Treceți la conținutul principal

Goodies from Ivatherm

   Hey! Ieri am avut o zi oribila, nu tin minte de cand m-am confruntat cu asa ceva si parca toate erau puse impotriva mea. Cu toate astea, au fost cateva lucruri care m-au ajutat sa trec cu bine si chiar sa zambesc. Si toate lucrurile acestea bune s-au intamplat datorita blogului. Ieri am depasit 100.000 de vizualizari, am ajuns la 240 de followers si am primit coletul de la Ivatherm din campania Trender. Apropo de aceasta campanie, cand am citit ca vor exista 100 de trenderite, primul meu gand  a fost ca n-o sa ma numar printre ele. Desi am mai participat la inca doua campanii Trender, nu eram prea sigura de reusita. Surpriza a fost si mai mare cand am vazut ca am fost selectata :). E adevarat ca doream mult sa incerc produsele lor, deoarece pana acum nu am avut decat o apa termala si, pe de alta parte, sunt in cautarea cremei de fata ideale pe care pana acum n-am gasit-o si pace, dar mai mult decat atat, doream sa-i fac o surpriza mamei mele. Ea nu este atat de pasionata de make-up (rujul este nelipsit, totusi), insa pune mare pret pe hidratarea si ingrijirea pielii. Sa fiu sincera, uneori mi se pare ca tenul ei arata mai bine ca al meu, desi ne despart 25 de ani :) E adevarat ca a avut grija de el inca din adolescenta si a folosit constant o crema hidratanta, nu a pierdut nopti, s-a demachiat la timp, insa cred ca si genele ei sunt bune :) (primele subpuncte le-am bifat si eu, insa la mine genele cred ca au fost puuuuutin mai zgarcite si mi-au dat un ten mai deshidratat ca al ei).

   Ce este si mai amuzant este faptul ca nu semanam deloc :)), de multe ori lumea nici nu-si da seama ca e mama mea si cei care o stiu se asteapta sa aiba o cu totul alta fiica. Ea are o figura copilaroasa, eu am trasaturi bine definite. Ascultam muzica cu totul diferita, ne plac cu totul alte filme, in general vrem sa vizitam tari total diferite, ne intelegem cu oameni total diferiti, nu avem nici macar o culoare preferata comuna :)) Si cu toate acestea, ne intelegem extraordinar de bine si este cea mai buna prietena a mea! Suntem puse pe sotii, cand suntem impreuna aproape tot timpul glumim si radem. Nu pot sa ma plang, am mama ideala :)

  Acum ma intelegeti de ce am vrut sa fac parte din campania Ivatherm?:) Am vrut sa-i fac inca o bucurie legata de produse de ingrijire, mai ales ca ii daruiesc cu fiecare ocazie cate-un lucrusor.

   Pentru ea am ales crema antirid UNA si laptele cu fps 25, iar pentru mine crema Aquafil Rich si fondul de ten fluid. Fiecare am mai primit si cate o apa termala de 100 de ml. Puteti sa studiati produsele aici. Deja am inceput testarea cremelor si de abia astept sa va impartasim parerile! Vor fi sincere, ca de obicei ;)


   In final vreau sa le multumesc celor de la Trender si Ivatherm ca mi-au dat din nou ocazia sa iau parte la o campanie, mie personal (cred ca am mai zis-o) imi place la nebunie sa testez, sa scriu rapoarte, sa postez si sa ma alatur altor fete ca sa schimbam impresii :)



Kissez!




P.S. Stiu ca deja va place de mama :))

Comentarii

  1. Felicitari pentru includerea in programul de testare, eu nu am incercat decat un singur produs Ivatherm, abia astept sa ne povestesti despre cele pe care le-ai ales.
    Mi-a placut foarte mult felul in care ai vorbit despre mama ta. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari scumpa :) sa le folositi cu placere ,abia astept articolul cu rezultatele voastre pooooooop

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru includerea in programul de testare..eu nu am avut bafta

    te astept pe noul meu blog
    http://abeautifuldaywithmagnetzica.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi!
      o sa vin in vizita, insa momentan pc ul imi face probleme, de abia reusesc sa intru pe blog sa verific una-alta :(

      Ștergere
  4. Felicitari pentru oportunitatea de a ne oferi detalii despre aceste produse!! poop

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa folosesti produsele cu mare placere si abia astept parerea ta despre ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi la fel! Si eu de abia astept sa-ti citesc postarile :)

      Ștergere
  6. Felicitari! Eu nu am avut norocul dar data viitoare poate:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla