Treceți la conținutul principal

Dove Natural Touch (dead sea minerals) - review

   Hello! Azi chiar sper din tot sufletul sa ploua, deja a inceput un vant cam amenintator si sper ca temperatura sa scada macar cu cateva grade. In perioada aceasta sunt si mai obsedata de protectia impotriva transpiratiei si ultimul anti-perspirant incercat este cel de la Dove, din noua colectie a acestui brand. Mie personal imi aduc aminte de cele de la Bourjois, de unul dintre ele v-am scris chiar aici.

   In magazine am observat doua tipuri: roz si kaki, pe cand Bourjois au trei in colectie. Oricum, produsul pe care il analizam astazi, are 150 de ml, costa aproximativ 13 lei, contine minerale din Marea Moarta si ulei din seminte de floarea soarelui. Promite o protectie de 48 de ore si nu contine alcool.

   Cam tot ce incercasem de la Dove (si cred ca le-am incercat aproape pe toate) mi-a fost bun. Spray-urile intr-adevar sunt ceva mai prafoase si au tendinta de a imbacsi putin hainele, insa protectia e buna si patrimea de crema hidratanta cu care se lauda inca prin toate reclamele, nu lasa pielea axilei sa se usuce. Asa ca am incercat acest spray fiind sigura de succes.

   Din pacate, cred ca e cel mai slab deodorant de la Dove. Nu zic ca nu protejeaza, insa este net inferior din punctul meu de vedere. Stiti deja  (daca nu stiti, cautati prin articolele vechi de deodorante) ca fac un test: 23 de ore + sport in ultima ora si atunci verific rezultatul. Nu am fost deloc multumita, simteam si un miros neplacut, transpirata eram deja de mai mult timp. Asa ca, nici gand de protectie de 48 de ore. Totusi, are un parfum destul de placut, care imi aduce aminte de scrubul cu saruri marine de la Avon. Daca nu aveti nevoie de protectie foarte ridicata, cred ca este suficient, chiar si mie cred ca mi-ar placea oarecum pe timp de iarna. Adevarul este ca l-am testat la cele mai nebune temperaturi, insa spray-ul de la Balea, spre exemplu, ofera o protectie mult mai mare.

   Acestui Dove ii dau cam 6 si nu cred sa-l recumpar.





Kissez!

Comentarii

  1. eu mi-am cumparat din Profi *un supermarket local la promotie: Dove Original + Dove Men la 11 lei

    SI sunt multumita de Dove Original :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici pe mine nu m-au impresionat prea tare deodorantele dove. din noua gama nici nu am incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit nimic pana acum de la Dove , in afara de sapunul crema.
    Nu ma atrag,nu am idee de ce - dar mereu am preferat alte marci.
    :)
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici pe mine nu ma atrageau desi nu stiu de ce dar ma cam plictisisem de gelurile de dus si de sapunurile de la celelelate firme si am zis sa incerc. Am inceput cu sapunul Dove cu Shea mi-am luat si gelul de dus am vazut ca nu usuca pielea ca alte geluri si dupa aceea am luat sapunul crema si gelul de dus Deeply Nourishing care iarna mi se pare excelent in comparatie cu alte produse aflate pe piata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie gelul de dus Dove original imi usuca atat de tare pielea, incat nici mie nu mi-a venit sa cred, dar au si produse super-bune. experimentam mai des cu ele prin 2007.

      Ștergere
  5. Nu m-a impresionat niciun antiperspirant Dove.Mie,in general, antiperspirantele de pe piata mi se par atat de slabe, am incercat tot ce era posibil, ba chiar antiperspirante precum Drysol, Odaban, Maxim etc., produse pe care le-am cumparat online.
    Am avut parte chiar si de o experienta cu injectare de toxina botulinica in zona axilelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi se par in general slabe, insa cateva de la Dove si Balea fac fata.

      Nu-mi spui mai multe despre aceasta injectare? cat a tinut efectul?

      Ștergere
  6. N-am incercat niciodata produse Balea. La mine problema este ca sunt o fire extrem de emotiva, drept urmare transpir mult,si nu local, ci generalizat. Efectul injectiilor a durat intre 3 si 6 luni. In urma lor am dezvoltat o hiperhidroza compensatorie, adica la nivelul gatului si al picioarelor transpiram foarte mult. Ma trezeam leoarca, ca si cand as fi iesit de la dus.
    In mod cert, la nivelul axilei am transpirat mai putin, nu definitiv.
    Cred cu tarie ca pentru o persoana care transpira axilar aceste injectii reprezinta o binecuvantare.
    Pentru mine, din pacate, au cam reprezentat niste bani aruncati in vant :D.

    Am scris mai multe despre experienta mea aici:
    http://iamcarmenflower.blogspot.ro/2013/01/my-two-cents-on-botox-injections-for.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma gandeam eu ca transpiratia aceea trebuie sa iasa pe undeva :(. probabil asa as pati si eu.
      am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea si cheia pare a fi tot igiena...

      o sa vin sa citesc ;).

      Ștergere
    2. Eu nu ma pot obisnui cu ideea, ma obsedeaza de-a dreptul. Obosesc si foarte repede (si simplul vorbit ma oboseste; dupa cateva fraze rostite sunt extenuata), am intoleranta la caldura, daca merg 10 metri sunt transpirata si parca-mi dau sufletul, asa sunt de obosita.
      Referitor la igiena, am o intreaga colectie de produse dedicate igienei. Bineinteles, dusurile sunt nelipsite :)).

      Ștergere
    3. eu transpir mult de la lipsa de calciu si caderile de calciu le fac pe baza de stres. eu le numesc "transpiratii reci", pentru ca asta e feelingul. Nu cumva ai, pe langa altele, si lipsa de calciu?

      Ștergere
  7. Asa mi s-a spus si mie in urma cu multi ani cand am inceput sa merg pe la doctori pt. aceasta problema. Am tot luat pentru lipsa de calciu ''Caldefix'', niste prafuri chinezesti pe care le-am luat de la un bioterapeut [10 pliculete - 85 lei; cred ca unele persoane cam profita de necazurile altora :))] s.a.m.d.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca fiecare om asimileaza doar anumite tipuri de calciu. de exemplu, eu pot sa beau pastile efervescente pana lesin, ca nu-si prea fac efectul. Si nici calciul masticabil Alevia nu-l asimilez.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla