Treceți la conținutul principal

Comanda Miniprix

   Hey! Daca mi-ati cerut, fac si aceasta postare, insa va anunt ca nu contine nimic prea interesant. Doream niste haine pentru stat prin casa si intamplarea a facut ca martea trecuta sa fie reduceri mari, iar intre orele 14-15 orice tricou era redus 45%. Bineinteles ca am finalizat comanda la 14:59 :)) Pentru inceput, am ales niste tricouri basic: verde, alb, negru si gri. Cel alb si gri au fost 4,95 lei fiecare, cel verde 10,45, iar cel negru 9,35. Desi am spus ca le vreau pentru indoor, cel negru deja l-am purtat sambata pe afara. Toate sunt de bumbac, deci n-au viata lunga si cu siguranta se vor scamosa, dar important e ca sunt confortabile.


  Mai departe am ales un tricou mai ciudat, dar care mie-mi place foarte mult. Este gri-petrol, mai intens decat in poza si are cusaturile pe fata :). Am pozat partea superioara ca sa se vada mai bine detaliile. A fost 4,95 si este din bumbac. Ma astept la destepti care sa-mi spuna ca mi-am luat tricoul invers!



   Alt tricou simpatic am gasit, din intamplare, in sectiunea pentru copii. Nu sunt eu prea mica, dar am studiat masurile si am decis ca mi s-ar potrivi. Am avut noroc si tricoul intra pe mine. Materialul este unul grosut, potrivit pentru inceput de toamna. Mie mi-a placut modelul :). Tot 4,95, tot bumbac.

   Mai departe, am decis ca am nevoie de niste colanti, ori sa stau prin casa, ori sa dorm. Am gasit, la doar 6 lei si am luat doua bucati: una S, alta M pentru ca nu eram foarte sigura ce mi se potriveste. Diferenta intre ele este mica, dar imi vin ambele, pentru ca sunt elastice. Poza e facuta cu blitz, deci culoarea e putin mai intensa in realitate.



    Dupa ce am pierdut o gramada de timp alegand cele de mai sus, aveam in cos deja destul de multe produse, dar erau departe de a insuma 100 de lei, necesari pentru un transport gratuit. Am hotarat sa studiez putin balerinii si m-am oprit la acestia. A fost o comanda de proba, sa vad ce numar mi se potriveste. Nu sunt prea comozi, dar pe mine ma deranjeaza aproape orice incaltare. Au fost doar 26 de lei si chiar daca initial nu par genul meu, nu ma deranjeaza acele strasuri, pentru ca nu sunt foarte vizibile de la departare.

   Apoi, am decis ca o pereche de cercei nu-mi strica :)), asa ca ales doua pisicute teribil de amuzante, la 9 lei. Poza se vedea destul de clar pe aparat, dar vad ca pe ecran nu arata prea bine. Sorry...

   Si, la sfarsit, geanta! Initial mi s-a parut prea mare, insa am purtat-o deja de 2 ori si, pe cuvantul meu, ma indragostesc treptat de ea. E incapatoare (50 x 30) , mai ales ca eu imi car toata casa dupa mine, usoara si arata ca si cum ar fi de piele intoarsa. A fost doar 18 lei si, momentan, e produsul meu favorit din toata comanda, desi intial am zis ca nu mi se potriveste. In poza n-a iesit tocmai bine, pentru ca e dificil s-o tii, s-o pozezi si sa te mai si feresti de masinile care trec.


Totalul a fost putin peste 100 de lei, am primit pachetul vineri, asa ca ma declar multumita, iar cu geanta imi vine sa dorm la cap :)), Sunt fana Miniprix!





Kissez!









Comentarii

  1. Dragute! Imi place tricoul verde! Si colantii sunt draguti. Sa le porti cu placere!
    http://allthatbeautyxo.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar asteptam postarea asta ;)) Imi place tricoul verde foarte mult, iar tricourile simple sunt oricand binevenite in garderoba oricui. Sa le porti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi este transportul gratuit la orice comanda;))

    RăspundețiȘtergere
  4. O gramada de lucruri cu bani putini. Si mie imi plac comenzile la miniprix ;))
    Sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le porti cu placere , imi place tricoul dinainte de colanti si colantii :)
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesante. Poate o sa-mi comand si eu ceva, pentru ca par ok.E draguta geanta.Sa le folosesti cu placere.te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Dragute! Sa le folosesti sanatoasa pe toate! Nu inteleg insa de ce ai pozat poseta in drum. Mi se pare mai mult amuzant decat riscant :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. strada aceea e mai mult o ulita si, dupa cum se vede, nu prea are trotuar. singura sansa e sa mergi pe sosea. e destul de linistita, dar uneori vin masini, asa ca m-am grabit sa fac poza. pentru ca cea din casa a iesit total aiurea. Nu se distingea nimic.

      nu te gandi ca m-am pus pe o strada circulata, fix in mijlocul ei :))))

      Ștergere
  8. Sa le porti sanatoasa :).
    Cel mai mult imi plac tricoul verde si cerceii :):).

    RăspundețiȘtergere
  9. Geanta este si preferata mea, foarte faina!

    RăspundețiȘtergere
  10. Geanta chiar e draguta, imi plac si cerceii si baslerinii. sa le porti sanatoasa pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le porti cu placere! Imi plac balerinii! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le porti cu placere!pup

    RăspundețiȘtergere
  13. foarte frumoase! sa le folosesti sanatoasa!! :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le porti iubita! Imi plac foarte mult balerinii :)

    RăspundețiȘtergere
  15. sa le porti cu placere!imi plac toate si de preturi nu mai zic

    RăspundețiȘtergere
  16. Lovely items! I love the tshirt on the third pic and the shoes:D Thx for your nice comment and following back:D hope we stay in touch, xx chris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanks. I'm sorry I don't write in english, but I hope you understand with google translate. See ya!

      Ștergere
    2. tu Brumi, scrii asa de haios ca rad singurica in fata calculatorului :))

      Ștergere
    3. ce-am zis acum asa comic??? :))

      Ștergere
  17. Ce de-a lucruri ti-ai luat cu 100 de lei, si eu mi-am dat comanda pe miniprix si de 100 lei am primit un sac intreg de papuci ca am prins 50% reducere la ei ;) Sa le porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  18. In cat timp se livreaza comanda la miniprix?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. confirmarea poate dura mai mult, dar din momentul confirmarii vreo zi. am mai scris la alte postari.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla