Treceți la conținutul principal

Cand o fata dezvolta o obsesie - partea a doua (tot din colectia Rasul Lumii)

   Salut! Va mai aduceti aminte de postarea asta? Face parte din cele mai citite articole de pe blog si am scris-o cu mare mandrie dupa achizitia facuta :)). Credeam ca pana voi termina noul recipient, o voi lasa putin mai moale cu acest gel de dus, dar, m-am trezit saptamana trecuta cu sticla aproape goala si eu inca il adoram.

   Dupa cum stiti (sau nu), in oferta de reprezentanti va fi in curand si sticla de 250 de ml si cea de 500, insa reprezentantul meu cred ca este prins la mari altitudini pe un munte plin de zapada, caci nu e de gasit! Plus ca pune comenzile foarte tarziu si ma gandeam ca-mi rateaza gelul si atunci sa vezi drama!

   Apoi mi-am adus aminte ca trendsetterii au comandat deja din oferta cu pricina si un gand divin ma impinge sa-l caut pe google, doar-doar il vinde cineva! Asa ca ma pun pe cautat si ma sochez gasindu-l pe Aoro! Si nu oricum, ci in varianta de 750 de ml, care nu s-a comercializat la noi in tara. Era si la gramaj de 500, ce-i drept. Si din amandoua, bucati pe stoc! Nu-mi venea sa cred! Gelul asta nu se mai gaseste de vreo 6 luni si nu cred ca-l au de foarte mult timp, pentru ca am scormonit internetul de cateva ori.


   Dat fiind faptul ca despre Aoro parerile sunt impartite si multi zic ca lucreaza cu fake-uri, bineinteles ca mi-a trecut si gandul ca nu-s originale, desi ma tot gandeam cine poate sa fie atat de nebun incat sa faca fake-uri dupa Avon. Asa ca, am inceput sa caut din nou pe net si am aflat ca s-a vandut la sticla XXL in Germania si UK. Am facut comanda miercuri noaptea, iar pachetul a fost livrat exact in timpul estimat de ei- luni. Eu nu l-am putut prelua atunci, asa ca intalnirea emotionanta a avut loc ieri, chiar cand scriam ultimele randuri din postarea cu Bratislava :))

   De cand am comandat, nici n-am vrut sa ma bucur prea mult de teama ca au incurcat astia denumirile si ma trezesc cu alte sortimente, care se gasesc si in catalog :))

   Cred ca se vede pasiunea pe care am dezvoltat-o pentru acest gel, daca am consumat 1litru si inca-mi mai place. Acum am 1,5 si intr-un fel sper sa ma linistesc pana termin ce am, ca tare ma tem ca o sa ma vedeti la stiri manifestand pe undeva sa-l reintroduca in catalog :))

    Fiecare a costat 21 de lei, curierul 15 (ahhh) si bacsisul pentru curier 3, ca a fost baiat de treaba si a urcat cu pachetul. Total 60 de lei, eu care cumpar de la Avon doar cand sunt reduceri. Linistea sufletului meu - de nepretuit ;)


    My babies - Senses Hollywood starlet :)


  Despre Aoro, la prima vedere si nelegat de parfumurile care le comercializeaza, mi s-au parut destul de promti, coletul a venit intact, gelurile erau invelite in extra straturi si am primit si doua mostre Goldwell: sampon si balsam pentru volum, pe care le-am ales eu din mai multe variante. Totusi, mi-ar placea ca taxa aceea de curierat sa dispara sau sa fie injumatatita pentru comenzi de sume mai mari, gen 300 de lei. Am fost tentata sa-mi iau un parfum acum ceva vreme, insa parca tot n-am curaj.






  Voi ce experiente ati avut cu Aoro?





Kissez!

Comentarii

  1. wow:))) ,chiar iti place gelul asta. Eu sincer nu as fi dat atat :d
    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere :)
    Nu sunt singura colectionara de geluri de dus...yeyyy :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fara astea doua nu prea mai am multe, am fost cuminte si le-am terminat pe multe.
      ms :*

      Ștergere
  3. Important e ca iti palce acest gel de dus, chiar daca ai dat mai mult pe el :)

    am comandat o singura data un parfum pt mama mea. Nu l-am vazut personal (nu am fost de atunci acasa), insa mama spune ca e identic cu cel pe care il cumparase inainte din magazin (Bulgaria Omnia Amethiste)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am rezerve acum :)
      eu vreau altul de la Bvlgari: green jade.

      Ștergere
  4. Ce e de admirat la tine e ca atunci cand iti place ceva, faci pe dracu-n patru si obtii ceea ce vrei. Bravo tie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e cam in toate domeniile :)) dar nu cand imi place ceva, ci atunci cand STIU ca vreau :))

      Ștergere
  5. Green Jade e un parfum minunat, dar pe mine nu a tinut deloc. Asigura-te ca il incerci pe piele inainte de a-l achizitiona :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai versace versense, care seamana bine cu omnia, nu prea tine pe pielea mea :( asa ca ma astept, oarecum.

      Ștergere
    2. Se pare ca doar gama Omnia are problema asta. :) Cu Mon Jasmin Noir, tot de la Bvlgari, nu am aceeasi problema. Se simte intens intreaga zi!

      Ștergere
    3. Eu am avut Omnia Amethyste si tinea ok, iar omnia crystallyne tine foarte bine pe pielea mea :)

      Ștergere
    4. Da, tine de pielea fiecaruia in parte, dar si de felul in care e facut parfumul. Sa te bucuri de Green Jade, daca ti-l iei.

      Ștergere
    5. mai meditez, nu-l cumpar deocamdata :)

      Ștergere
  6. Esti asa simpatica, te citesc de cand cu prima postare cu gelul de dus :).
    Intamplarea face ca si eu sa folosesc acuma tot Hollywood Starlet, si chiar are un parfum placut, deci iti inteleg obsesia :)).

    Te pup si sa te bucuri de el!

    RăspundețiȘtergere
  7. Aha, deci te-am convins:))

    m-ai amuzat cu comentariul tau! ms :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am incercat gelul acesta de dus, dar inteleg fooooarte bine cum e cand ti se pune pata :))) Fac si eu (precum ai vazut) pasiuni demne de telenovele cand vine vorba de anumite produse cosmetice :P
    Super tare postarea!!
    Sa il folosesti cu placere si sa te bucuri de el fara sa te plictisesti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu ma plictisesc o sa urmeze si postarea cand o fata dezvolta o obsesie- partea a treia :)))))
      ms :*

      Ștergere
  9. Eu cu aoro.ro am avut experiente ok si cu cosmetice si cu parfumuri. Ultima oara am cumparat un parfum burberry de la ei. este identic cu cel cumparat acum doi ani din anglia. eu zic ca poti sa ii incerci cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi de opinie :) daca nu ajung in curand printr-un duty-free, probabil aoro ramane varianta valabila.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla