Treceți la conținutul principal

Garnier Essentials Day Cream - review si comparatie intre produsul nou si cel vechi

   Hello! Cine ma citeste mai demult, stie ca intampin mari probleme in gasirea unei creme de fata care sa ma multumeasca. Cu tenul meu uscat si deshidratat si, in acelasi timp, predispus punctelor negre, cam fiecare testare de mostre sau creme, se lasa cu mari nemultumiri.

   Acum cateva luni, am hotarat sa incerc ceva si de la Garnier, pentru simplul fapt ca imi plac produsele pentru corp de la ei, asa ca nu mi-era urat de aceasta firma. In plus, avusesem si ceva mostre care pareau destul de ok. Zis si facut, aleg varianta pentru ten uscat, o iau, vin cu ea acasa si incep s-o folosesc. M-am inteles destul de bine cu ea. Textura era destul de densa, avea un miros placut de trandafir, era usor comedogena, dar, cu ajutorul mastilor, reuseam sa tin fenomenul in frau. Hidratarea era ok, liniile de deshidratare tot erau vizibile, insa ameliorate. Una peste alta, era o crema bunicica, mai ales pe timp de vara, unde mai pui ca avea un pret foarte mic 17-20 de lei.

   Chiar daca imi dadeam seama ca e o crema de moment si ca nu e nici ea "aleasa", era o alternativa buna si stiam ca ma pot reintoarce la ea. Ba, mai mult, puteam s-o aplic din belsug pe fata, fara sa-mi fie teama ca  a doua zi ma voi trezi cu un roi de odioase puncte negre. In plus, era o baza buna de machiaj.


   Fiind oarecum convinsa de brandul Garnier si prima crema fiind pe terminate, la o vizita in Real, am descoperit ca si-a schimbat ambalajul. Am cumparat-o si asa, insa mi-era teama ca odata cu ambalajul s-a schimbat si formula.

   Am deschis-o imediat dupa, ca sa pot analiza diferentele. O sa ma leg de toate aspectele, in ordinea descoperirii, asa cum fac de obicei: ambalajul este ok, desi mie-mi placea putin mai mult cel vechi, nu ocupa atata loc. Mirosul este mult mai slab, tot de trandafiri, insa mai greu perceptibil, textura pare mai light. Am inceput s-o folosesc si, de la prima utilizare mi s-a parut mai uleioasa decat prima, a avut nevoie de mai multe minute sa intre in piele. Nu mi-a hidratat tenul, il simteam tern si fara vlaga. Si de aici a inceput cosmarul: am perseverat si am aplicat crema vreo 3-4 zile si rezultatul a fost dezastruos: puncte negre, puncte negre, puncte negre! Pe nas, pe obraji, pe barbie, pe frunte si pe linia maxilarului! Adica pe toata fata! Nici fondul de ten nu le acoperea, nici BB Cream, nimic! Am aplicat masti peste masti, mi-am facut extractie de puncte negre pana mi-am tumefiat nasul si inca mai aveam de lucru! De mult n-am mai patit asa ceva!!! Iar fata era uscata precum hartia! Pe gat mi-au aparut "monstruleti"!

   In final, cu aplicari regulate de masca Planet Spa cu floare de lotus din Thailanda, am reusit sa-mi curat cam 80% din ten, dar inca mai am putin de lucru.

   M-am saturat de schimbarea ambalajului si a formulei! M-am saturat ca atunci cand gasesti un produs ok, producatorii se gandesc sa-l "imbunatateasca".

   Pentru cine vrea sa testeze pe propria piele si nu are problemele legate de piele pe care le am eu, va anunt ca puteti gasi aceasta crema prin toate super/hipermaketurile la un pret de aproximativ 20 de lei. Eu am luat-o cu 17 la oferta.

    Bineinteles ca n-am s-o recumpar. Variantei vechi i-as fi dat un 7, iar ultimei ii dau 2! M-a infiorat!




Kissez!

Comentarii

  1. Nasol. si eu aveam o parere foarte buna despre Garnier, adica marea majoritate a produselor erau bune/foarte bune.
    Daca ei le "imbunatatesc"...ce mai putem face?:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doar sa gasim alte brand-uri si sa atragem atentia asupra diferentelor aparute :( adevarul e ca daca eu am avut aceasta experienta, nu e neaparat sigur ca alteia nu i-ar placea...

      Ștergere
    2. Ai dreptate Alina..si mie mi s-a intamplat sa ”urasc ” o crema iar prietenei mele sa-i placa..depinde de ten..

      si eu am mari probleme cu aceste creme de fata..inca nu am gasit-o pe cea perfecta! Pup

      Ștergere
    3. e o adevarata provocare gasirea cremei potrivite :(

      Ștergere
  2. Treaba...romaneasca! Ce sa zic....din pacate multe firme procedeaza asa...oare nu isi dau seama ca procedand asa pierd foarte multi clienti si la scad si vanzarile?
    Nu stiu daca ti-am mai spus dar in afara de sampoane si vopsea...nu am mai incercat nimic de la Garnier...cu sampoanele nu m-am inteles iar vopseaua pare acceptabila. Si cred ca atunci cand o sa termin lotiunea de corp o sa o iau pe cea recomandata de Corina (Pasagera)...in rest nu prea ma tenteaza nimic de la ei.
    Imi pare rau ca ai avut reactia aia urata :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vopseaua mi s-a parut foarte buna, cel putin nutrisse, a fost singura vopsea de par din supoermarket folosita de mine, ca sa acopar blondul si a tinut mai bine de doi ani, pana am putut sa-l tund pe tot.
      lotiunile de corp, in general, mi se potrivesc foarte bine.
      sampoanele sunt ok, dar eu am un par foarte dificil.

      Ștergere
  3. Si eu am aceasta problema.Acum folosesc o crema anticearcan de la Cosmetic Plant si este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu acum testez ivathermul, sper sa ne intelegem pana la final :)

      Ștergere
  4. Acum intelegem cu totii ca e criza, dar asta nu inseamna ca producatorii de cosmetice trebuie sa realizeze formule mai ieftine ale produselor (asa pare, nu?) si sa le vanda la pretul celor anterioare, de parca lumea nu si-ar da seama de diferente! Unii chiar isi bat joc! Eu sunt curioasa acum cum sunt cremele din gama Avon Solutions in ambalajele noi (bine, deja nu mai sunt atat de noi), fata de cele vechi. Dupa cum spun ei, formula ar fi imbunatatita, dar eu m-am inteles foarte bine cu cele vechi si de cand au aparut acestea mi-a fost teama sa le incerc. Si eu m-am saturat de testat creme, chiar am zis la un moment dat ca renunt, macar nu mai suport consecintele negative, dar fara hidratare nu se poate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul este ca unora li se poate parea varianta mai buna decat precedenta, insa, din pacate, nu este cazul meu.

      Am scris si eu despre avon solutions pentru ten sensibil, insa nu le-am avut pe cele dinainte.
      In schimb am avut gama portocalie, acolo as putea sa fac comparatii, INSA le-am avut acum 3 ani si am mai imbatranit de atunci:)), plus ca, din acelasi motiv ca tine, mi-e teama sa le incerc. Aceeasi situatie e si la Anew, am avut si mi-e teama sa mai cumpar. In general, tot ce s-a "imbunatatit" mie nu mi-a priit.

      Ștergere
  5. E ingrozitor ce ai patit.Eu de la Garnier cumparam doar sampoane si vopsea de par,nu ca vreuna ar fi fost cine stie ce.In schimb am avut o crema de fata de la ei pe care mi-a cumparat-o tata,ca nu cred ca o cumparam eu.Mi-a placut crema respectiva si la fel,era o baza buna pentru machiaj.Dupa experienta ta,mi-e frica sa ma ating de cremele lor,mai ales ca asta de care zici este mai uleioasa (urasc cremele chiar si putin uleioase).Sper ca tenul tau e mult mai bine acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai bine, de aproximativ 2 saptamani tot incerc sa-l fac sa-si revina.
      Nici eu nu suport cremele uleioase.

      Ștergere
  6. Cel mai aiurea este ca iti formezi o idee despre un produs de la o marca anume si il cumperi increzatoare fiind dar apoi te confrunti cu probleme ca ale tale si te gandesti: Oare ce sa fie de vina, ca doar folosesc acelasi produs ? :((

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu m-am inteles niciodata bine cu Garnier. Iti recomand in schimb Gerovital, cu ele nu am avut probleme, ba chiar mi le-a recomandat si cosmeticiana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am incercat, sunt foarte proaste pentru mine, cam tot asa ca si garnier: tenul foaie si multe puncte negre :(

      Ștergere
  8. imi pare asa rau ca au schimbat formula. chiar si ambalajul arata ciudat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum se poate sa ti se potriveasca si noua formula, insa am crezut ca ar fi mai bine sa iei in calcul schimbarea, ca sa nu fie dezamagirea prea mare :(.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla