Treceți la conținutul principal

NOTD

  Hello! N-am mai facut de mult o astfel de postare, asa ca ieri am pornit in parc (e adevarat ca am fost intr-un oras invecinat) cu aparatul dupa mine :). Caldura mare, copii agitati, iar eu pe o banca stateam si-mi pozam unghiile in fel si chip :)). Cojile de seminte din fata bancii bineinteles ca nu-mi apartin!

   Apropo de copii, m-au amuzat pana la lacrimi. 4 baieti, mai marisori, cam la 5-6 ani se invarteau pe biciclete in tot parcul, iar pe biciclete aveau atarnate toate insemnele partidelor politice. Ba mai mult, unul dintre ei, avea atarnate si crengi de salcie :)). Si cum se tot invarteau ei asa strigau din toti plamanii : "Votati independent!!!" Asta au facut tot timpul cat am stat eu acolo, nu se mai saturau.

   Acum sa trecem la treburile noastre si trebuie sa va spun ca am folosit oja Farmasi numarul 33, favorita mea din toate timpurile. Ma simt foarte bine purtand-o, mi se pare ca se potriveste foarte bine personalitatii mele :).Este o oja buna, care rezista cateva zile, cam 3-4.



Kissez!

Comentarii

  1. ce maini frumoase ai! Ale mele sunt mici si bondoace :)
    f. dragute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa nuanta :)
    Nici nu avea cum sa nu-ti placa , e Flormar :)
    Eu sunt data cu Natty de o saptamana e inca pe unghiute :)
    Stii vorba aia : Gura copilului , adevar vorbeste.
    Asa si baietii aia probabil ,spuneau.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E Farmasi :)
      Atata campanie electorala au auzit incat au inceput-o pe a lor proprie :))

      Ștergere
  3. Sunt invidioasa pe degetele tale lungi si subtiri! Si mai ales drepte :))
    Pups

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa, ca unghia de la degetul mic creste in diagonala si niciodata nu arata cum trebuie. Ce sa fac, are personalitate :))

      Ștergere
  4. Ce maini delicate ai :D
    Imi place oja!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu una asemanatoare, numai ca e no name ;)) Dar imi place mult culoarea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa nuanta. Perfecta pentru vara :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar e foarte frumoasa oja asta:) Am si eu cateva oje Farmasi care imi plac. Una dintre ele a fost preferata mea o perioada, pana am dat peste una de la Astor :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo oja de la Astor... Trebuie sa incerc.

      Ștergere
  8. Ce degete de pianista ;)) Foarte vesela e oja, mi-am luat si eu o nuanta asemanatoare de la Golden Rose, varianta mini, recent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, lasa ca mi-am auzit odata de la o tipa ca mi-s degetele prea lungi :)) I-am spus ca e singura persoana care a avut ceva de comentat negativ la ele :)))))

      Ștergere
  9. asta e asa in ciuda ca tocmai mi-am ciuntit unghiile :)) arata bine nuanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma gandeam ca trebuie sa le scurtez pentru ca le vreau iar albastre :) si pentru albastru imi place sa fie mai mici.

      Ștergere
  10. Nice sunt manutele tale, ingrijite si ele si unghiutele. Cum de rezisti sa ai unghiile lungi? Si eu as vrea sa le am, dar cand imi cresc nu le pot suporta, mi le simt ciudat, parca sunt unghii de imprumut, ceva de genul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! Crede-ma, unghiile mele nu ma sunt ce erau pe vremuri :( Par lungi, dar de fapt sunt foarte departe de cum le puteam purta odinioara. Acum nu prea mai trec de aceasta lungime, pentru ca mi se exfoliaza pe mergini si toata vina sta in lipsa de calciu si in pila(desi o folosesc intr-un singur sens). Cred ca am sa fac o postare de acest gen la un moemnt dat.

      Ștergere
  11. imi place mult nuanta,e printre culorile mele preferate!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu-mi aduc aminte sa fi facut o pasiune asa de mare fata de o oja cum am facut cu aceasta :))

      Ștergere
  12. adevarul e ca unele nuante sunt adorabile!eu caut oja Flormar,pe albastru si nu o gasesc nicaieri...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( nu-ti place albastrul de la Avon? Mie mi se pare super si acela.

      Ștergere
  13. ba da,imi place,dar nu stiu sigur daca am sa mai fac comanda la Avon lunile acestea de vara...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla