Treceți la conținutul principal

Apa micelara Blanchette - review

    Hey! Desi am citit zeci de postari dedicate apei micelare, nu am fost niciodata foarte atrasa de acest produs. Pentru mine era mai asemanatoare unei lotiuni tonice, cel putin din descrieri, iar mie, lotiunea tonica imi cam usuca pielea, oricat de delicata ar fi.

    Totusi, curiozitatea s-a facut usor simtita, iar cand am aflat ca in Kaufland se gaseste apa micelara Blanchette la un pret foarte mic (6 lei), m-am decis s-o incerc. Are 200 de ml, este potrivita tuturor tipurilor de ten, promite demachierea rapida si blanda a fetei si ochilor si improspatarea pielii.

    Exista diferite pareri: apa micelara trebuie sa fie folosita pe post de demachiant principal, apa micelara trebuie folosita pentru indepartarea ultimelor urme de machiaj, apa micelara nu trebuie clatita de pe fata, apa micelara trebuie clatita. Ah! Eu o sa va spun concluziile mele, nu inseamna ca sunt universal valabile, dar se potrivesc tenului meu super-deshidratat si cu tendinte rebele.

  Am folosit-o mai mult pentru indepartarea ultimelor urme de machiaj, mie nu mi s-a parut a avea o putere foarte mare de demachiere. Este exact cum mi-am inchipuit, un soi de lotiune tonica, care mi-a uscat fata destul de tare. Acum o folosesc cam o data pe saptamana/10 zile, cand simt ca tenul meu o ia razna si apar cativa monstruleti. In niciun caz n-o mai aplic in jurul ochilor. Partea buna a apei micelara este ca are acelasi efect ca apa termala. Usuca foarte repede  monstruletii si alte probleme ale pielii, calmeaza iritatiile si ajuta la vindecarea lor. Probabil stiti ca nici despre apa termala n-am avut o parere grozava, insa e bine s-o am in casa, in caz de nevoie.

   Acum, cateva vorbe despre clatire: atat in cazul apei micelara cat si in cazul lotiunii tonice, exista glasuri care spun ca nu trebuie clatite si crema trebuie aplicata imediat dupa. Eu va spun ca am facut de vreo doua ori experimentul si m-am trezit cu tot felul de minuni pe ten, asa ca intotdeauna clatesc tenul inainte de aplicarea cremei. In general, nu-mi place ideea de a amesteca prea multe lucruri pe fata.


   Concluzia mea e ca m-as putea lipsi fara probleme de acest produs, tenul meu nu este mare prieten cu el. Am sa-l folosesc in continuare, dar nu cred ca-l voi recumpara pentru simplul fapt ca nu se potriveste tenului meu. Nota mea e 5.




Kissez!


Comentarii

  1. Ce ciudat. Mie imi place foarte mult, nu am avut probleme cu tenul si nu m-au usturat ochii.
    Vorba ta, tipuri de ten diferite. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma ustura ochii, doar ca nu-mi permit s-o aplic in jurul ochilor la cum isi usuca pielii.

      Ștergere
    2. Aaaaaaa, am inteles ...greu cu blondele dimineata. ;))

      Ștergere
    3. greseala e a mea, ca n-am specificat exact de ce n-o folosesc in jurul ochilor :)

      Ștergere
  2. Pe asta inca nu am incercat-o. Am ramas fidela lotiunii micelare de la Bioderma. E putin mai scumpa, dar e mai blanda cu tenul si cel mai important pentru mine nu are miros.
    Am incercat si Ivatherm. A fost mai demult cadou la o revista...dar nu ma incanta. Pare "aspra" si are un miros destul de puternic... Deci nu ma incanta deloc.
    Tenul meu este opusul tenului tau...deci in oarecare masura eu sunt dependenta de apa micelara :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e clar ca daca ai un ten total opus sansele sa-ti placa sunt aproape de 100%. e bine sa postam fiecare parerea si apoi cititoarele sa decida cu cine seamana mai bine.

      Ștergere
  3. Eu nu am avut curiozitatea sa o cumpar pana acum, bine ca am citit la tine ca nici nu o sa am :), au alte produse din gama asta mai imbietoare :)
    PUpici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-a aparut curiozitatea cu timpul, ma gandeam : ce blogeritza oi fi eu fara sa incerc laudata apa micelara :))

      Ștergere
  4. nu m-a tentat nici o apa micerala pana acum, probabil si din motivul de a cumpara o apa chioara care sa nu aibe nici un efect. te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt, de acord cu Dya, cea de la Bioderma mi se pare excelenta. Si eu o folosesc pe post de tonic si o clatesc apoi si face minuni pentru tenul meu! Nu vreau sa fiu carcotasa, dar probabil se vede si diferenta din cauza pretului. Oricat ar incerca cei de la Kaufland, n-au cum sa bage ingrediente de aceeasi calitate intr-un produs care se vinde la 6 lei ca intr-un produs care se vinde la 60.
    Oricum, e bine de stiut ca cea de la Blanchette usuca tenul pentru ca eu il am deja foarte uscat si chiar eram tentata sa o testez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am fost dispusa sa incerc un produs mai scump tocmai din cauza ca banuiam ca nu mi se potriveste. Despre ingrediente nu stiu ce sa spun, dar e cert ca efectul asupra tenului meu a fost acelasi cu a lotiunii tonice de la Eucerin, care costa mult mai mult si care, desi pentru piele sensibila, mi-a uscat tenul in exact acelasi grad ca aceasta apa micelara.
      iti dai seama ca daca dadeam 60 de lei de cea de la Bioderma si nu mi se potrivea, eram depresiva vreo 3 zile.

      Ștergere
  6. Tenul meu este gras ... poate i-ar face bine apa asta micelara :) Cand ajung prin Kaufland o s-o caut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am folosit-o si eu si sunt de parerea ca cea de la Blanchette e o pseudo-apa micelara pentru ca nu se ridica la nivelul apelor micelare pe care le cunosc de mult timp gen Bioderma, Ivatherm. Eu am tenul gras si iti dai seama ca folosesc un fond de ten rezistent la transfer care se curata mai greu si o apa micelara ma ajuta sa imi curat tenul temeinic. Dar daca ai un ten uscat sau normal cred ca un demachiant normal si apoi o clatire cu un produs solubil in apa mi se par suficiente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in general prefer texturile cremoase, simt ca-mi fac bine, apa asta micelara a fost un mic experiment.

      Ștergere
  8. Eu o am si pe asta si bioderma sensibio (am avut si ivatherm dar nu mi-a placut deloc). Spre deosebire de blanchette, care nu indeparteaza machiajul, cel mult poate fi folosita pentru a indeparta urmele de demachiant (sau pt. a curata superficial pensula de eyeliner), bioderma chiar demachiaza. Nu stiu cum s-ar comporta pe tenul tau (al meu e mixt/gras), dar daca ai sansa sa prinzi vreo promotie avantajoasa, zic sa incerci bioderma, mie imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o s-o incerc doar daca o prind pe la cineva, nu are rost sa investesc cand oricum nu ma tenteaza prea tare genul de produs.

      Ștergere
  9. eu nu am gasit-o niciodata in K-land-ul meu din oras !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand am luat-o, mi-au trebuit vreo 5 minute s-o vad, era pitita cu suratele ei intr-un coltisor mai indepartat de demachiante, aproape de lotiunile de corp.

      Ștergere
  10. si eu am tot ocolit lotiunile micelare, in special sensibilitatii ochiilor mei, dar am incercat-o pe cea de la Eucerin din pink boxul din august. Sunt foarte multumita de ea, nu ma ustura ochii si nu imi lasa fata uscata :d.Singurul dezavanta, se consuma repede :D, si pretul destul de piperat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine nu ma ustura ochii, n-am simtit niciun disconfort, doar ca usuca prea tare pielea.

      Ștergere
  11. mie imi place.poate si pt ca am tenul gras si atunci nu o usuca asa tare cum patesti tu.e buna pt pretul ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru cine foloseste apa micelara, chiar ca e la un pret foarte bun :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla