe atat e de greu de gasit. De obicei, cand ploua, fac ce fac si nu ies din casa, insa in ultimele zile n-am avut de ales si m-am trezit in mijlocul orasului, sub o rafala puternica de ploaie. Dau sa deschid umbrela si vad ca i s-a rupt o spita! M-am dus asa, ce era sa fac, ca ma si grabeam, dar nu mai stiam cum sa invart de ea ca sa nu se vada prea urat :(.

    Asa ca era imperios necesar sa caut o umbrela mica! Dupa ce m-am gandit bine, mi-am adus aminte ca la Leonardo am vazut unele verzi, foarte simpatice si vesele, asa ca m-am dus pana acolo si bineinteles ca n-am mai gasit :( In schimb, erau unele rosii, destul de ok, doar ca rosu e o culoare cu care nu ma inteleg prea bine. Ani de zile evitam tot ce inseamna rosu, dar mai nou (de vreo 2 ani), am inceput sa-mi mai schimb parerea. Am luat-o si nu-mi pare rau, ma asteptam sa fie mai scumpa, aveam vreo 50 de lei pregatiti, insa fost doar 19 :).

    V-am povestit asta ca sa intelegeti cat eram de... hmm obosita si sa vedeti ce face stresul din om :)) La mine in oras, am doua magazine Leonardo. Bineinteles ca l-am ales pe cel din incinta magazinului Real, asa ca a venit la pachet si cu Dm :))

    Prima oprire DM: destul de pustiu, timp berechet sa ma holbez la fiecare raft :)) Imi aduc aminte ca-mi doresc noul gel de dus cu zmeura de la Balea. Ma invart, dau ture si realizez ca nu este. Cu sufletul pustiu :)), incep sa ma uit la alte standuri, si, ca niciodata, ma simt foarte atrasa de produsele pentru par (Bineinteles ca samponul uscat Balea nu e de gasit). Mi-am adus aminte ca este oferta la balsamul Syoss (12 lei), asa ca m-am gandit sa-l cumpar. De obicei foloseam balsamurile din cutiile de vopsea pe care le utiliza mama (ea nu suporta balsamul), dar mi-a cam crescut parul si nu prea imi mai ajunge, asa ca mi-am luat un bidon, care mai mult ca sigur ma va tine un an! :)). Apoi, ochesc un spray limited edition, cu fructe tropicale (6,5 lei). Este pentru prima data cand ma incumet la un astfel de produs, insa am citit cateva pareri pozitive. Voi reveni cu un review. Ma intorc la produsele pentru par si incep sa ma uit la niste tratamente cu vitamine, 4 lei pt 25 de ml, la care ma mai uitasem si in trecut. Sunt arome diverse: miere, portocale, kiwi. Eu am luat cu fructul pasiunii, nu de alta dar era ultima bucata si mi-a fost mila sa o las acolo :)).


   A doua oprire Real: sigilez punga de la Dm plus umbrela si intru, chipurile, sa iau o apa si sare. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ! Iar dau de un stand de carti! Nu, n-am cumparat nimic, am rezistat eroic, nu de alta, dar n-am gasit nimic sa ma atraga cu adevarat :)
    V-am zis deja ca dispuneam de timp liber :)) Incep sa ma plimb tacticos pe la rafturile cu produse cosmetice si de ingrijire. Ajung la deodorante si vad oferta la stick-urile Dove: doua la 16 lei. Na, asa ceva nu putea fi scapat, mai ales ca era ultimul "pachetel" de Dove invisible, care este stickul meu favorit. Am si scris despre el la inceputurile blogului :). Trec mai departe si-mi aduc aminte ca nu mi-ar strica nici aparatele cu ras cu aloe de la Bic, care au fost si ele laudate intr-un articol. Vad ultima punguta atarnata (10 lei), o iau repede, ca lamele acestea nu se gasesc tot timpul :)) Trebuie sa-mi fac stoc.
     Zic gata! am luat tot ce trebuia. Si cu acest gand maret intru la raionul de creme, unde vad oferta la Garnier pentru piele uscata(16,8 lei). M-am inteles bine cu produsul acesta, dar vad ca i-au schimbat ambalajul. Arata bine, imi place noul look, dar sper ca nu i-au schimbat si formula. Asa ca am mai pus ceva in cos.

   Da, am iesit intr-un final, cu tot cu umbrela, apa si sarea dupa care plecasem initial :)). Nu stiu ce am avut ieri, dar toate ofertele au tras la mine si am luat in mai multe cazuri ultimul produs de pe raft :) Eu zic ca am avut o zi productiva si ca "afacerile" bune se fac exact cand te astepti mai putin. Oricum, ma amuza la culme cand plec dupa ceva si ma intorc cu inca 10 lucruri pe langa :))
  Am pus si sapunul Teo in poza (1,1 lei), ca stiti deja cat imi place :)


   Si hai sa pun si o poza cu umbrela, daca tot am vorbit atat de ea :))








Kissez!





P.S. Ce-mi mai arde de scris la 8 dimineata :))

Comentarii

  1. Tu chiar nu poti rezista reducerilor ;))). O zi frumoasa:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca si crema mi-e pe terminate si stick-urile le termin super rapid. Am cam luat lucruri de care aveam nevoie :)

      Ștergere
  2. imi place umbrela rosie..imi plac cat mai colorate...sa inveseleasca atmosfera !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acuma sa speram ca nu ma primde ploaia cand sunt imbracata doar in culori care sa nu se potriveasca cu rosu :))

      Ștergere
  3. pai ce pot sa zic ,si eu sunt fan oferte si chiar ar fi pacat sa nu profitam de ele ,mai ales ca se vede cat economisesti pe urma ,am vazut niste unbrele mici si dragute cu buline (adorabila) si cred ca imi surade ideia sa mai am una (nu ca nu as avea ) dar stii omul aduna si aduna si se treseste tot plouat ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut si eu una draguta cu buline si danteluta, dar am zis pas, ca stiam ca nu e stilul meu :)

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere. si eu patesc mereu asa, plec dupa ceva si bineinteles ca imi fac cu ochiul o gramada de oferte care nu pot fi ratate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! :) La mine a fost culmea, ca aveam nevoie de mai multe dintre ele, nu stiu cum s-a nimerit sa fie aproape totul la reducere, ca deobicei n-am eu noroc de asta :))

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu placere!Si eu scap des prin magazine .....si ies fara nici un ban.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah ce dragut, sa le folosesti cu placere. Dove este preferatul meu, si am incercat si eu noul gel de dus cu zmeura, miroase incredibil de bineeee si delicios, de nu mi mai vine sa ies din baie :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :)

      acum il vreau si mai tare, tot pun eu mana pe el :))

      Ștergere
  7. Ce frumoasa e umbrela! Am si eu, dar pe negru. Am mai avut una dar mi-a luat-o vantul :(( Chiar ca nu te poti abtine de la oferte....te inteleg perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ai reusit la faza cu vantul? Chiar ti-a zburat-o??

      Ștergere
  8. Sa le folosesti cu placere. A fost un semn cu atatea oferte :))
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa se intampla mereu .
    Si eu azi am fost in Auchan doar pentru a achita factura de telefon si am ajuns acasa cu : un ruj si o oja flormar.
    Daca mai aveau si DM pe acolo , era clar ca nu rezistam.
    Asa am ajuns acasa eroina :)
    Sa le folosesti cu placere.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  10. asa se intampla mereu cand se rupe o parte din umbrela marea majoritate a nostra intoarcem partea rupta la spate sa nu arate rau...de parca in spate arata mai bine :))). Si eu cand merg la Real ajung cam la aclaesi standuri, parte mai putin buna este ca la cele cu carti cedez prima data :)). Sa folosesti produsele cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  11. am si eu o umbrela mica,in culorile curcubeului.dar imi place mai mult a ta,rosu e culoarea mea preferata.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, poate iti iei si tu, sa aiba ambele Aline umbrela rosie :))

      Ștergere
  12. am fost astazi sa ma uit daca gasesc si eu umbrela rosie,si m-am bucurat mult caci am gasit.si tot astazi am folosit-o.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tot de la Leonardo?:))) we are cool!!!

      Ștergere
    2. suntem,suntem!
      da,tot de la Leonardo am luat-o si eu.mai mi-am cuparat si un rucsac rosu,foarte frumos la pretul de 54 de lei.
      PS:se asorteaza cu umbrela.
      Alina.

      Ștergere
    3. sa le porti cu placere :)

      Ștergere
  13. multumesc frumos!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla