Treceți la conținutul principal

Glucks Momente Deo Spray Balea - review

   Yassou! Acum ceva vreme am achizitionat din DM un nou deodorant spray. Pretul foate mic, de 6,5 lei m-a facut sa stau pe ganduri, dar am citit cateva pareri pozitive, asa ca m-am hotarat sa testez.

   Am ales o varianta limited edition, cu miros tropical, despre care am spus ca e perfect pentru zile calduroase :). Recipientul are 200 de ml, este comod de tinut in mana, poof-ul este destul de puternic.

  L-am incercat cu oarecare timiditate. Despre miros va pot spune ca este mult mai puternic decat mi-am inchipuit, dar nu neaparat in sensul bun. Daca va stiti cu nasul sensibil sau alte alergii nu cred ca o sa va placa. Mai degraba are tente salbatice, brute si in niciun caz nu pot sa-l folosesc in combinatie cu un parfum. Spray-ul este uscat si trebuie agitat foarte bine inainte de utilizare.

   Eu am pielea foarte sensibila in zona axilei si, in acelasi timp, am nevoie de protectie maxima. Acest produs, aplicat in cantitate putin mai mare mi-a produs cateva neplaceri: mi-a uscat excesiv pielea si a inceput sa se irite pe parte exterioara a subratului. Mi-au trebuit cateva zile sa-mi dozez cantitatea optima, dar, chiar si asa, nu pot sa-l folossec foarte multe zile la rand. Protejeaza foarte bine, 24 de ore trec fara niciun fel de probleme, ba chiar mirosul tropical ramane la locul lui.

    Mi-a fost insa teama sa-l folosesc pe pielea proaspat epilata, chiar daca nu contine alcool. Nu il voi recumpara, insa cred ca voi testa si alte sortimente. Nota mea e 6!







Later edit! Astazi am efect intarziat! Mi-am adus aminte ca la un moment dat a ajuns cineva pe blogul meu cautand cand se sarbatoreste ziua numelui de Alina! Azi e onomastica, pe 18 iunie :)) Asa ca, Alinelor, puneti-va pe sarbatorit :))


Kissez!




P.S. Ieri, intr-un moment de plictiseala maxima, m-am apucat sa-mi citesc toate tag-urile si radeam de una singura, pentru ca acum as fi raspuns total diferit la anumite intrebari. Ce se mai schimba si omul... :))

Comentarii

  1. Eu am avut mai demult un deodorant de la Balea cu cocos. Mirosea foarte bine, iar in timpul iernii si-a facut treaba bine. Nu stiu cum s-ar fi descurcat vara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l.am incercat,dar intr.un fel ma tenteaza. eu sunt fidel Lady speed stick:))
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sieu le foloseam acum cativa ani, dar niciodata nu mi-au placut prea tare..

      Ștergere
  3. mie imi place sa folosesc si parfum...nu sa sint doar mirosul de deodorant... :))
    pai fa o postare cu tag-urile actualizate,sa vedem si noi ce s-a schimbat! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma mai apuc sa completez 20 de tag-uri.oricum, peste vreo 3 luni, probabil as fi din nou in alta stare de spirit ;)))

      Ștergere
  4. eu am avut vreo3 sortimente,tocmai pt miros;)).dar nu il fol decat prin casa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma dau doar seara cu el, nu ma reprezinta, dar cand dorm e ok :))

      Ștergere
  5. Eu il am pe cel cu cocos si pe cel de vanilie. Ambele sunt foarte dulci si persistente. Sunt de acord cu faptul ca protejeaza foarte bine! (Poate chiar prea bine!??!)Si eu am probleme cu iritatiile la subrat, dar cu Balea chiar nu am avut probleme decat daca m-am dat dupa ce m-am epilat (ceea ce nu pot evita daca ma grabesc sa plec undeva, clar!).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de multe ori conteaza si sortimentul, ce-i drept, poate altele sunt ceva mai blande..

      Ștergere
  6. Aveam unul cu miros de vanilie si pentru ca pe piele la fel facea nazuri ,l-am folosit pe haine :)
    Si miroseam a vanilie ca o budinca :)
    Ma enerveaza ca nu prind si eu : Limited Edittion :) la DM :)
    Pupicei.
    Incearca pe haine si tu ,dar nu aplica de aproape ca lasa urme albe :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu, nu!:)) Asta nu fac, am dezvoltat o fobie, am scris si la o postare putin mai veche, la cel cu spray-ul B.U.

      Ștergere
  7. Si pe mine m-a tentat datorita ambalajului , dar eu sunt fana a deodorantelor cu bila . Foarte , dar FOARTE rar folosesc deodorant spray .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Welcome!

      Mie cele cu bila imi place cel mai putin,, dar folosesc din toate sortimentele :)

      Ștergere
  8. Alina draga mea....tu cum sarbatoresti azi?poop...eu folosesc de ceva timp Rexona si ma impac cu el!!!poop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sarbatoresc cu bucataria varza, in asteptarea ultimelor retusuri :)) am primit o punga de haribo si ziceam ca-i ok, dar acum am aflat ca ma asteapta o vizita pe care eram departe sa mi-o doresc :(( asta-mi mai lipsea pe ziua de azi!!!

      Ștergere
  9. Am oroare de deodorantele Balea! Oroare! Deci am avut o experienta atat de naspa cu ele, incat de-atunci nu m-am mai apropiat de niciun produs Balea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla