Treceți la conținutul principal

Shopping!

   Hello! Desi am spus ca nu mai vreau sa cumpar absolut nimic saptamana asta, ieri m-am vazut nevoita sa merg pana in Real. Daca tot eram acolo, am intrat si in Takko, unde am gasit foarte multe perechi frumoase de cercei. Mi-am dat seama ca nu voi rezista in fata lor, asa ca m-am decis la o singura pereche pe care pur si simplu o ador! La prima vedere, acesti cercei sunt foarte diferiti de stilul meu, insa mi-au placut atat de mult, incat nici n-a mai contat :). Le-am facut, cred, 20 de poze si niciuna nu le surprinde prea bine frumusetea. Au costat doar 18 lei si ii voi purta pana la epuizare :).
    Din Real am cumparat doar un gel de dus :)) Fa cu 7 lei. Miroase foarte bine si, in general, imi plac produsele de sub acest nume. Deseori am gasit geluri de dus placut parfumate, care nu usuca deloc pielea si care nu se consuma prea rapid. Cartea e luata acum cateva zile, dar am pus-o de decor :)). Acum am perioada Dostoievski, dupa cum se vede.




Kissez!

Comentarii

  1. Chiar sunt foarte draguti cerceii, sa ii porti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cerceii sunt superbi,i.am vazut si eu in C and A. Sa.i porti sanatoasa:*.
    Cartea vad ca e scrisa de Dostoievski,tot caut si eu Idiotul scris tot de ea.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms :)
      chiar ieri am vazut "Idiotul" in Real. Eu am luat-o acum trei ani, atunci cand a aparut la Adevarul. Din cartile lui Dosto mi-a placut cel mai putin...dar sunt subiectiva, pentru ca am citit-o intr-o perioada mai urata din viata mea si banuiesc ca am fost influentata. Oricum, prima mea reactie a fost ceva de genul "nici nu se compara cu Crima si pedeapsa".

      Ștergere
  3. Sunt superbi cerceii!!!!!!!!
    Trec si eu zilele acestea sa caut cartea. In ultimul timp am somat in ceea ce priveste cumparaturile de carti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma gandeam ca o sa-ti placa, pentru ca tu te imbraci intr-un stil romantic :)

      Ștergere
  4. Ce frumosi sunt cercelushii :D
    Sa ii porti cu placere.
    De la Fa nu am mai avut de ceva vreme vreun produs. Spor la citit ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumosi cerceii ! Sa-i porti cu placere. Eu nu ma omor cu scriitorii rusi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms! Mie-mi plac rusii, ca si englezii de altfel :)Fac ce fac si tot la ei ma intorc :)

      Ștergere
  6. foarte dragalasi cercei, sa ii porti cu placere :) poate faci un outfit si ne arati si noua :*:*:*:* pooop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms, nu cred sa fac vreo postare de genul acela :) nu e genul meu.

      Ștergere
  7. De o carte mi-e si mie dor, Alinuta!
    imi plac si cerceiutii, sunt finuti.
    Ai un blog award pe blogul meu! :)
    http://frommegwithlove.blogspot.fr/2012/06/am-primit-un-premiu.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alege-ti o carte buna si de vreo 300 de pagini doar si garantat nu-ti ia mult timp:)
      Ms :*

      Ștergere
  8. foarte frumosi cerceii , sper sa-i gasesc si eu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms, din sortimenul acesta erau destule perechi, pe cand altii erau aproape complet vanduti, asa ca ma gandesc ca o sa gasesti:)

      Ștergere
  9. ce cercei suuuper!!!
    love it,love it,love it!!! :))
    eu nu ma incurc cu gelurile de dus din magazine...de ce sa mai cumpar cand imi vin la nas astea de la Avon? :))
    imi place foarte mult Dostoievski...am citit pana acum Crima si pedeapsa si Idiotul...mi-au placut mult amandoua,dar mai mult Crima si pedeapsa... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta a fost si reactia mea cand i-am vazut :))
      nu ma pot limita doar la avon, desi imi plac :)
      eu am citit mai multe, dar tot Crima si pedeapsa cred ca e cea mai buna. Iti recomand Fratii Karamazov, e un fel de Crima si pedeapsa intoarsa. Adica, printre altele, despre un om condamnat pe nedreapt pentru o crima. De altfel e ultima carte scrisa de Dosto si cea mai filosofica dintre toate.

      Ștergere
  10. cerceii sunt superbi, cu siguranta se vede frumustetea lor,
    nu am mai folosit de mult produse FA
    te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Dostoievski ...bun bun :)
    Incearca si Tolstoi sau Pushkin ...
    Cerceii sunt adorabili , par vintage.
    Sa-i porti cu placere :)
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla