Treceți la conținutul principal

Parfumul meu preferat de la Yves Rocher - So elixir (EDP) - review

    Hey! Astazi m-am gandit sa va povestesc cateva lucruri despre favoritul meu So elixir. Desi am mirosit si incercat destul de multe arome Yves Rocher, am decis ca numai acesteia nu-i pot gasi pereche. Totusi, am trecut printr-o relatie de love-hate de-a lungul celor aproape 3 ani de cand am facut cunostinta.


   Imi aduc aminte momentul aparitiei sale pe piata romaneasca, era noiembrie 2009 si am primit prin posta un esantion. L-am adorat! Aroma sa calda, dulce, foarte feminina, persistenta m-a cucerit pe loc. Eram in perioada in care iubeam parfumurile dulci si puternice, asa ca mi-am propus sa fac rost de el cu prima ocazie. Parfumuri la pret intreg nu cumpar de la Yves Rocher, mi se par cam mari, insa am gasit mini-parfumul, impreuna cu alte doua miniaturi, la un pret mic, gen 30 de lei, asa ca primul So elixir a avut doar 5 ml si o sticluta adorabil de mica si dragalasa. L-am folosit destul de repede, imi placea mult si tot spre el ma indreptam. Intr-un fel il testasem indeajuns, in altul parca as mai fi vrut macar o sticluta. Dupa vreo 2 luni, am avut ocazia sa descopar o oferta cu varianta la 30 de ml drept cadou pentru o comanda. Bineinteles ca am trimis pliculetul si am asteptat coletul magic. In perioada in care asteptam eu pachetelul, simteam peste tot acest parfum. Multe fete si femei descoperisera aceeasi oferta si, la cat de tentanta a fost, toata lumea si-a facut provizii. Pentru mine acesta nu a fost un lucru bun, pentru ca m-am scarbit de aceeasi aroma si atunci cand mi-am vazut sticluta acasa, nici macar n-a desigilat-o. Si acolo a stat aproape un an. Intre timp, proviziile fetelor s-au terminat si YR a optat pentru alte parfumuri-cadou, asa ca n-am mai fost agasata de aceeasi aroma. Prin primavara, m-am hotarat sa rup folia de pe cutie si sa ma hotarasc ce simt eu cu adevarat pentru So elixir. Ei bine, am trecut din nou la faza de "love". Nu-l port foarte des, ca sa nu mai am surprize neplacute, insa il aleg si pe vreme caniculara, nu ma deranjeaza, nu ma sufoc de la el, oricat de puternic ar fi. Simt ca ma caracterizeaza intr-o oarecare masura. Iasomia ma atrage in orice combinatie, mai ales ca alt parfum favorit de-al meu e Bvlgari Jasmin Noir, dar care pe pielea mea nu persista ca So elixir.

   Ambalajul mi se pare perfect pentru parfum, imi inspira aceeasi stare de caldura si confort. Nu prea pot sa-i gasesc puncte slabe si il declar favoritul meu de la YR.


  Daca doriti sa-l incercati sau sa-l aveti din nou, il puteti gasi in pliantele YR,dar si pe site-ul lor. Varianta de 30 de ml costa 135 lei, iar cel de 50 are pretul de 185. Acestea sunt ape de parfum. Mai exista  si apa de toaleta, conceputa pentru vara, pe care eu n-am incercat-o. Are 50 de ml si costa 155 lei. In plus, ma incanta ca exista si gel de dus si lotiune de corp.

   Nota mea e 9.



    Care e parfumul vostru preferat de la Yves Rocher? :)




Kissez!






   

Comentarii

  1. Si mie tot So Elixir imi place cel mai mult!!!!E parfumul meu preferat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat mai multe parfumuri de la Yves Rocher dar niciodata So Elixir. Trebuie sa il incerc si eu.

      Ștergere
  2. Preferatul meu acum este - Rose Fraîche din colectia Un Matin Au Jardin ce include apa de parfum , gel de dus si crema de corp :)
    Mai nou sunt fan la tot ce miroase a trandafiri:)
    Sa-l love/hate in continuare :*
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu il iubesc si il folosesc destul de rar ca sa nu se termine:))...insa din pacate,simt acelasi parfum la foarte multe persoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum parca s-au mai rarit persoanele, dar oricum simt f mult yr in jur. spre exemplu, lunea trecuta eram la Mc si eu eram data cu Moment de Bonheur, langa mine era o tanti data cu So elixir si putin mai incolo o femeie cu Comme une evidence :))

      Ștergere
  4. preferatul meu de la YR este comme une evidence... pur si simplu il ador.. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am avut acum 4 ani, nu-mi prea place, plus ca sunt alergica la el si stranut.

      Ștergere
  5. Nu l-am incercat pana acum... de fapt daca ma gandesc nu imi amintesc sa fi incercat vreun parfum de la Yves Rocher :-? ... dar voi intra si eu pe site-ul lor sa vad ce parfumuri au si sa imi trec la " wish list"

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca l-am mirosit, insa nu pot acum sa mi-l amintesc.
    Sa il porti cu placere! (nu am inteles daca il mai ai si acum)
    Te pup, duminica placuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ms, inca il mai am, ne "pupam" mai rar, sa nu dispara iubirea! :))
      duminica faina!

      Ștergere
  7. L-am avut de 2 ori pana acum si intradevar miroase superb:). Pacat ca e asa mic si s termina repede:(. Cu siguranta am sa-l recumpar:D. Sa-l folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place foarte foarte mult, dar si Naturelle :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand am avut varianta de 30 ml,acum 2 ani, imi placea. Acum am varianta de 50 ml si nu imi place. Parca ar fi un parfum vechi, ponosit. Am mirosit din nou acea sticla de 30 ml si surpriza, miroase la fel. Asadar mi-a placut, dar nu imi mai place. Il pastrez in cazul in care o sa-mi placa din nou:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate patesti ca mine, asa ca ascunde-l o perioada si incearca sa nu-l mirosi, iar mai apoi vezi tu daca-ti mai place :)

      Ștergere
  10. Relatia mea cu YR e mai noua, de abia am primit parfumul Comme une Evidence si nu pot spune ca imi place. Din acelasi motiv, si eu l-am simtit la persoanele din jurul meu pana m-am saturat de el.
    Tu ai mai incercat si alte parfumuri YR? E vreunul mai tare, mai barbatesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie Comme une evidence imi place cel mai putin, de fapt nu-mi prea place :)
      Am mai scris si despre alte parfumuri Yr, da-i un search pe blog.
      Fresh e Naturelle, miroase a apa si iarba, poate ti-ar placea acela mai mult, stiu ca intr-o vreme il ofereau obsesiv drept cadou :)

      Ștergere
  11. Din pacate nu mi se potriveste parfumul, nu il pot suporta pe pielea mea insa cand se da mama cu el imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, Alina! Acum ceva timp am primit o oferta (cea cu cardul de client fidel) in care, pentru o comanda de minim 49 lei, primesti cadou o apa de parfum So Elixir (50 ml, editie de colectie, pret catalog 185 lei). Nr ofertei este 9OYB7RA08 si este valabila pana pe 25 sept. Din pacate nu am posibilitatea sa o scanez sau sa fac poze. O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult pentru interes. Cred ca am vazut/am citit despre aoferta aceasta pe forumul Elle, insa momentan mai am destul in sticla si nu cred ca-i necesar sa-l recumpar.

      :*

      Ștergere
  13. Mama e marea fana a acestui parfum, eu sincera sa fiu nu ma dau in vant dupa el, prefer Iris Noir,Voile D'ambre, Tendre Jasmin sau Naturelle de la Yves Rocher:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tendre Jasmin mi-a placut mult, dar nu cred ca l-as recumpara acum.

      Ștergere
  14. Eu am incercat doar doua parfumuri de la Yves Rocher si cel mai mult mi-a placut Comme une evidence, l-am iubit mult de tot :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci sa spun sau sa nu spun? Nu am nici un produs YR ;))
    Rusinicaaaaaaaaaa :))

    RăspundețiȘtergere
  16. si mie imi place so elixir,dar my favourite este Moment de Bonheur si imi mai place mult unul cu bambus, dar nu l-am cumparat pentru ca nu prea persista din pacate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Moment de Bonheur mi-a placut si l-am purtat mult chiar luna aceasta, pana l-am terminat.

      Ștergere
  17. cu siguranta acest parfum este preferatul meu..am 2 sticlute si sunt pe cale sa imi mai iau unul :))))....si o sa scriu pe blog despre o editie limitata a prafumului curand :*

    RăspundețiȘtergere
  18. eu n-am avut niciun parfum de la ei pana acum.am pus decat 2 comenzi.maine trebuie sa primesc drept cadou de la ei parfumul Naturell.abia astept sa vad cum miroase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e ok, dar eu m-am cam plictisit de el pe final si eram putin alergica la el.

      Ștergere
  19. Mi+au placut si imi plac foarte mult SO Elixir, Vanille Noire, Moment de Bonheur siEvidence. Pe toate le am si ma declar multumita de ele. As vrea sa incerc si So elixir Purple, imi place foarte mult combinatia, dar este un parfum mai pretentios, de seara.

    RăspundețiȘtergere
  20. imi place so elixir purple

    RăspundețiȘtergere
  21. comme un evidence....il folosesc de mai mult timp

    RăspundețiȘtergere
  22. Mie cel mai mult imi place Comme un Evidence. M'am indragostit de el!! Dar acuma mi s'a terminat, si ma gandeam sa incerc unul nou. Si Naturelle'ul mi se pare fain, ca e fresh. Cred ca urmeaza asta acuma, sa vad cat de multumita voi fi .

    RăspundețiȘtergere
  23. Tendre Yasmine si Comme une evidence, in aceasta ordine !

    RăspundețiȘtergere
  24. Preferatul meu este Quelques Notes d'Amour... am şi So Elixir respectiv şi pe cel Purple care îmi plac foarte mult, îl mai am şi pe Comme une Evidence care îmi place dar nu atât de mult, şi îl mai am şi pe Naturelle care nu prea m-a impresionat...Moment de Bonheur nu îmi place deloc... cel mai mult mi-a plăcut FlowerParty dar nu îl mai găsesc nicaieri

    RăspundețiȘtergere
  25. Am avut vreo 6 parfumuri YR, dar numai Quelques Notes d'Amour mi.a furat inima..apoi So Elixir, So Elixir Purple, Comme une Evidance, Naturelle şi Moment de Bonheur care mi-a plăcut cel mai puţin....în aceasta ordine mi-au placut

    RăspundețiȘtergere
  26. Si eu am unul, nedesigilat inca, tot de acum cativa ani, cand se dadea la comenzi.
    Stiu cum miroase, l-am simtit la prietene, dar totusi nu il desfac inca. Parca nu e pentru mine aroma sa...:))
    https://beautybazar.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  27. Tocmai am primit de mos craciun so elixir purple .pot sa spun ca ma cucerit pe vecie .mirosul lui persista si dupa baie cred ca nu voi renunta la el niciodata

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla