Treceți la conținutul principal

Gel de curatare cu floare de lotus Balea - review

   Hello! Inca de cand v-am aratat ultimul shopping din DM, v-am spus ca am cumparat acest produs de mai multe ori. De fapt, pe parcursul anului 2010 si chiar si in 2011 pana sa-mi fac blog, l-am folosit aproape exclusiv.

   Chiar daca am un ten uscat si deshidratat, intotdeauna a trebuit sa optez pentru un gel de curatare potrivit tenului mixt sau gras sau in cel mai rau caz normal, deoarece am nevoie de o curatare profunda. Bineinteles ca e de dorit ca cleanser-ul sa nu-mi usuce pielea prea tare.

  Am descoperit acest produs pe rafturile DM, cand eram deja saturata de testari si dezamagiri. Pretul foarte mic (8,3 lei in prezent pentru 150 de ml) nu m-a speriat, pentru ca deja aveam si alte produse Balea si stiam ca sunt ieftine. In schimb, parfumul lui m-a cucerit. Poate unora nu le va placea, este destul de puternic, insa miroase extraordinar. Floral, racoros, placut. Textura este de gel, dar un gel mai dens si incolor. Este potrivit pentru tenul normal si mixt, insa mie mi se pare potrivit pentru toate tipurile de ten. Cand nu sunt machiata am nevoie de o cantitate foarte mica, aproximativ cat un bob de mazare. Daca sunt machiata, dupa ce folosesc servetel demachiant/dischete umede, am nevoie de cantitate aproape dubla, asa ca este foarte spornic.

   Curata foarte foarte bine, dar nu-mi usuca pielea deloc si chiar am observat un efect de albire a tenului, pe care l-am intalnit pana acum doar la clenser-ul Farmec cu ceai verde si aloe, pe care nu l-am mai vazut prin magazine. Imi place, nu degeaba l-am cumparat de atatea ori. Nu-mi provoaca iritatii, parca imi linisteste tenul, cred ca, per total, e cleanser-ul meu favorit si acum, recumparandu-l, nu-mi dau seama cum de nu l-am mai luat de mai bine de un an :). Ambalajul e comod de folosit si nu am avut niciodata nenorocul sa se rupa capacul din plastic. Nota 9,5.



   In schimb, varianta pentru ten uscat si sensibil, care are ambalajul roz in loc de albastru, este un soi de demachiant destul de grosut, care nu demachiaza absolut nimic. Este foarte prost, eu l-am cumparat dupa ce l-am folosit pe cel cu floare de lotus si, vrajita de efectul sau, am vrut sa incerc si varianta care se potrivea prin descriere mai bine tenului meu. L-am terminat intr-o saptamana, pentru ca incercam sa ma demachiez cu el in diferite cantitati, dar nu am reusit sa clintesc nici fondul de ten, ce sa mai discutam de rimel... Asa ca nota mea pentru acela e 3 si face parte dintre cele mai proste produse folosite vreodata.




Kissez!

Comentarii

  1. "Brumarico" iar ma tentezi :))
    Dupa ce il termin pe cel de la Oriflame il iau pe acesta ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma suuuuuuuuupar! Nu mai vreau tentatii de la DM! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cum e, insa tot ce am de la Balea imi place. Eu am geluri de dus si sunt super incantata de ele. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si gelurile imi plac, momentan am doar unul, dar anul trecut prin vara aveam o groaza :)

      Ștergere
  4. Mi-am luat si eu acest cleanser saptamana trecuta si il folosesc dupa demachiere, si fata mea devine lucioasa repede de obicei si cu porii mari, iar acest produs ma ajuta :D cateodata ma strange un pic pielea, insa daca aplic o crema usoara dupa ce il folosesc, e ok :D imi place si mie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pe mine m-ar strange mai mult ca sigur daca nu as da cu crema, dar, 15-20 min, pana fac un dus, nu patesc nimic neplacut.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader