Treceți la conținutul principal

Am gustat si...

   Hello! Mi-am adus aminte de acasta rubrica si de faptul ca am neglijat-o. De obicei scriu despre dulciuri care mi-au placut mult, sau despre produse care initial nu m-au prea atras dar s-au dovedit foarte ok.

    Nu stiu cum se intampla, dar aproape niciodata nu sunt atrasa de sortimentele Heidi. Recunosc ca sunt bune si ca le mananc cu placere, insa niciodata nu ma duc glont la ele. Singura dupa care ma dau in vant si pe care cred ca as consuma-o si noaptea, trezita din somn, este tableta cu pere. Am o adevarata pasiune pentru ea:).
    
   Asa s-a intamplat si cu Heidi Moments cu migdale, praline aparute inca din toamna trecute, dar pe care nu le-am prea bagat in seama. Costa undeva intre 13-15 lei si fiecare cutie contine 15 bomboane - mie mi se pare convenabil. Mai exista si varianta cu alune intregi, dar care momentan nu ma imbie prea tare. Pentru mine ciocolata cu alune este mai mult o ciocolata de iarna :)).

   In primul rand, consider ca sunt perfecte pentru a  fi oferite. Au un ambalaj destul de simplu si elegant. Pralinele sunt ceva mai mari decat la alte marci, dar mai subtiri. In interior au o crema gen nougat dulce si fina, iar deasupra sunt presarati fulgi de migdale. Gustul de migdale nu mi se pare pregnant, pentru ca fulgii sunt caramelizati. Mi se pare o combinatie reusita. Singurul inconvienent este faptul ca incep sa se topeasca destul de repede,chiar si la temperaturi nu foarte ridicate.Nu a devenit ciocolata mea preferata, insa din cand in cand mi se par ideale.

    Cred ca Heidi (impreuna cu Milka si poate Primola) are cei mai multi fani in Romania asa ca n-am rezistat tentatiei sa va aflu parerile despre acest produs. Ati incercat pralinele Moments? Va place Heidi?




Kissez!





 

Comentarii

  1. Nu le-am incercat, dar in momentul acesta salivez pe tastatura :))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in apararea mea, pot sa adaug ca eu le-am mancat in mai :))) si ed atunci, logic, e si poza :))

      Ștergere
  2. Vaaai, ce pofta mi-ai facut, n-ai idee....noroc ca am sertarul biroului plin de ciocolata, desi nici una nu e Heidi :P

    RăspundețiȘtergere
  3. nu le-am incercat dar daca sunt cu migdale am sa le incerc,ador migdalele

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac produsele Heidi, in special tabletele de ciocolata cu portocale, alune și cirese. Pralinele nu le-am incercat inca, dar arata foarte apetisant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfuaiii! Am uitat de ciocolata cu lapte si portocale!!!! Da, si aceea imi place ff mult :)

      Ștergere
  5. Nu am incercat niciodata o ciocolata cu migdale, nu stiu de ce, dar o sa incerc. Mie in general imi place ciocolata cu lapte, sau cu crema de lapte sau frisca, mi se pare cea mai fina. Preferatele mele sunt Milka (cea mai fiiiiiiiina) si Primola, exact cum ai scris tu :)) Primola cu frisca as manca la orice ora din zi si noapte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi place primola cu frisca. cand a aparut, acum vreo 8 ani, mancam cate una in fiecare zi.

      Ștergere
  6. Ahhh...si ciocolata este desertul meu preferat in orice anotimp, chiar si vara, nu conteaza daca afara sunt 36 de grade...as da oricand inghetata, prajitura cu fructe sau salata de fructa pe o ciocolata! Yum Yum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mananc ciocolata pe caldura, dar de obicei cu crema, nu cu alune :))

      Ștergere
  7. Vreau si eu......!Cred ca sunt super delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da , da.... sunt dragute si incredibil de dulci si yami , yami...si offf mi-au facut pofta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. yep, si eu daca ma mai uit mult la a doua poza sigur ma apuca pofta :))

      Ștergere
  9. imi place ciocolata Heidi dar nu am mai consumat-o de mult...nu prea mai mananc ciocolata.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  10. si mie imi plac dulciurile de la heidi ,eu am fost innebunita dupa cea alba cu mere verzi yummi :P :*:* poop

    RăspundețiȘtergere
  11. simplu,o evit pe cat mai mult posibil,pentru ca am observat ca imi ies cosuri pe fata de la prea multa ciocolata...eu cand mancam,mancam doua-trei pe zi...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu uneori pot sa stau si in cap ca ma apuca o pofta de lesin, alteori poate sa stea langa mine cu zilele si nu ma ating de ea..

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla