Treceți la conținutul principal

DM shopping

  Hey! Am observat ca am tendinta sa fac shopping lunea :)). Probabil vreau sa incep saptamana cu bine. Asa am facut si azi, cand am plecat pana in DM dupa un gel de spalare a fetei si un deodorant. Bineinteles ca am pus mai multe in cos si am venit cu 5 produse in loc de 2 ;).

Ca un facut, toate sunt din gama Balea.

- lotiune de corp cu pepene galben, initial doream gelul de dus din aceeasi gama, dar nu l-am gasit. In schimb, lotiunea a aparut, insa tot de curand. Miroase bine, in genul untului de la Fennel pe care il am deja, dar nu puteam sa rezist in fata pepenului galben - 6,99 lei.

- spray deodorant Icy Orange. Miroase destul de fresh si banuiesc ca ofera si o protectie ok -6,49 lei

-gel de dus cu mango si vanilie. L-am luat pentru ca era ultimul si n-am vrut sa-l las parasit - 5,99 lei

- spray deodorant cu papaya si frangipani, miroase foarte exotic - 5,99 lei

- gel pentru spalarea fetei. L-am avut de cel putin 4 ori si-mi place. Varianta roz insa, pentru ten sensibil si uscat este ingrozitor de proasta - 8,29


    Primele patru fac parte din editii limitate, asa ca banuiesc ca nu le vom putea gasi pe rafturi prea mult timp de acum incolo. Ati avut vreunul din produsele pe care le-am cumparat azi? :)





Kissez!

Comentarii

  1. Nu am avut niciun produs dintre acestea - dar sunt curioasa de lotiune. Prima mea lotiune cu pepene galben era foarrrrrte lichida, mai ceva ca un gel de dus.
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt proaspata posesoare a lotiunii de corp, iar gelul de dus isi asteapta randul ;)):*

    RăspundețiȘtergere
  3. Lotiunea de corp cu pepene o am si eu :) Miroase delicios !! Sa le folosesti cu placere pe toate !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-mi faci Alina?Cred ca este delicioasa lotiunea de corp cu pepene galben!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am niciunul dintre produsele pe care le-ai cumparat tu. Vreau si eu deodorantul cu papaya si frangipani si lotiunea cu pepene. Asta inseamna ca in curand trec si eu prin DM.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am gelul cu mango, imi place la nebunie. Am gasit si gelul editie limitata cu pepene, dar la un magazin cu import produse Germania, nu in DM, e foarte fain, iti vine sa-l mananci. Merg si eu in DM sa caut lotiunea, si poate ma lipesc si de un spray :). Nu-i asa ca sunt senzationale ambalajele editiilor limitate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am in oras tipi care aduc produse din Ungaria, dar stiu ca aproape intotdeauna aduc lucruri cam neinteresante.
      da, tare imi plac si mie, iti dai seama ca m-au cucerit cu atata portocaliu :))

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu placere.
    Gelul de dus cu mango si vanilie il am si eu ....e superb.
    Mi-a facut cu ochiul spray-ul....o sa merg sa-mi incerc norocul ,poate il prind.
    De obicei nu am succes la Limited Edition.
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi!
      Nici eu nu prea am noroc la editiile limitate, dar iata ca acum am avut :*

      Ștergere
  8. :)) sa le folosesti cu drag. Am fost si eu in DM ieri si m-am limitit la niste produse mini size cu toate ca mi-as fi luat muulte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti spun sincer ca nu-mi iau mini size ca mi se par cam scumpe comparativ cu preturile variantelor standard. Oricum la Balea nu sunt preturi mari :)
      ms

      Ștergere
  9. am cauta si eu de nenumarate ori la cele doua DM din orasul meu lotiunea cu pepene si nu am gasito iar eu cum am o obesie pentru orice este cu pepene....o vreau si eu :(((..sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms. nici la mine n-a fost pana de curand, asa ca s-ar putea s-o gasesti :)

      Ștergere
  10. Eu am lotiunea si o folosesc pe post de crema pentru maini :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ti-ai cumparat cate ceva :D Sa le folosesti iubita!
    Pups

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le folosesti cu placere... eu ma abtin sa merg in DM. Luna asta se anunta deschiderea celui de al treilea magazin in Brasov si ma abtin pana atunci pentru ca sper la niste oferte tentante :)

    RăspundețiȘtergere
  13. pfff,cat tanjesc dupa produsele balea:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :( nu inteleg de ce nu deschid mai multe magazine in tara...

      Ștergere
  14. Si eu sunt mare "fana" a DM-ului si cum am unul langa mine nu trece zic fara sa intru si sa vad reducerile :)) chiar cautam un gel de curatare iar cel aratat de tine imi face cu ochiul , o sa il cumpar si eu :* te astept si pe la mine :*http://iravaelenabeauty.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla