Treceți la conținutul principal

Infinite Moment EDT - review

    Hello! Am acest parfum deja de multa vreme si m-am gandit ca e cazul sa-i fac o scurta postare. Acest produs poate fi cumparat in varianta de 50 de ml la 85 de lei (pret standard), sau fiola de 15 ml la 21 de lei. Eu am ales a doua varianta pentru ca ma plictisesc repede de un parfum.

   Inca de cand am vazut in brosura aceasta apa de toaleta, mi-a trezit interesul. Pagina parfumata m-a facut sa cred ca are o aroma destul de sofisticata, dar in acelasi timp fresh, persistenta si destul de diferita fata de alte parfumuri Avon. Dupa ce am oscilat o perioada, a intrat in posesia mea:)

  Eram foarte incantata, asa ca am deschis-o imediat si, la prima mirosire, mi-a placut. Iata care sunt caracteristicile sale:

Categoria floral-orientala
note de varf  - cocktail Kir Royale, zmeura, violeta
note de mijloc - orhidee, iasomie, note lemnoase
note de baza - patchouli, tonka, vanilie

  Acum va voi spune impresia mea: este o aroma florala, placuta, violeta mi se pare sesizabila si chiar si racoarea zmeurei. Apoi parfumul devine mai cald, floral, iar pe piele ramane destul de greoi, vanilat, dar feminin. Problema este ca nu persista deloc pe pielea mea. Si cand spun deloc, ma refer ca nu-l simt mai mult de doua ore. Stiu ca e apa de toaleta, insa ma asteptam la ceva mai mult, mai ales ca, in general, parfumurile Avon se simt destul de puternic pe pielea mea. Norocul meu a fost ca mi-am comandat doar fiola de 15 ml, pe care am carat-o dupa mine si-mi tot reimprospatam aroma. Daca ar fi fost mai persistent, poate ca as mai fi recumparat-o, dar asa mi se pare pura irosire de bani :(. Nota mea e 5,5 si i-as schimba denumirea in Limited Moment ;).





Kissez!

Comentarii

  1. Sunt alte roll on-uri de la Avon care nu persista nici macar o ora, deci poti sa te consideri norocoasa :-p :):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am zis eu ca-i roll-on? ;)
      alea sunt la 9ml si crede-ma, daca faceam review, specificam ca are roll...

      Ștergere
    2. Nu am zis asta ca sa te superi, am zis-o chiar intr-un sens bun :) Scuza-ma, dar credeam ca e cu roll on.

      Ștergere
    3. Nu m-am suparat, am precizat. :)

      Ștergere
  2. Acum ca am ajuns in tara, poate o sa ma uit si eu pe o brosura Avon. Suna bine parfumelul!
    AI un tag de la mine: http://frommegwithlove.blogspot.ro/2012/07/7-intrebari-ce-credeti-ca-am-raspuns.html
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doaaaaamne :)) voiam sa zic ca am facut tagul de la tine. Of of of!
    Da' tot te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  4. yeah...buna asta - "Limited Moment" :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-as dori ca parfumurile avon sa persiste mai mult dar nah :(......nu ai vrea sa scrii postari despre produse de par (masti,sampoane balsamuri,uleiuri etc.) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam si la asta, probabil am sa scriu in curand, desi folosesc doar sampon+balsam si mai rar tratamente. Am un par lin de personalitate, face numai ce vrea el :))

      Ștergere
  6. Nu mi-am mai luat de multa vreme un parfum de la Avon dar se pare ca nu mai sunt ce-au fost...
    Chiar ca tare asta cu Limited Moment ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am un parfum cam cu aceleasi caracteristici, o sa scriu si edspre el. Cand am descoperit Avon, in clasa a 10-a, eram de-a dreptul incantata de persistenta parfumurilor lor. Tot ce-am incercat a tinut.

      Asa mi-a inspirat mie :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla