Treceți la conținutul principal

Te provoc la un raspuns :)

   Hey! Ma gandeam ieri ca am mancat prea multa inghetata (3) si pentru ca e cald, dar si pentru ca imi place foarte mult un anumit sortiment. Si cum am momente de curiozitate maxima, m-am gandit sa va intreb pe voi ce inghetata preferati, ce cumparati cel mai des si ce nu va place :)


   Si acum sa va spun parerea mea: cand eram mica mancam foarte putina inghetata. Surprinzator, stiu, insa mai degraba ma tentai cu o sticla de suc ori o ciocolata. Plus ca inghetata aceea la dozator avea de cele mai multe ori doar aroma de vanilie si cacao. La un moment dat stiu ca inghetata de fructe era o raritate. Desi am o memorie de elefant, nu-mi aduc aminte de inghetata Polar :)) E clar de ce, nu? Vanilie, cacao si foarte cremoasa. Am incercat-o zilele trecute si, chiar daca imi dau seama ca e bunicica, nu pot face o pasiune pentru un astfel de sortiment. Plus ca am baut apa in prostie la ce sete mi-a facut. Nu ne impacam si pace. Daca-i inghetata, ma astept sa ma racoreasca, asa ca, acum cativa ani, cand au aparut Nestea am cazut pe spate de placere. Am mancat si 5 intr-o zi! :)) Va dati seama cat sunt de fericita ca acum se gasesc tot mai multe variante de inghetate pe baza de suc ;) Momentan mananc in prostie bunatatea asta mica cu pepene. Ceea ce este verde, la baza, are gust de mar. Plus ca e atat de draguta :) In plus, Pirulo Watermelon are doar 61 de calorii. Asa, sa te tot rasfeti!






   Na, acum e randul vostru! Ce parere aveti despre acest subiect? :)





Kissez!

Comentarii

  1. mie imi place sa incerc mereu ceva nou :D. Dar toate au in comun ciocolata. Nu as putea sa-mi iau inghetata de vreun sortiment in care sa nu aiba si putina ciocolata :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt fidela vaniliei...poate combinata si cu alte arome dar ea in rol principal. Ador inghetata de la Lidl peste care adaug topping de caramel. Yummm :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Depinde ce ma atrage in momentul acela dar cred ca le.a incercat pe toate:d. Nu am un sortiment preferat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) asa am incercat si eu multe, dar putine mi-au placut

      Ștergere
  4. Ce dragut arata:x. Preferata mea e cea sandvis :)) are biscuite, vanilie si cacao. Acuma nah..nu prea tin eu cont de calorii..mi-e pofta, mananc si gata :)). Dupa aia imi dau sufletul la sport..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum vreo 2-3 ani mancam din astea :)) acum parca mi-a trecut entuziasmul.

      Ștergere
  5. eu mananc una cu fructe de padure,dar am ramas fara,nu pot sa iti spun exact sortimentul...revin cand ma aprovionez din nou:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Este una din inghetatele mele preferate! Am stoc in congelator non stop. Mama are preferata de la Napoca WOW serbet lamaie si fructe de padure, foarte racoroasa! Desigur pe primul loc sunt cele "gheata" tip nesteea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Your comment was published. - halucinant, pentru ca eu nu am zis nimic..
    Dar ca sa zic, asa cum intetionam, mi-am luat acum vreo saptamana Magnum cu migdale, o cutie de 6, sa fie pentru zilele toride care nu au urmat. Asa mult voiam sa aiba strat de ciocolata, incat dupa ce am mancat una, mi-am dat seama ca de fapt era mai bine sa fi luat de fructe.. Acum tanjesc dupa inghetata de fructe..

    Mie imi placea mult inghetata la dozator, aici e destul de populara, insa nu la fel de gustoasa precum mi-o amintesc eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am observat ca difera de la dozator la dozator, cel putin la noi.

      Ștergere
  8. Mie imi place inhetata de vanilie sau cea cu rom si stafide de la Betty Ice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie de la Betty Ice imi place cea de pepene (again) :))

      Ștergere
  9. Eu sunt innebunita, pur si simplu, dupa inghetata Ice Tea de la Betty Ice. E exact ce-mi trebuie pentru a ma racori: un ceai inghetat, usor dulcuţ. Din pacate n-am reusit sa mananc decat de piersica si de lamaie, desi mai exista un sortiment (nu-mi amintesc acum din ce e), dar pe care nu l-am gasit nicaieri. Fiind doar 1 leu bucata, am permanent stoc in congelator :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Nirvana is the best :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place foarte mult inghetata de la Lidl.Preferatul meu este tortul de inghetata la 12 lei.Are o bunatate de gem la fundul cutiei!

    RăspundețiȘtergere
  12. imi place ffffff mult aceasta inghetata pe care am descoperit-o vara asta si care e ataat de racoroasa....!dar preferata mea ramana Big Milk de la Algida,cea cu cioco...yammmy!!!pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Big Milk am mancat o singura data si nu mi-a placut :( face sete mare.

      Ștergere
  13. uh, Twister- Green e preferata mea ! Nu imi plac ingh. cu ciocolata/biscuite/vanilie/topping :D Pref. mele sunt cu ceai verde, pepene, etc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu esti de-a mea. Twisterul a fost inghetata anului trecut :))

      Ștergere
  14. Mie imi place inghetata la dozator, de la un anume dozator din oras, unde toate sortimentele au un gust intens (de acolo imi iau de toate felurile). Imi mai place sa mananc iaurt inghetat (iaurt obinsuit de fructe, pus la congelator), sau popsicles, pe care le fac din bucati de fructe si suc de fructe...asta chiar mi se pare cea mai usoara si racoritoare varianta de inghetata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-am pus niciodata iaurtul la inghetat. O singura data am avut o tentativa, dar n-am avut rabdare si, oricum, nu prea mananc eu iaurt cu fructe.

      Ștergere
  15. Preferata mea e Nirvana si inghetata de la MC cu caramel ;))

    RăspundețiȘtergere
  16. Si mie imi place foarte mult inghetata asta si in plus e si tare haioasa :)) In general prefer inghetatele cu cirese/visine, sunt ataaaat de bune!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si mie imi place inghetata la dozator, aia cu vanilie normal:)) sau jumi-juma.si da vara asta te racoreste cel mai bine :*:* pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine nu:)) plang cand vad atata inghetata de vanilie si cacao...

      Ștergere
  18. Ador inghetata , orice sortiment o fi :)) In ultimul timp am o pasiune pentru Panda de la Napoca (parca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ursuletul e dragut, dar, din nou, imi da o senzatie de sete... Totusi, e o alternativa pentru zilele racoroase.

      Ștergere
  19. Si eu ador inghetata...eu o prefer pe cea de la Big Milk!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. So , sa incep cu ce am facut ieri dupa ce ti-am citit postarea.
    In drum spre treaba mea ,treceam pe langa o lada cu inghetata de unde imi facea cu ochiul inghetata fix ca la tine in poza si imediat am facut conexiunea cu Alina lui Brumarel :) si cu cat de mult i-a placut inghetata asa ca mi-am luat si eu sa vad ce lauzi:)
    Si da tot ce ai zis tu sus se aplica - buna rau.
    Eu de felul meu cochetez cu inghetata la cornet Betty cu iaurt cu fructul pasiunii(cred ca asa i se spune) :) care e usor acrisoara si racoritaore.
    :)
    Pupicei :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))) E clar, asta va trece drept inghetata blogului meu:))

      Ștergere
  21. Am incercat-o si eu pe aceasta in forma de pepene si mi s-a parut bunicica,oricum nu ma omor dupa inghetata...dar daca mananc,niciodata nu cu ciocolata.Totusi,imi plac mult cele la dozator,o raritate...cel putin in Iasi.
    Mi-a placut,in schimb,foarte tare inghetata in Italia.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am avut ocazia sa ajung in Italia, dar iti dai seama ca am pizza si inghetata pe lista :))

      Ștergere
  22. chiar ieri am mancat inghetata asta si nu am putut sa o termin am aruncat-o, nu imi place deloc gustul. :(

    Inghetata mea preferata e asortata de la dozator... si acum sunt ca un copil mic daca vad un dozator si neaparat imi iau:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla