Treceți la conținutul principal

Comanda Miniprix din nou :) happy happy!

   Hey! Chiar daca inceputurile mele cu Miniprix au fost mai timide, cred ca vom deveni prieteni buni ;). Deja am inceput sa visez site-ul si sa fac calcule si planuri. In ultima vreme, ma tot uitam la jeansi, gasisem cateva perechi care sa ma reprezinte, preturile erau super bune, insa aveam mari emotii cu marimea. M-am sfatuit cu Aurora si am ajuns la concluzia sa incerc acelasi numar ca si ea, 38, pentru ca la Kenvelo purtam aceeasi marime (28). Intr-un final ma incumet si fac comanda si nu oricum, ci cu trei perechi de jeansi :)). Am zis ca ori dau lovitura, ori RETUR scrie pe ei. Ieri, cand am primit coletul, am avut un moment de frica insa, dupa ce i-am scos si i-am probat urlam prin casa "Mi-s buni, mi-s buni, mi-s buni!!!" Pana si pe mess mi-am pus status legat de aceasta intamplare :)). Oricum, am tras concluzia ca si la jeansi si la pantofi, sunt intre numere. Adica 38 nu mi-e mare, dar mai incap acolo vreo 2 cm, dar 36 mi-e mic si nu reusesc sa inchid fermoarul. La picior am 37,5 si de obicei cumpar 38. Sunt tot pe langa :).



      Stiti ca eu sunt dornica sa impart totul cu voi, insa nu am loc de pozat. Singura modalitate ar fi sa le pozez pe parchet in hol, dar eu urasc sa-mi arunc hainele pe jos, am o mare problema cu asta. Si daca sunt murdare, le adun frumos si le pun intr-un colt pana ajung la cosul de rufe. Asa ca am sa va pun pozele de pe site, asa arata si in real life, dar si poze facute de mine.

Jeansi Mango, 39 lei. Materialul ok, nici gros, nici subtire, cu tinuta. N-am purtat blugi "rupti" pana de curand, dar am ajuns la concluzia ca-mi plac la nebunie.


Jeansi Mango, 33,6 lei. Au o pelicula pe ei, sunt usor luciosi, nu deranjant, doar ca din poza eu nu i-am perceput asa. Sunt elastici si i-am prins la reducere.Poza mea e cu blitz, deci nuanta e ca in imaginea de pe site.


Jeansi s.Oliver, 60 de lei. Pe astia i-am iubit de la prima vedere, insa sunt destul de scurti. Mie imi vin ok, dar aveti grija daca sunteti mandre posesoare de picioare lungi ;). Eu pe cei de la Mango trebuie sa-i scurtez, de altfel, trebuie sa-mi ajustez aproape toti pantalonii. Cureaua este inclusa in pret. Ca si culoare, imi place cel mai mult din toate perechile.


Dupa ce am terminat cu jeansii, am vrut neaparat o curea fuchsia. Nu ma feresc de aceasta culoare, dar nici n-o port excesiv. Aveam impresia ca am destule lucrusoare roz, dar am ajuns la concluzia ca stau cam prost la acest capitol. O curea mi se pare perfecta pentru o pata de culoare. Cea pe care am cumparat-o costa 12 lei, este adorabila si, dupa miros, am impresia ca e din piele. Este obiectul care m-a surprins cel mai placut din tot coletul.



Apoi am gasit o pereche de papucei, de piele, cu doar 9 lei. Mi-au placut mult numerosii chilli care atarna :)), insa talpa este putin cam ascutita pentru gusturile mele. Totusi, sunt uimitor de comozi, mai ales ca eu nu prea suport bareta intre degete. Sunt curioasa la ce o sa-i asortez pentru ca sunt foarte diferiti de ceea ce port eu in mod obisnuit.

Mai departe, m-am hotarat pentru o bluzita, pe care o vad pe site-ul Miniprix de luni bune si parea ca nimeni nu e interesat de ea. A fost doar 7,2 lei, pentru ca am prins oferta de 20% off, pretul initial fiind de doar 9 lei. Materialul este elastic, cu siguranta face mai mult de 9 lei. Am uitat sa salvez poza de pe site :(



 Cum in ultima vreme m-a apucat furia accesoriilor, am pus ochii pe o bratara adorabila. Se vede ca nu-i perfecta si ca s-ar mai fi putut lucra la finisarea sa, insa pe mana arata foarte bine. A fost doar 4,5 lei (50% off).






    Ma declar total multumita! Am mai luat vreo doua lucrusoare pentru altcineva, asa ca suma totala a fost de 180,5 lei, ceea mi se pare foarte putin pentru cate am cumparat. Ati observat ca de azi site-ul Miniprix este si mai colorat ca inainte? :) Eu deja am in cap cateva achizitii viitoare si cred ca o voi lua pe urmele Aurorei, asa ca veti mai vedea comenzi aici, pe blogul meu.




Kissez!

Comentarii

  1. a doua pereche de blugi o am si eu si-mi place la nebunie :) mi-am luat 2 perechi, pentru ca rar gasesc blugi care sa-mi placa atat de mult :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vazut ca ai si comentat pe site :) m-am increzut in gusturile tale ;)

      Ștergere
  2. Sa le porti cu placere!Si eu trebuie sa-mi cumpar o pereche de blugi pentru toamna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu ma mai tenteaza blugii de vreo 2 ani. nu stiu de ce dar mi se par tare incomozi. ;)) Nu mint, mai port si eu din cand in cand cate o pereche din blugii din dotare dar destul de rar.
    Imi place mult cureaua si papuceii cu chilli.
    Sa le porti cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma crezi ca eu sunt la polul opus? ma imbrac aproape exclusiv in jeansi.

      Ștergere
    2. Te cred. Eu m-am dezobisnuit de ei, a job nu am voie in jeansi, acasa n-as putea sa ii port, iar in weekenduri sunt fie eleganta, fie in trening :)))))))))
      Omul extremelor :)))

      Ștergere
    3. :))
      eu ii mai port si acasa, dar ma cam enerveaza :)

      Ștergere
  4. mi-am luat de pe miniprix si o pereche de pantaloni rosii de la Mango, dintr-un tercot plinut, tot evazati, superbi :) cu vreo 20 si ceva de ron...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am pus si eu ochii pe mai multe, acum ca-mi stiu masura, urmeaza si alte cumparaturi :))

      Ștergere
  5. A doua si a treia pereche de jeans imi plac mult. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. A doua pereche imi place si mie cel mai mult, sa le porti cu placere pe toate, ca tare multe ti-ai luat! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) mai rau era daca le luam la pret intreg, asa n-a fost problema :))
      mersi.

      Ștergere
  7. Sa le porti cu placere :) eu voi merge la Miniprix in magazin pentru ca asa cred ca voi avea curaj sa cumpar mai multe. Am vazut mereu blugi de firma la preturi de maxim 40 de lei deci este cel mai bun magazin la acest capitol.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. thanks. e bine de tineca poti sa mergi sa scotocesti in voie, eu trebuie sa ma limitez la online.

      Ștergere
  8. Papuceii cu chilli ii am si eu, acum astept o a doua comanda si apoi postez tot pe blog. Sa le porti cu placere ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. In cate zile ti-a venit comanda?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. duminica am facut comanda, marti dimineata au confirmat-o, miercuri la pranz am primit-o :)

      Ștergere
  10. Sa le porti cu placere! eu nu ma incumet sa dau comenzi de genul :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai ce de blugi ti-ai luat! Me is envious :D Sa-i porti iubita!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla