Treceți la conținutul principal

Inca o parere despre Little Black Dress

    Hello! Nu stiu daca exista vreo persoana care sa nu fi mirosit vreodata aceasta apa de parfum, dar m-am gandit sa va spun si parerea mea. Nu este un review ci doar o mica poveste.


  Cu multi ani in urma, pe cand consideram ca sunt prea mica pentru cosmetice si parfumuri, cand Avon mi se parea o firma chiar luxoasa si cand imi petreceam ore intregi studiind brosurile, am hotarat sa-i fac cadou mamei, de Craciun, o apa de parfum de la Avon. Initial n-am stiut ce sa aleg, erau atat de multe si cred ca doar faptul ca avea pagina parfumata m-a facut sa aleg Little Black Dress. Tin minte ca era vreo 400 000 de lei, mi se parea mult, dar aveam intotdeauna rezerve in pusculita :). Plus ca mama era o mare iubitoare de arome si potiuni.

   Imi aduc aminte cum am asteptat sa-l primesc, cum l-am ascuns in camera mea si apoi, cum l-am daruit. Mama a fost foarte incantata de el, insa mie nu mi-a placut deloc. DELOC! Ma simteam intoxicata de mirosul lui si cred ca am intrebat-o pe maica-mea de 1000 de ori daca intr-adevar ii place parfumul, caci eu eram tare nemultumita.

  Repulsia a tinut mult, ani de zile, chiar daca l-am daruit si unor prietene si-l tot simteam in jurul meu. Nici nu-l mai miroseam pe pagina parfumata.


   Anul trecut, tot mama a primit un alt LBD, varianta la 30 de ml si, cand l-am simtit, mi-a placut foarte mult. Nu stiu cum s-a intamplat, dar mi se parea foarte echilibrat si placut. Tot timpul eram prin preajma lui si atunci mama mi l-a dat mie :). Mi se pare ca se potriveste cu aproape orice fel de stil, este elegant, dar se poate purta si la un outfit casual. Imi place sa-l port toamna si iarna, desi l-am aplicat si prin iunie.

  Este adevarat ca mi s-au schimbat foarte tare preferintele in ultima vreme, dar nu ma asteptam la aceasta spectaculoasa schimbare de situatie. Poate am crescut, poate m-am maturizat, dar cert este ca Little Black Dress a fost parfumul pe care l-am cumparat pentru Craciunul din 2001 :), asa ca ramane special pentru mine.





Kissez!

Comentarii

  1. Ce interesanta schimbare de situatie. Eu chiar nu-mi amintesc cum miroase, cred ca o singura data am luat contact cu el si atat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Parfumul meu preferat de la avon este Little Red Dress(m-a cucerit din prima mirosul).....maine va sosi coletul meu avon si sunt nerabdatoare sa desfac apa de toaleta Scentini Emerald Sparkle :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am mirosit si eu de pe pagina parfumata si mi-a placut. totusi, nu stiu cat de persistent va fi. (ma refer la Scentini)

      Ștergere
    2. o sa iti dau mai multe detalii despre acesta intr-un comentariu...:)

      Ștergere
  3. Eu de cand l-am mirosit prima data m-am indragostit de el! A fost primul meu parfum de la Avon. Nu pot sa zic ca este chiar preferatul meu dar il folosesc mai mereu. Chiar este un parfum elegant si placut.

    RăspundețiȘtergere
  4. LBD mi-a placut din prima clipa de cand l-am mirosit! nici acum nu m-am plicitsit de el! ;) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) eu cred ca dupa sticluta aceasta voi lua pauza, nu de alta, dar vreau sa-mi pastrez impresia buna :))

      Ștergere
  5. Si eu am avut mai demult acest parfum si, pe cat de mult ma incanta mirosul sau, pe atat de mult imi provoca repulsie faptul ca era lipicios. Nu stiu cum s-a nimerit sa fie asa, dar era ca si cum mi-as fi turnat suc Fanta peste tot. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am remarcat acest aspect. Apropo ed Fanta, tocmai am mancat prajitura facuta cu suc, o sa postez si reteta zilele viitoare.

      Ștergere
  6. Exact la fel am patit si eu, mama mia cat mi l-am dorit si cand l-am avut m-am facut o singura data cu el si mi s-a facut rau. :))
    Eu nu l-am mai incercat de atunci. :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmmm....Little Black Dress e parfumul pe care il adoram in liceu :D
    Si acum imi place, dar nu l-am mai cumparat de mult timp :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da,acum multi ani si mie mi se parea de lux,cand si-l luase nasa mea. Apoi la fina,mirosea asa frumos...:x Si l-a luat si mama cand am fost reprezentat Avon.Este un parfum clasic,select,elegant..pt doamne,dar mi-l doresc si eu. Daca vrei ceva mai usor si proaspat, Little White Dress e foarte dragut:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, imi place oarecum si acela, dar, in general, folosesc cam putine parfumuri de la Avon si daca le iau, de obicei comand fiole ori gramaj mic.

      Ștergere
  9. Parfumul acesta este grozav, pacat ca nu prea persista mirosul...


    http://girlpearl12.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu ma inteleg cu el deloc,imi place sa il simt doar la alte persoane...in niciun caz pe pielea mea:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ohh.. il iubesc! Este in top 5 pentru mine! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am mirosit, dar nu l-am cumparat niciodata. Nu mai imi amintesc bine cum miroase poate o sa-l incerc :P

    RăspundețiȘtergere
  13. Candva LBD era printre preferintele mele si am o amintire placuta despre el. Parca mi s-a facut dor ... vinovato ce esti ! :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. e parfumul meu preferat de la Avon!il ador!

    RăspundețiȘtergere
  15. Prima sticluta am primit-o cadou acum cativa ani. Imi place foarte mult, nu miroase ieftin, a Avon (mie una mi se pare ca majoritatea parfumuilor Avon miros la fel, au parca aceeasi baza, inafara de LBD). Multa lume zice ca este light, insa mie nu mi se pare, il consider chiar puternic, mai de seara...desi il port si ziua avand grija sa aplic putin. Si persista chiar bine. Am primit complimente pentru el si barbatilor pare sa le placa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici mie nu mi se pare light. mie intr-un fel mi se pare ca are ceva comun cu alte parfumuri Avon, insa cu cele vechi, astea noi au arome superficiale.

      persista, nu ma plang! :)

      Ștergere
  16. Adevarul ca nici mie nu imi placea lbd, nici macar nu l-am comandat vreodata,dar dupa ce l-am mirosit la pagina parfumata din brosura mi s-a parut fain,probabil mi s-a mai schimbat gusturile...imi place si pur blanca,gerve legrr femme,incandenssence,la fel si cu today acum imi place,inainte nu,cred ca o sa-l comand pentru prima data...pop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar azi am folosit lbd :)
      e aproape gata sticluta, dar inca imi place.
      :*

      Ștergere
  17. Am tot citit din arhiva blogului tau si eram foarte curioasa sa-ti stiu parerea legata de acest parfum, nici eu nu-l suportam, il avea o colega in facultate si nu puteam sa stau in apropierea ei cand il folosea.Adevarul ca nu prea-mi plac parfumurile Avon, asa cum a mai spus cineva, parca toate au aceeasi baza si in timp isi schimba mirosul, pana si Perceive care imi placea mult, la un moment dat n-am mai putut sa-l suport, iar Pur Blanca mi s-a parut pur si simplu gretos la un moment dat. Oricum, n-as avea curajul sa-l incerc acum, n-as vrea sa arunc banii degeaba, intre parfumuri avon si oriflame prefer oriflame chiar daca nu-s asa persistente, dar... "de gustibus non est disputandum"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. parfumurile Avon seamana oarecum, dar trebuie sa recunosc ca uneori chiar am chef de ele.nu se intamla foarte des, dar se intampla.

      de Perceive m-am scarbit f repede, in schimb Pur Blanca imi place si acum. Parfumurile noi mi se par inferioare celor de acum cativa ani :(.

      Uneori prefer si Oriflame, e adevarat ca aromele lor sunt mai diferite, dar pe pielea mea tin mai putin.


      Oricum, si Ori si Avon sunt destul de ok, sunt aceesibile, dar capul meu tot la cele de firma sta :))

      Ștergere
  18. cred ca la toate ne sta capul la parfumuri(cosmetice) de firma, parfumuri de la lux desi eu pana de curand nu ma "omoram" dupa parfumuri (si nici dupa lenjerie intima super ca majoritatea fetelor).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca nu-i chiar asa. multe fete sunt total dezinteresate de firme si nici nu stiu sa faca diferenta intre un parfum high-end si unul imputit :)). vorbesc foarte serios :)).

      Ștergere
    2. " parfum imputit". :)) Doamne cat de mult am putut sa rad, imi place expresia asta a ta la nebunie

      Ștergere
  19. miroase super il am ,si meru pe acelasi mil iau

    RăspundețiȘtergere
  20. Deci ce dată e azi?
    Cu asta vreau să zic că încă habar n-am cum miroase parfumul de care vorbești în această postare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate il gasesti la vreo prietena si il mirosi :).

      Ștergere
    2. sau, poate primesc o mostra inainte de Paste sa-mi aleg cadou parfumuri... cam asta visez eu...

      Ștergere
    3. o cam imbulinez uneori daca imi iauparfumuri fara a le fi testat "pe indelete" (doar 2 de la inceputul anului)

      Ștergere
    4. atunci trebuie sa iei o mostra inainte.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla