Treceți la conținutul principal

Slip Into... EDT - review

    Hey! Iata ca a venit si momentul sa scriu cateva lucruri despre aceasta apa de toaleta de la Avon. O puteti gasi in brosuri in doua variante: 50 de ml la 85 de lei (pret standard) si fiola de 15 la 21 de lei, pe care am avut-o si eu.


    Inca de la inceput m- a cucerit sticluta sa si acum ma refer la cea de 50 de ml, insa pagina parfumata ori nu mai era impregnata cu destul parfum, ori nu stiu de ce, nu m-a convins, asa ca in prima etapa nu l-am mai comandat. Totusi, sticla aia ma bantuia, dar am decis sa ma cadorisesc cu fiola, ca sa testez.

   Descrierea oficiala:

note de varf - mure, frezie, frunze de violeta

note de mijloc - violeta, lemn de trandafir, orhidee

note de baza - casmir, iris, ambra


   Recunosc ca m-am lasat fascinata de frezie, desi eram constienta ca aroma se va simti doar cateva minute dupa aplicare. Din descrierea de mai sus am reusit sa percep doar violeta si, probabil, ambra. Nu mi se pare deloc un parfum senzual, ci mai degraba unul pentru femei trecute de prima tinerete. Nu persista aproape deloc si este a doua apa de toaleta de la Avon la care am aceasta senzatie. Nu stiu de ce, dar noile arome mi se par inferioare parfumurilor deja consacrate.

   In plus, pentru prima data in viata, m-am iritat groaznic pe gat de la acest produs. Am aplicat zeci de parfumuri pe piele, dar n-am patit niciodata asa ceva. Am mai incercat sa-l folosesc la incheietura bratului si am simtit niste arsuri oribile, simteam ca venele mi-au luat foc. Avand in vedere cele intamplate, si-a gasit sfarsitul pe post de odorizant de camera. Nu m-a dat pe spate nici ca miros, dar restul pur si simplu m-a enervat. E clar ca nu-l mai cumpar. Nota 4,5.











Kissez!

Comentarii

  1. Mie imi place foarte mult acest parfum. Il am in varianta de 50ml si din fericire nu am intampinat problemele pe care ti le-a creat tie. Eu il consider un parfum potrivit pentru persoane de orice varsta :) :) :) de la avon mi-au placut si parfumurile perceive si incandessence

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acuma, fiecare cu gusturile ei ;) si mie imi incandessence, dar acum nu l-as mai lua, m-am cam saturat.

      Ștergere
  2. Il are si sora mea. Nu este un parfum deosebit, dar are un miros clasic, floral, potrivit pentru zi. Nici nu este foarte persistent si nu am fost nici eu impresionata cu adevarat de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi s-a intamplat niciodata asta cu un parfum, e clar ca il voi evita pe asta :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Noile parfumuri de la Avon chiar nu mai sunt ca cele de altadata, in privinta persistentei! Asta am observat si eu si sunt foarte dezamagita, mai ales ca, in general, imi place foarte mult firma asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nasoala experienta...nu stiu de ce, dar pe mine nu ma mai tenteaza nici un parfum nou de la Avon...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pe mine ma tenteaza rar, dar nah.. mi-am facut "placerea".

      Ștergere
  6. Nici eu nu imi mai comand parfumuri de la Avon dar am vazut in campania 11 parfumul(pag. 44) scentini emerald sparkle la oferta si ma bate gandul sa mi-l iau...(ma gandesc ca poate in USA parfumurile sunt mai persistente) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. eu raman la LBD... e singurul care imi place de la Avon, insa il alternez cu Mirage Oriflame si acum imi doresc Divine Sensual, tot de la Oriflame... am senzatia ca mostra miroase a visine :)), sper sa nu fie doar o senzatie. Apropo, mi-as dori sa te cooptez pentru o leapsa. Ce zici? Incerci? Daca da, intra pe mecyannis.blogspot.ro si ia intr. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti sa ma cooptezi, numai sper ca n-am facut-o :))

      si eu am lbd, ma gandeam sa scriu si despre el la un moment dat, mai mult de dragul experinetei decat a review-ului ca ma gandesc ca marea majoritate stie cum miroase parfumul asta :))

      Ștergere
  8. De la Avon imi place doar Pure O2, e fresh si e perfect pentru vara. In rest, nu-mi plac prea mult pentru ca nu prea persista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu l-am avut, doar l-am mirosit pe pagina parfumata. pare ok :)

      Ștergere
  9. Eu detin parfumurile LBD, Little Red Dress, Incandescence, Far Away Dreams, Spotlight, Pur Blanca, Today Tomorrow Always Romantic Voyage. Le-am luat pe toate pentru ca le-am prins si mai reduse si m-am gandit ca pentru uzul zilnic merg si astea. Cel mai mult imi place mirosul la Today Tomorrow Romantic Voyage dar din pacate vara nu persista deloc pe piele acum iarna insa il simt chiar bine. Daca ar fi sa fac un top al acestor parfumuri pe primele trei locuri vara ar fii: 1. Spotlight 2. Little Red Dress (e dulce rau si vara nu il prea suport in schimb iarna imi place) 3 Incandescence.
    Consider ca singurele produse care chiar isi merita banii sunt cele din gama Planet Spa mai ales gama cu lotus care mie imi place foarte mult si scruburile de picioare. Fardurile nu rezista pe pleoape, culorile nu sunt pigmentate destul, rimelurile dar toate si am incercat multe se usuca rapid, rujurile usuca buzele.

    Eu zic ca la pretul care il au parfumurile pentru uz zilnic merg si astea de la Avon. Pentru zile speciale pastrez Nina Ricci Love in Paris care e pe terminate si intentionez sa fac tot posibilul sa primesc de ziua mea Givenchy Ange ou Demon Le Secret care miroase super super.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tu ti-ai facut timp sa-mi citesti tot blogul? :) sa stii ca apreciez :)

      mi-a placut tare mult intr-o vreme Incandessence, mi se parea o aroma deosebita. l-am avut doar in fiola de 15 ml, dar mi-a ajuns, ma satur rapid de parfumuri.

      rimelurile erau foarte bune acum cativa ani, dar ultimele aparute m-au nemultumit :(.

      personal, sunt atrasa de parfumurile "de firma", ma fac sa ma simt foarte bine in pielea mea pentru ca au mirosuri "pline" complexe, insa recunosc ca sunt foarte ok si cele Avon sau Oriflame. Nu-s snoaba deloc :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla