Treceți la conținutul principal

Descoperirea saptamanii - povesti si review :)

   Hey! Acum cateva zile am intrat intr-un magazin Profi sa-mi cumpar un corn Chipicao :)). Incepe bine povestea, nu?? In Profi nu prea sunt produse de ingrijire (desi spre exemplu doar acolo am gasit crema de ochi Cosmetic Plant cu Q10 si ceai verde), asa ca nici nu m-am dus spre raionul cu pricina, fiind obsedata de pofta mea de dulce. Eram cu cineva, si acest cineva, stiind de obsesia mea legata de gelurile de dus imi zice: "Alina, ai vazut gelurile astea?" Repede, am devenit atenta si m-am uitat: niste scruburi foarte tentante, cu diferite arome: cocos, citrice(parca portocale), cu fructe rosii si cu pere. Daca primele trei sortimente erau aproape epuizate, cel cu pere era prezent pe aproape tot raftul si, bineinteles, pe acela l-am vrut si eu. Sunt extrem de putine produse cu aroma de pere pe lumea aceasta, asa ca n-am putut rezista tentatiei. Pentru ca mi s-a parut ca arata foarte bine, ma asteptam la un pret de vreo 14-15 lei, dar am avut o mare surpriza: costa doar 6 si are 240 de ml.


   Problema intervine la faptul ca este un gel de dus no-name, si nu ma refer ca e o marca ieftina, necunoscuta, ci ca nu are nume :))  Pe el scrie doar "Pear extract" si " Autenthic fresh fruit extract", asa ca nu va pot spune ce sa cautati dupa nume, doar dupa poza.



   Iar acum, sa-i facem un mic review :)

  Ati vazut ca de la inceput am fost atrasa de aroma si ambalaj :)). Mi-a placut mult ca fiecare gel era sigilat cu o folie metalica, asa ca nu mi-am facut probleme legate de cate persoane l-au mai deschis inaintea mea. Mirosul de pere se simte si prin plastic si mi-a parfumat tot coltisorul unde imi tin eu produsele. De fapt, intr-o seara stateam eu si tot imi venea pe la nas o aroma foarte placuta si nu stiam de unde, apoi m-am prins ca este acest scrub.

  L-am incercat in aceeasi zi cand l-am cumparat. Textura lui este destul de densa, iar particulele destul de mici si blande. Din cauza tipului de granulatie, chiar ai impresia ca folosesti pulpa unei pere.  Exfoliaza foarte bine, dar bland si eu spun ca poate fi folosit si pana la de 3 ori pe saptamana. Pe caldurile acestea mari din ultimele zile, a fost perfect atat prin aroma, cat si prin efecte. Nu am simtit nevoia sa-mi hidratez pielea imediat dupa folosirea lui. Am ramas cu o piele foarte fina chiar si in coate si genunchi, asa ca am fost foarte multumita de rezultat.

  Ingredientele lui sunt: Aqua, Propylene Glycol, Polyethylene, PEG-40 Hydrogenates Castor Oil, Carbomer, Triethanolamine, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Parfum. Dupa cum stiti, nu ma pricep, dar zilele viitoare am sa caut mai multe despre ingrediente, pentru ca-mi place foarte mult acest scrub si as vrea sa-l recumpar. Nota mea momentan e 9,5! In rest, sunt curioasa daca-l are cineva, de review sunt sigura ca e primul :))





Kissez!

Comentarii

  1. Alina, Alina ce-mi faci tu mie? :))))
    M-ai tentat cu scruburile de la Avon si acum ma tentezi cu altceva...:)))
    Va, vai ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vreau sa-ti spun ca am si uitat de cele de la Avon cand l-am incercat pe acesta :))

      Ștergere
  2. Ah, Profi chiar am in oras! :)) Eu cred ca nu am intrat niciodata in raionul de cosmetice Profi, dar gelul asta de dus suna foarte bine, asa ca voi merge si eu sa studiez oferta! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu mai intru, dar rar. de fapt, un magazin profi am langa bloc, dar intru de 3 ori pe an in el :))

      Ștergere
  3. Ce ciudat e ca nu are nume ;))) dar iti dai seama ca nebunie o sa fie cu "gelurile alea de dus fara nume" :)).
    Pare interesant si ....mi-ai facut pofta de pere ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar daca n-are nume, am zis ca nu-i frumos din partea mea sa nu va povestesc despre el, mai ales ca mi-a placut asa de mult :)

      Ștergere
  4. Pre interesant. Nu intru aproape niciodata in Profi, dar daca vreodata voi avea ocazia am sa ma uit dupa el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa ramana prin magazine, ca am observat ca astia de la Profi tot rotesc distribuitorii...

      Ștergere
  5. Mai intai ma tentezi cu anumite produse pe care nu le gasesc in LIDL-urile de aici...acum cu Profi :(. Si pe deasupra atentezi la stratul de pufosenie al portofelului meu...cumva sti ca am luat salariul? :))
    Maine trec si eu pe la Profi dar dupa praji :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am stiut, n-am stiut :))

      in apararea mea, pot sa spun ca e foarte ieftin, macar nu tentez cu produse scumpe :))

      Ștergere
    2. Hi hi, si eu l-am vazut.Si pe langa el am mai vazut o groaza de alte produse: creme si lotiuni de corp, geluri de dus, sapun lichid si un alt scrub pt corp care vine intr-un borcan mare si are si lufa, niste seturi si toate foarte accesibile... inca nu mi-am luat nimic pentru ca nu m-am hotarat asupra vreunui produs sau arome - oohhhhhhh, erau asa de multe.

      Ștergere
    3. e clar ca mai trebuie sa dau o tura pe acolo :))

      Ștergere
  6. Se mai gasesc cornuri Chipicao? :)) n-am mai vazut nicaieri de mult timp :P by the way, ti-am dat tag la un blog award ;;)

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se gasesc, greu ce-i drept, si nu mai au ambalajul galben :(

      Ștergere
  7. Nu-l am dar suna tentant rau chiar si cu acel miros putin de plastic :P.

    RăspundețiȘtergere
  8. interesting...:)) cum ar zice unii...tentant! pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vreau si eu, dar nu am Profi in zona :(((

    RăspundețiȘtergere
  10. directia: profi din cartier :)) am memorat bn poza, o sa ma duc sa iau gelu fara nume :))puuup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) sa-mi spui daca l-ai gasit si care sortiment te-a tentat cel mai tare.

      Ștergere
  11. Buna, Alina! Urmaresc blogul tau de cateva luni insa niciodata nu ti-am scris, insa acum trebuia sa iti spun ca datorita tie nu am avut liniste pana cand nu am ajuns cat de repede am putut in Profi pentru a-mi achizitiona acest scrub:-)Imi place mult! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hello! Ma bucur ca te-am convins si ma bucur ca te-ai hotarat sa comentezi :) Te astept in continuare pe blog :*

      Ștergere
  12. Si eu am fost acu 2 zile dar nu l-am zarit:((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( sa stii ca si eu am un profi chiar langa mine si aici nu sunt :(

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla