Treceți la conținutul principal

Spray Feet Up - review

    Hello! Deoarece temperaturile au inceput sa creasca si urmeaza sa purtam cat mai des sandalute, papucei si alte incaltari care ne lasa picioarele cat mai libere (si mai vulnerabile ce-i drept), m-am gandit sa fac review unui produs cu adevarat necesar. Puteti gasi sprayul pentru picioare Feet Up in aproape toate brosurile Oriflame, la pretul standard de 21 de lei. Totusi, este un produs care apare deseori cu reduceri importante. Are 150 de ml, promite un efect revigorant si are extracte de menta si eucalipt.

   Recipientul mi se pare inspirat, e usor de transportat si in calatorii. Mirosul este fresh, racoritor si puternic, de genul peppermint. Odata aplicat pe picioare, produsul se usuca repede, asa ca nu veti pierde timp asteptand sa se evapore. Dupa ce l-ati pulverizat, veti simti acel efect revigorant, care este perfect pentru zilele caniculare. Protejeaza bine inspre foarte bine pentru multe ore. Aroma mentei ramane la locul ei si impiedica aparitia mirosurilor neplacute. Sansele sa va simtiti mici sconcsi sunt reduse. :)) Nu usuca pielea, insa va sfatuiesc sa aplicati macar din cand in cand o crema hidratanta.

  Acum trecem la partile mai putin laudabile: tine foarte putin! Eu il folosesc cam de 14-15 ori, insa e adevarat ca il aplic din abundenta, atat pe talpi, cat si pe partea superioara a labei piciorului. De vina este orificiul recipientului care e mare si poof-ul lui, desi foarte puternic, nu reuseste sa imprastie uniform produsul. Cel putin, asa mi se pare mie.

   L-am cumparat de vreo 3-4 ori in diferite ambalaje si mai mult ca sigur il voi recumpara. Legat de calitate este mult superior in opinia mea produselor Foot Works de la Avon, desi stiu ca si acelea au multi fani. Eu ii dau nota 8,5 si o sa-l mai vedeti prin cumparaturile mele. :)




Kissez!

Comentarii

  1. Foarte multa lume spune ca produsele Foot de la Oriflame sunt superioare calitativ celor de la Avon.
    Vreau si eu, dar varianta de vara careia i-ai facut review ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu i-am facut inca, doar le-am aratat cand le-am cumparat :)

      Ștergere
  2. Nu l-am folosit dar merita!Multumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-au dezamagit produsele Foot Works de la Avon - spray-uri si creme am incercat. De la Oriflame am crema de picioare cu avocado si aloe vera; stiu ca tu i-ai facut review si ai spus ca nu te-a multumit, dar mie chiar imi catifeleaza talpile. Spray nu mi-am comandat niciodata de la Oriflame, dar in schimb folosesc pentru picioare pudra de talc Volare (luata de foarte mult timp) si chiar ma protejeaa impotriva transpiratiei si a mirosurilor, in schimb aplicarea e cam messy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Avon imi plac doar scruburile, restul ce am avut miros foarte frumos, insa sunt slabute. De pudra ma feresc exact din motivul legat de mizerie, desi imi dau seama ca absorb bine transpiratia.

      Ștergere
  4. Si eu folosesc acest produs , pentru revigorare si atat. Nu am probleme cu transpiratia. Imi place mirosul , este foarte fresh .
    Nu am stat sa ma uit daca tine mult timp , nu am fost curioasa.
    Mai am un spray de la Balea ,dar nu se compara cu acesta de la Oriflame.
    Il voi recumpara si eu , este un produs bun si e pacat sa nu-l am in aceasta vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu prea am probleme cu transpiratie pentru ca am picioarele mai tot timpul reci, insa vara am cateva zile in care pana si eu simt nevoie de protectie impotriva mirosului neplacut :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla