Treceți la conținutul principal

Vanille Noire Edp - review

    Hello! Nu stiu ce m-a apucat sa fac postarea aceasta in prag de vara, poate temperaturile destul de scazute cu care ne confruntam...

    Am descoperit acest parfum in toamna anului 2010, cand era noua atractie de la Yves Rocher si cand (inca) eram innebunita dupa parfumurile foarte grele si dulci. Poate fi comandat de pe site-ul Yves Rocher, din pliantele care se gasesc ocazional prin reviste, sau chiar din magazinele fizice, care se gasesc in orasele mai mari. Variantele existente sunt: 50 ml la 195 lei, 30 ml la 159 lei, sau puteti sa-l cumparati cu inca doua miniaturi Yves Rocher la pretul de doar 30 de lei. In acest caz sticluta va avea 5 ml, suficient pentru a testa si a va hotari daca-l iubiti sau nu. Totodata, parfumul are gama proprie, asa ca puteti sa optati si pentru un gel de dus sau o lotiune de corp cu aceeasi aroma inconfundabila.

   Eu l-am primit in set, alaturi de mini parfumele So Elixir si Ming Shu. L-am deschis primul, pentru ca la baza, nu sunt o fana inraita a vaniliei. Si acum ceva vreme mi se parea o aroma grea si mi se parea ca se potriveste unei tipe mature. Cu alte cuvinte, ma simteam prea tanara pentru el :).
 
   Cand l-am mirosit prima data (si era o zi rece si urata), am simtit ca totul se incalzeste instantaneu in jurul meu! Isi merita numele pentru ca tot ce simt este vanilie, vanilie si iar vanilie! Insa nu e inecacioasa, ci mai degraba rafinata, potolita, nu in varianta bruta, care mi se pare usor vulgara! Nu va pot spune de note de varf, note de mijloc si note de baza, pentru ca la toate trei nu disting decat, ati ghicit, vanilia! Totodata, se simte clar ca este vorba de un parfum frantuzesc sau, mai bine zis, un parfum de la Yves Rocher. Un singur lucru nu-mi place, in primele minute se simte destul de puternic alcoolul, iar eu am un fix vizavi de asta: mi se pare ca doar parfumurile mai putin scumpe au acea nota spirtoasa. Important este, pana la urma, ca acel miros dispare. Fiind apa de parfum, rezista foarte bine pe piele, il simt si dupa multe ore. L-am terminat destul de repede si apoi ma mai gandeam ocazional la el.

  Si a doua oara, am luat tot set de miniaturi, dar, intre timp, gusturile mele s-au cam schimbat si nu port parfumuri grele decat rar. Imi place in continuare, dar organismul meu nu-l mai tolereaza atat de bine.


   In final, va pot spune ca pretul mi se pare putin cam mare. Nu as da atata pe el, mai ales ca de aceea suma (plus inca putin), pot sa cumpar un parfum din categoria high-end. Stiu ca multa lume prefera YR, dar eu le pozitionez mai sus de Avon si Oriflame, insa clar cu vreo 2 trepte sub Givenchy Play Intense, spre exemplu :).

  Ii dau nota 8 si s-ar putea ca destinele noastre sa se mai intalneasca de-a lungul vremii.




Kissez!

Comentarii

  1. O perioada am fost clienta fidela la Yves Rocher , apoi m-am potolit.
    Pe acesta l-am mirosit si atat , ma batea gandul sa-l cumpar ,dar am primit un parfum egiptean cu vanilie (sau din vanilie) si uitat a fost.
    Am vazut de curand la Yves Rocher parfum cu miros de afine ,caise ,portocale si m-ar bate gandul sa le incerc. Sa fiu mai delicioasa :)
    La pret , da este scump nici eu nu as da atata doar pe un moft vanilat cand pe lista e Lolita Lempicka sau Signorina de la Feragamo si tot asa :)
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cumparat destul de mult de la ei, dar pe vremea cand nu era "isteria yr" :))
      :*

      Ștergere
  2. Mie imi mplace mult acest parfum ca de altfel toata gama Secret d'esences. Dar cel mai mult imi place Tendre Jasmin pe care ti-l recomand cu tot dragul. E un parfum stilat, plin de rafinament, pentru doamnele adevarate. il am in wishlistul de pe blog.http://passionforstylishlife.blogspot.com/2012/05/wishlist.html
    Sa ne anunti daca il incerci!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am avut si pe el :) Da, e mai floral, mai lady-like. Din pacate acum nu-l am, asa ca nu pot face review, sau pot face cu poza luata de pe net :))

      Ștergere
  3. Si mie imi place acest parfum, eu fiind o iubitoare a vaniliei. La ce te referi prin "varianta bruta a vaniliei"? Sa inteleg ca nu stii cum miroase vanilia naturala? Nu pliculetele de vanilie de pus in prajituri, care miros a vanilina sintetica, ci pastaia de vanilie. Acest parfum miroase exact a pastaie de vanilie, tocmai de-asta imi si place ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, ca nu ma asteptam sa miroasa a zahar vanilat :))
      Acum cativa ani se folosea constant la mine in casa la prajituri batonul de vanilie si care nici nu-l puteam apropia de nas. Parfumul asta e mic copil pe langa cum mirosea ala.

      Ștergere
  4. momentan,nu doresc sa mai fac nici-o comanda,pentru ca am fost dezamagita la ultima...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce? Ce s-a intamplat?

      Ștergere
    2. e absolut minunat acest parfum...l-am terminat si imi pare tare rau....mai vreauuu...l-am avut cadou la o comanda si de un an nu a mai aparut in niciun catalog din pacate...astept..poate apare iar..sa-l iau tot la cadou ca sa dau atatia bani pe el chiar nu vreau....

      Ștergere
  5. Mie imi place la nebunie acest parfum, mai ales ca sunt fana a parfumurilor dulci, puternice. Pe pielea mea miroase foarte mult timp, pana la 24 de ore.Pana si eu il simt, nu mai zic de cei din jurul meu care ma acuza ca folosesc prea mult parfum.
    Comparativ cu firmele mai scumpe as situa YR cel putin la egalitate. In trecut foloseam numai "merele"de la Nina Ricii sau In2U de la Calvin Klein (le alternam o luna unul o luna altul) si rezistau mai putin decat parfumurile din gama Secret d Essences.
    Comparativ cu parfumurile Dior rezista mai putin, doar ca un parfum dior e dublu ca pret. Eu nu imi permit sa imi cumpar un parfum mai scump de 200 de lei constant, asa ca raman la Yves Rocher. Ultimul parfum scump cumparat a fost Haloween Kiss de la Jesus deL Pozo, pe care am dat 260 de lei (100 ml). Miroase placut, dar dupa 2-3 ore dispare complet de pe piele :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conteaza foarte mult gusturile :) Si eu avut Nina, si era persistent, bineinteles nu ca acesta, pentru ca avea alte note si este un cu totul alt fel de parfum. Eu cand ma simt "fara bani" prefer Oriflame sau Avon :) sau miniaturile de la yr :))

      Ștergere
  6. Buna! Imi pare rau ca sunt oarecum off-topic, dar as vrea sa te intreb daca stii cumva daca mai este valabil catalogul yves rocher toamna-iarna, cel cu bonul de recomandare cu doua produse la alegere http://freakshare.com/files/smha1qj1/Catalog-Nou.pdf.html
    M-ar interesa foarte mult sa dau comanda din el, insa mi-e tare teama sa nu ma fi gandit mult prea tarziu.
    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai comandat de foarta multa vreme la ei, cred ca din septembrie si chiar nu stiu ce oferte mai sunt valabile :(

      Insa stiu ca pe forumul revistei Elle sunt postate toate ofertele de obicei si fetele de acolo stiu multe despre acest subiect.

      Ștergere
    2. Ok, mersi oricum pentru raspunsul tau. Voi incerca pe forum.

      Ștergere
    3. imi pare rau ca nu te-am putut ajuta cu mai mult :(

      Ștergere
  7. am comandat cateva produse cosmetice de la o anumita firma,iar firma respectiva nu mi-a trimis produsele pe adresa postala mentionata de catre mine...ei mi-au spus ca a trimis de 5 ori,dar de fiecare data,comanda era retrimisa din nou de cei de la posta.nici eu nu stiu ce s-a intamplat,dar sunt sigura ca la mine la posta nu au ajuns...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai da, dar n-ai luat de la yr. astia sunt destul de seriosi, exceptand ca in 2007 sau 2008 am comandat ceva si nu mi-a venit coletul nici pana acum. Oare sa-l mai astept??:)))))

      Ștergere
  8. L`am mirosit si incercat si eu, dar nu este deloc genul meu. Am un ph atatd e ciudat incat daca miros ceva pe pielea altcuiva si miroase demential, pe mine miroase a orice altceva numai a respectivul parfum nu. Asa ca sutn picky fara sa vreau.
    Imi e dor de Freya mea de la Oriflame..am iubit cu ardoare parfumul acelaaaa.
    Mie imi plac cele usoare, fructate, cu miros de flori sau citrice. De la YR mi`a placut mult Comme une Evidence, tocmai ce mi s `a terminat si e pe to buy list.
    Pupici
    Freya
    http://emeraldlilac.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Freya!!! L-am avut si eu, era cu adevara deosebit, nici nu stiu cum putea sa coste doar asa putin. Oare daca facempetitie catre Oriflame, sa-l bage macar ocazional in brosuri, ne baga cineva in seama? :))

      Ștergere
  9. nu ai de ce sa mai astepti,ca eu am insistat la firma asta cu telefoanele si de fiecare data mi se dadea acelasi raspuns:il vom retrimite inca o data...si tot ei erau cu gura mare la telefon,cata nesimtire...
    stai sa mai imi treaca supararea si sa mai imi rotunjesc putin veniturile ca apoi ma pun la cheltuiala.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe mine ma omoara cu ofertele telefonice! suna de nebuni, si pe la 8 si ceva seara si suna, si suna desi vad clar ca nu raspund. Mie imi place macar catalogul sa-l am in fata, sa strau, sa analizez, nu suport comenzile la telefon, chiar daca mi-ar da la oferta 10 g de aur!

    RăspundețiȘtergere
  11. eu nu am ce face in unele situatii...vad pe internet o gramada de lucrusoare care imi plac si pe care mi le doresc,si daia le comand telefonic,daca as avea pentru toate cataloguri ar fii minunat!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dragelor, YR vinde in Franta, Belgia, etc produsele la jumatate de pret constant. Iar in RO, unde veniturile sunt asa de mici comparativ, jupoaie de bani. Iar calitatea este cel putin indoielnica. Eu inca mai comand de la ei dar de fiecare data sunt dezamagita de calitate-pret, desi le iau la 50%.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie imi place mult, dar intr-adevar nu e persistent.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla