Treceți la conținutul principal

Primul/prima (interesant)

   Hello! Zilele trecute am descoperit un tag foarte simpatic la Diana si Aurora si l-am preluat si eu. Trebuie sa va povestesc despre primele cosmetice avute.

   Primul fond de ten l-am cumparat abia acum 4 ani, prin februarie si a fost Maybelline Affinitone, despre care am facut si o postare anul trecut. Nu, nu e acelasi tubulet :)). Pana la el folosisem doar mostre, dar aveam chef de o schimbare, eram blonda si mi se parea ca arat cam fada fara machiaj, asa ca am purces dupa fond de ten. M-am obisnuit putin mai greu, mi se parea o bataie de cap in plus, insa dupa cateva luni am devenit aproape dependenta si de atunci folosesc acest tip de produs de cate ori ies din casa. In general am fost destul de intarziata cu produsele cosmetice, dar fondul de ten a fost o revelatie foarte tarzie :)).

   Prima pudra? Pai prima pudra nu exista, nu am avut niciuna :)). Cu tenul meu super uscat si deshidratat nu cred ca era nevoie. Nu vorbesc doar sa ma gasesc in treaba, pentru ca am testat pudre, insa arata ca naiba pe fata mea.

   Primul rimel a fost de la Oriflame, in clasa a XI-a (v-am zis eu ca am fost intarziata), nu mai stiu ce tip era, dar m-am ales cu el si inca vreo 4 din cauza ca devenisem reprezentant Oriflame si comandasem in avans produse, iar rimelurile acelea nu s-au vandut. Ma dadeam rar, mi se parea ca nu-mi sta prea bine :).

  Primul tus l-am cumparat in 2009. Nu am reusit sa-l domin, asa ca l-am vandut. Cred ca era de la Avon, dar nu sunt foarte sigura.

  Prima paleta de farduri a fost de fapt un trio de la Oriflame, cu nuante de maro, tot intr-a XI-a, primit din cauza ca eram reprezentant. Noroc cu Oriflame-ul asta ca a inceput sa-mi mai deschida ochii :)). Nu credeam sa-mi stea bine cu maro, dar intr-o sambata m-am "mazgalit" si eram destul de multumita de rezultat.

   Primul ruj... Aici e greu! Mi-au placut intotdeauna produsele pentru buze, dar alegeam intotdeauna glossuri. Cand vroiam ruj, furam de la mama. Cred ca primul ruj solid special pentru mine l-am cumparat abia acum 2 ani cu o revista. Rujul e un rosu fain de la Deborah, pe care inca il mai am, dar care va expira in curand.

  Primul gloss a fost prin generala, clasa a V-a daca nu ma insel, tot de la Oriflame. Aici am fost mai precoce :)).

   Primul balsam de buze a fost un Labello primit din Germania tot prin generala si care m-a cucerit cu textura lui. M-am dat in prima seara de vreo 20 de ori pana sa adorm :).

   Prima oja special cumparata pentru mine a fost o oja no-name galbena, cu sclipici, singura oja galbena pe care am avut-o eu de fapt. Eram tot prin clasa a V-a si am cumparat-o dintr-un magazin aflat aproape de scoala mea. Ma dadeam mai mult la sfarsit de saptamana, dar printr-a VI-a, mergeam si la scoala cu unghiile facute, dar alegeam culori mai cuminti.

  Primul blush - achizitie viitoare! :)). Nu folosesc decat batonul 3 in 1 de la Elf si pe post de blush. Primul a fost cumparat tot acum trei ani, atunci am avut un boost de interes fata de make-up.

  Primul dermatograf - o porcarie tare, no name, de prin generala. Cred ca atunci m-am speriat de produsul asta :)).

   Primul parfum - ei! asta e un subiect care-mi placea. Furam tot ce gaseam prin casa. Vroiam sa "put" frumos. Prin generala am primit tot din Germania un parfum care mirosea destul de masculin, dar pe care scria Pour Femme. Ei, lumea ma tot intreba daca m-am dat cu parfum de barbati, eu perseveram si-l foloseam zilnic :)). Apoi am continuat cu Oriflame, iar apoi am folosit Chanson d'Emotion - Calme de la mer. Toata lumea imi spunea ca mi se potriveste manusa. Din pacate nu se mai fabrica :(. Pe bune ca l-as mai fi recumparat.








   Eu taguiesc pe: Diana (sa ne spui si tu din tineretile tale), Simonicile mele, Aurelia, Gina, Mihaela Gisca, AlexantzA, Iris, Gina-Ionela, Meg, Cleo si pe Iulia care si-a facut blog doar din cauza ca am vrut eu sa citesc despre un parfum :). Foarte frumos din partea ei, nu? :) Recunosc ca m-am umflat in pene :)). In rest, poate sa-l preia oricine, eu am ales doar cateva nume, dar stiti ca sunt darnica cand vine vorba de taguri :). Cred ca era mai usor sa zic: taguiesc tot blogroll-ul :)).





Kissez!





Comentarii

  1. Multumesc, multumesc ;))
    O sa va povesteasca si "buna" (bunica)cum era cu cosmeticalele pe vremea ei, spera doar sa nu o insele memoria. ;))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) cine te aude, te crede! ti-am mai zis, initial nu te-am crezut cand ai zis cati ani ai, iti dadeam vreo 23, asa ca mai bine asa, decat sa ai 19 si sa arati ca de 40, ca exista si cazuri de-astea :).

      Ștergere
  2. Multumesc.
    Stai sa vezi la mine si sa razi cu lacrimi :)
    Pupicei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu de ce, dar deja rad :)) o fi poza aia a ta de vina :))

      Ștergere
  3. Hihi, ce tinere sunteti voi, regasesc la tine marci de cosmetice la care nici nu visam cand am inceput eu sa le folosesc :)))
    Merci pt nominalizare!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. na, ca m-ai facut curioasa cu cati ani imi dai :))))))

      Ștergere
    2. Pai ma gandesc ca undeva la 24 - 26 de ani, eu am auzit abia in liceu de Oriflame (asta daca nu am stat eu prost la capitolul informatie) :))))
      Chanson d'air am avut si eu (tot in liceu) si la fel ca si al tau nu se mai fabrica. Si acum ii simt mirosul si tare mi-ar placea sa il am...

      Ștergere
    3. la primul giveaway facut de mine am vazut ca lumea mi-a dat multe varste, mai putin cea pe care o am. asa ca am vrut sa fac un concurs cu tema asta :)) daca-ti spun, scad sansele de a-l organiza.

      eu am avut norocul de-a afla de Oriflame exact in anul in care au ajuns la noi in tara. Iar Chanson d'air imi aduc aminte ca i-am cumparat mamei de Craciun, cand eram intr-a 8-a. Imi placea si mie. Din pacate numai Chanson d'eau se mai gaseste :(. L-am luat in 2007, dar nu am mai fost total multumita de el.

      de abia astept sa faci tagul asta, sunt foarte curioasa ce o sa ne dezvalui.

      Ștergere
  4. "M-am dat in prima seara de vreo 20 de ori pana sa adorm" - this made my day :))) eu si acum mai fac uneori asa cu balsamul de buze :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) pai daca asa am facut... :)) eram aproape adormita si eu inca intindeam mana dupa el.

      Ștergere
  5. imi mai amintesc parfumul...si eu obisnuiam sa ma " mazgalesc" cu primul fard cumparat si cand imi amintesc ma pufneste rasul..mai ales ca era si foarte sidefat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fa si tu tag-ul :)
      eu si acum am impresia ca ma mazgalesc teribil :))

      Ștergere
  6. voi face in curand tag-ul (numai sa gasesc putin timp) :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Simpatica poveste, imi place cum scrii. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ooo da! ce de amintiri! :)))
    abia astept sa il fac! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Mersi pentru tag.
    Eu una nu imi mai aduc aminte de produsele folosite, cert este ca erau no name iar eu la 9-10 ani stricam fardurile mamei mele :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma bagam in fardurile mamei cand aveam vreo 4 ani si aveam predilectie spre galben si verde :)) papagal, nu alta!

      Ștergere
    2. mi-au placut foarte tare raspunsurile tale... eu nu cred ca imi amintesc exact care au fost primele produse pe care le-am folosit.. :))

      Ștergere
    3. ms :) de ce? s-a intamplat asa de demult?

      Ștergere
  10. Multumesc de nominalizare, draga mea! il preiau si eu cat de curand si te invit sa il citesti!:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte interesant acest tag. Wow am si uitat de parfumul asta, il foloseam si eu destul de des cand era "vremea lui" :P te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multora le placea, nu stiu de ce au decis sa nu-l mai fabrice :(

      :*

      Ștergere
  12. Merci de tag, sigur il fac, desi cred ca nu-mi amintesc nici 50% din primele produse :))
    Cum sa ti se pare ca nu-ti sta bine cu rimel? Eu ma dadeam pe furis la scoala si inainte sa merg acasa ma spalam sa nu vada mama :))

    RăspundețiȘtergere
  13. mai esti reprezent la oriflame? de unde esti?
    frumoasa postare:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna! Imi place tag-urile de acest gen dar am vrut sa te intreb ceva. Am si eu acel baton 3in1 de la ELF dar nu prea stiu cum sa il folosesc pe post de blush. Tu folosesti o pensule speciala sau pur si simplu degetele? pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tot am vrut sa fac un review, insa din pacate, batonul meu are rotita defecta. de fapt toate cele trei batoane pe care le-am avut au fost cu rotita stricata. cedeaza foarte repede.


      momentan, scobesc in ambalaj.. folosesc doar degetele, mi se pare ca se intinde mult mai bine asa.

      Ștergere
    2. Multumesc mult.Pupici si tine.o tot asa. Imi place mult blogul tau. :)

      Ștergere
    3. Mersi pentru aprecieri, o sa incerc sa raman tot asa :).

      Ștergere
  15. scuze .. imi plac* tag-urile :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla