Treceți la conținutul principal

Ce mi-am cumparat din vacanta :)

   Hello! In primul rand vreau sa va anunt ca sunt tare fericita ca am reusit sa vad finala de la Euro 2012 si ca A CASTIGAT SPANIA!!! Sunt preferatii mei de ani de zile si intotdeauna tin cu ei. Pe de alta parte, cu Italia nu am tinut niciodata si nici nu voi tine, am aceasta fixatie din generala atat cu italienii, cat si cu croatii. Oricum, de abia astept campionatul mondial din Brazilia unde sper sa se califice si Ghana, care m-a surprins foarte placut acum 2 ani si pe care as dori s-o revad. Dar pana atunci mai e mult...

   Trecand la obiectul principal al postarii de astazi, urmeaza sa va arat micile cumparaturi din tarile pe care le-am vizitat. Dupa cum va spuneam si ieri, timpul a fost limitat, asa ca am reusit sa intru doar in cateva magazine. Obiectivele mele principale au fost: o pereche de jeansi, o rochita inflorata, produse Essence si, bineinteles, magneti de frigider :)) Pe primele doua nu le-am bifat. La Viena am intrat in vreo 3-4 magazine si m-am oprit mai mult in H&M. In prima seara am ajuns destul de tarziu si am avut aproximativ 30 de minute timp de shopping, dintre care mai multe le-am pierdut intr-un DM, iar a doua zi cam o ora si jumatate, dar a trebuit sa intru si in Billa dupa apa minerala si ceva dulciuri de mancat pe drum. Va dati seama ca n-am avut timp sa aleg, sa probez si alte cele. Oricum, scopul acestei calatorii a fost bifarea a cat mai multe obiective, nu shopping. Dar daca aveam inca vreo 2-3 ore ragaz nu m-as fi suparat. As fi vrut mult mai multe haine, insa dupa ce ca timpul era limitat, in magazine erau niste cozi groaznice. La H&M se lucra la 4 case si tot am stat aproape jumatate de ora la rand. Atat strainii, cat si austriecii cumpara haine intr-o veselie. Eu am reusit sa-mi iau doua bluzite, dintre care una este prea mare, dar chiar n-aveam timp sa probez. Deja sunt ceva reduceri, insa doar la cateva articole. Am mai luat un set de sosete la 4,95 euro, pentru ca erau sub nasul meu in fata casei :). Iar din Bratislava am reusit sa cumpar o alta bluzita. Asta a fost tot in materie de haine, dar nici nu pot spune ca am vazut prin vitrine haine de care sa ma indragostesc instantaneu. Asta a fost norocul meu :))


    La cosmetice a stat altfel treaba :)). Intr-una din seri ne-am oprit in Brno sa schimbam banii in coroane cehesti. 1euro= 25 de kceh, asta ca sa va faceti o idee. Inca din autocar am vazut ca in mall-ul unde urma sa intram, exista un DM. Nu mai tineam minte exact daca si in Cehia se gasesc produse Essence, insa am intrat urgent, renuntand chiar sa intru la Spar pentru alte cumparaturi :)). Intru, dau ture, ma invart, niciun Essence!!! Intr-un final vad intr-un colt doua truse mici de farduri, vreo 3 sticlute de top-coat si doua oje mint green! Nah! Ce sa fac, ce sa fac?? Am luat una dintre oje, a costat 40 de coroane.

    La Praga am facut un popas pe o strada plina de suveniruri, iar printre aceste magazine, am gasit unul singur care avea si produse de ingrijire. Oferta nu era prea variata, dar existau sapunuri cu glicerina si geluri de dus, fiecare la 120 de kceh. In plus, mai existau doar doua seturi, ca al meu, la 295 kceh, ceea ce mi s-a parut convenabil, pentru ca oricum imi doream macar un sapun si un gel.

    In Viena am gasit alt DM, mult mai bine aprovizionat, dar oja pe care o luasem la Brno nu exista. Eram obsedata sa-mi cumpar rimelul mult laudat, asa ca l-am luat repede de pe raft (2,65 E), apoi am ales un balsam de buze cu 1,15 E, si o crema de maini pe care chiar nu inteleg de ce am luat-o, mai aveam inca trei acasa, tot la 1,15 E.



   A doua zi, tot in Viena, la H&M, am descoperit multe cosmetice foarte atragatoare, lotiuni de corp tentante, dar m-am gandit ca oricum am multe acasa, asa ca am preferat sa-mi iau geluri de dus si un parfum. Gelul cu lamaie a fost 2,95 E, iar celelalte produse am inteles ca sunt editie limitata: scrub cu 2,95, parfum cu 4,95. La parfumuri erau doua tipuri de testere: acesta albastru, altul turcoaz. Cel din urma mirosea mult mai bine, insa parfumurile se epuizasera. Si celelalte erau cam putine, nu cred sa mai fi ramas vreo 4-5. Oricum, e o apa de toaleta destul de fresh, dar sunt putin alergica la ea. Pentru cat a costat, miroase foarte bine. Imi dau seama ca e replica unui parfum mai scump, dar momentan nu pot sa-mi dau seama a caruia :(. In plus, am mai cumparat un unt mic de corp, cu 1,95, nu puteam sa plec chiar fara niciun produs de gen :))
   Tot de acolo am luat un set de cercei la 3,95, nu de alta, dar am patit-o urat in prima zi de vacanta, in Ungaria, cand mi-am scapat un cercel pe jos si mi-a sarit piatra din el :( Si era perechea mea favorita :(( Pila de unghii este luata din Praga, a fost 99 coroane si este confectionata din cristal de Bohemia (ori ceva asemanator :)) )



   Binenteles, din fiecare tara mi-am luat cate-un magnet, ca sa am amintire :)


   - cel din Ungaria 650 forinti, cel din Bratislava 1,2 euro, Praga 100 coroane, Austria 3,6 euro.


   Din categoria dulciurilor, am luat doar jeleuri si ceva biscuiti, n-am riscat sa se topeasca. Cam asta e tot, v-am spus ca n-am prea facut cumparaturi. Data viitoare... :))




Kissez!

Comentarii

  1. Ce faine-s toate, sa le folosesti cu placere :D

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Produsele arata foarte bine!M-am indragostit de balsamul de buze Essence!Ti-am simtit lipsa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu ma bucur ca mi-a simtit cineva lipsa :) :*

      Ștergere
  3. Si eu am o colectie de magneti:)) ,cati mai multi si cati mai trazniti:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum nu ai facut cumparatuir? Eu vad o gramada de lucruri in fotografii :))
    Ma bucur sa vad ca ai gasit cateva chestiute de la Essence si mai ales ca ai facut rost de rimel. Eu il am deceva vreme si desi am fost indragostita de el la inceput, pe parcurs l-am evitat pentru ca nu mi s-a parut foarte rezistent. Dar din cate observ, niciun rimel nu e prea rezistent pe vreamea asta si majoritatea mi se intind :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea, am fost cuminte, fata de ce aveam in cap si pe lista :))
      m-am dus si eu la pomul laudat, acum sa vedem daca-l laud si eu :))

      Ștergere
  5. Super achizitii. Si eu la capitolul suveniruri sun fac magneti de frigider si brelocuri :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la brelocuri am mai renuntat, dar magnetii sunt imperios necesari :))

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu placere pe toate!
    De abia astept sa vad ce ne spui despre rimel :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti/privesti (magnetii) cu placere!
    Tepup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu placere. Sunt mega-curioasa daca o sa-ti placa rimelul

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoase achizitii ai facut chiar daca nu ai avut prea mult timp la dispozitie...sa le folosesti cu placere!!! pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar eram curioasa,asteptam sa vad pe unde te-ai plimbat !!

    RăspundețiȘtergere
  11. super achizitii, sa le folosesti cu drag, pupici, si bun venit pe acasa:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine ai revenit.
    Sa le folosesti sanatoasa (imi plac cerceii in forma de delfin si magnetii). :)

    RăspundețiȘtergere
  13. foarte frumopase toate..sa le fo;osesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  14. da da da SPania:X:X Sunt mega fana spania si campionatul spaniol de fotbal..eu sunt mai baietoasa de fel..chiar am fost pe stadion pe santiago benrabeu (al real madridului) si am fost mega incantata de cum arata..visul meu e sa vad un meci de-al realului:))

    Ce-mi place cum arata rimelul de la essence, cred ca l-as lua numai pt ambalaj:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla